294
Devil May Cry 4
  • Ragnar360
    Márcska azért is érdemes a linken elolvasni a kommenteket , mert (AKI MÉG NEMTUDNÁ!) elmondják ,h mi az devil hunter , son of sparda ,dante must die , bloody palace , heaven or *** , *** and *** MÓDOK!
    Ha megtettétek akkor ti is azt fogjátok mondani ,h anyád!
  • Ragnar360
    A játék acsivmentjei , secretekkel egyutt (no spoiler)

I just got the Prima guide so here are the achievement descriptions, i didnt put the names because those are already available.
    I just picked up the guide so I will tell you all what the achievements are.
    1. Clear Mission 11 in Human Mode
    2. Clear All missions in Human Mode
    3. Clear Mission 11 in Devil Hunter Mode
    4. Clear All Missions in Devil Hunter Mode
    5. Clear Mission 11 in Son of Sparda Mode
    6. Clear All Missions in Son of Sparda Mode
    7. Clear Mission 11 in Dante Must Die Mode
    8. Clear All Missions in Dante Must Die Mode
    9. Clear All Missions in Heaven or *** Mode
    10. Clear All Missions in *** and *** Mode
    11. Clear all Missions in Human Mode with an S Ranking
    12. Clear all Missions in Devil Hunter Mode with an S Ranking
    13. Clear all Missions in Son of Sparda Mode with an S Ranking
    14. Clear all Missions in Dante Must Die Mode with an S Ranking
    15. Clear all Game Modes
    16. Clear all Secret Missions
    17. Clear stage 10 of Bloody Palace Mode
    18. Clear stage 20 of Bloody Palace Mode
    19. Clear stage 30 of Bloody Palace Mode
    20. Clear stage 40 of Bloody Palace Mode
    21. Clear stage 50 of Bloody Palace Mode
    22. Clear stage 60 of Bloody Palace Mode
    23. Clear stage 70 of Bloody Palace Mode
    24. Clear stage 80 of Bloody Palace Mode
    25. Clear stage 90 of Bloody Palace Mode
    26. Clear All Bloody Palace Mode stages
    27. Clear All Bloody Palace staged with an S Ranking
    28. Clear the game with Super Nero (Dante)
    29. Complete a Stylish Rank S (Smokin'!) combo
    30. Complete a Stylish Rank SS (Smokin' Style!!) combo
    31. Complete a Stylish Rank SSS (Smokin' Sick Stlye!!!) combo
    32. Complete a mission with an S Ranking
    33. Extend the Vitality Gauge to maximum capacity
    34. Extend the Devil Trigger Gauge to maximum capacity
    35. Acquire 10,000 Red Orbs
    36. Acquire 100,000 Red Orbs
    37. Acquire 1,000,000 Red Orbs
    38. Acquire 10,000 Proud Souls
    39. Acquire 100,000 Proud Souls
    40. Acquire 1,000,000 Proud Souls
    41. Defeat a total of 100 enemies
    42. Defeat a total of 1,000 enemies
    43. Defeat a total of 10,000 enemies
    44. Acquire a maximum number of all items
    45. Acquire all of Nero's skills
    46. Acquire all of Dante's skills

Link + kommenteket érdemes végigolvasni (2 oldal) !

NA ERRE ÉN CSAK AZT MONDOM ,HOGY ANYÁD !

Mygamercard DMC4 Leaderboard !
    Hozzáteszem ,h a mygamercardon 1,7 millióan vannak regelve ,ha jól néztem :D (worldwideba kerestem értelemszerűen)

Japó gecik No komment! :DDDD

Hozzáteszem , olyan ideges voltam a Secret Mission 5 nél ,hogy kurvára nemsok kellett volna ahhoz ,h kikapjam a lemezt és darabokra törjem vagy ,h feladjam az egészet!
    és hogy miért ? EZÉRT!
    Videón tul egyszerünek tünik , csak mikor már 50 edjére a JÁTÉK HIBÁJÁBÓL! basztam el és kezdhettem elöről , akkor néztem ezt a videót ,hogy ott a végén ,h kell az uccsó dobbanóra feljutni , há ez simaügy gondoltam és még 20x probaltam ezekutan is mire jószögből sikerült ELÉG magasra felhuzni magam , kamera hibáról már ne is beszéljunk , vagy hogy ha rossz ütembe (nem feltétlen , de) "lövöm ki" a kezem a lebegö szarokra v ROSSZ SZÖGBŐL! (mm is számit kb.) , akkor a dobbantóra már szarul érkezik meg! és leesik Néróka :@@@ , na mind1!

Ezekután kicsit elgondolkozom ,h mennyit is ér meg nekem ez a játék , szaros 10G ért nem killódok a secret m.-el(SM) , Red Orb -ból ugyis annyi életet veszek amenennyit nem szégyenlek (napersze a maxig) , az SM ugyis mindig cska blue fragmentet ad.

• Victor1103
    Én most a Mission 10 boss-nál járok.A főellenségek egyre nehezebbek néha már botrányosan.Nagyon fasza a game meg minden csak nekem az nem tetszett a DMC-ben soha hogy veszettül nehéz.Könnyűn nem sok értelmét látom végigvinni normal se lenne nehéz ha nem lennének olyan drágák a cuccok.Nincs valami egyszerű módja a könnyű orb szerzésnek?Ja és idáig ebben vannak a legszebb átvezető videók!
  • Waczkor
    Én most rendeltem külföldről Limited Editiont.
    Demo nagyon bejött,alig várom hogy meghozza a postás a gémet:)
    Első Devil May Cry gém amit kipróbáltam,de nagyon tetszik.
    Eredeti,grafika szép,nem akad,pörgős,mi kell még:)
  • Ragnar360
    Basszus kva jó a játék :D , most kicsit pihentetem , még csak most jön a 7. mission , vannak egy páran akik már kitolták , nem értem ,h végeztek vele ilyen hamar , 2-3 órát lazán elvagyok egy missionnel ,nem sietek :)

ADIOS KID KEGYETLEN !
  • Ragnar360
    www.uberkonzol.hu

Lesz ps3 ra meg 360 ra is CE!
  • dante26
    a colectors edition megjelenéséről ki tud valamit?
  • Sephi
    Azért... ez naon ütős játék kérem szépen :D
  • Ragnar360
    Original DMC4 theme

Lyrics:

The time has come and so have I
    I'll laugh last cause you came to die
    The damage done~the pain subsides
    And I can see the fear clear when I look in your eye.

I never kneel and I'll never rest
    You can tear the heart from my chest
    I'll make you see what I do best,
    I'll succeed as you breathe your very last breath.

Now I know how the angel fell [just kneel]
    I know the tale and I know it too well [just bow]
    I'll make you wish you had a soul to sell [soul to sell]
    When I strike you down and send you straight to hell

My army comes from deep within
    Beneath my soul--beneath my skin
    As you're ending, I'm about to begin
    My strength~His bane~and I will never give in.

I'll tell you now I'm the one to survive
    You never break my faith or my stride
    I'll have you choke on your own demise
    I make the angel scream, and the devil cry

KEGYETLEN !

szerk.:Music video - Die Another Day ! by Madonna :) (Spoileres , de kib.jó :D)
  • Ragnar360
    Sztem még külföldi t*rrentről is gyorsan jönne :P
  • torrente
    Legyen szíves adjon valaki privátban egy olyan oldal címet, ahonnan le lehet tölteni gyorsan, sms-sel! Sajnos megszűnt az eddigi oldalam, torrentoldalakról pedig nem akarom tölteni. Előre is köszi!
  • Gabe18
    Nem lett rossz,hozza a hangulatot,meg a nextgen külső jót tett neki.De azért vannak benne hibák,főleg olyanok amik végigkisérik ezt a sorozatot.
    Az egyik ilyen hogy még mindig nem tudták ezt a "folyosó" hatást elhagyni.Arra gondolok,hogy sok helyen egyes területek csak disznek vannak,egyszerüen nem lehet odamenni,mert a karakter mintha egy falba ütközne.Van egy kis járda,melette fűves rész,de a füves részre már nem lehet kilépni...Nem mondom,az előző generácios gépeken elment,de itt már szerintem megoldhatták volna.
    A másik,és ez a bántóbb,a kamera.Néha olyan lehetetlen helyzetekbe hozza magát hogy még magunkat se látjuk,vagy olyan is volt hogy az egész képernyőt egy levegőben lebegő ellenfél háta töltötte be.Jó hogy általában lehet manuálissan igazitani,de hát mondanom se kell,erre nem nagyon van idő miközben 3-4 ellenfél vesz éppen körbe.Ezt megfejelték az ugrálós-pattogós részekel,ahol sokszor a következő platform az utolsó pillanatban tünik fel,de a csúcs mikor a "szellem kézzel" kell ugrás után magunkat továb "húzni" ,és az se látszik hol van amit meg kell fogni,max érzésre lehet benyomni,vagy pár visszazuhanás után "megtanulva" mi hol van továbbjutni.És erre még egy Secret Mission is alapul,persze időre...

De semmiképp se akarom negativan befejezni,mert amúgy nagyszerü játék.A nagyobbb főellenfelek,akiket eddig láttam rettentő jól néznek ki,meg amúgy az az igazi "dögös" akcio játék,szóval ok ez.
  • Ragnar360
    Amugy nemártana egy jó kis bannerkép
  • Ragnar360
    :DDDD naná ! ;)

ma keveset toltam (leköt a 24 4.évada:) ) ,de holnap nekiesek ,mint atom a levegőnek
  • simirizsa
    Alap hogy DMC-t normalon kezdjük aztán Dante must die fokozat jöhet
  • TVelvet
    Na ja végigtoltam, a legelső fokozaton, a cuccok 80%át nem használtam. Most kezdtem Devil Hunteren szép lassan végig tolom :)
  • Ragnar360
    Alap.

Néztem az acsikat is ,hát kb 80% -uk secret , gondolom legtöbbje sztori haladásával kiszedhető.
  • TVelvet
    hidd el többször végig fogod tolni
  • Ragnar360
    Tudtommal ezt neked válaszoltam , jogosan , nem vagyok elakadva , szeretem alaposan végigjárni az "utat" ...amit irtam annak késöbb lesz értelme a játék során.
  • TVelvet
    Hát akinek már PS3-ra telik. :P
  • EmThor
    warezhuszárok
  • TVelvet
    Nektek az árnyékok nem recések?:S
  • ThugEdge
    úúúú
    annyira segítenék,de:

"Szal aki azt a kérdést tette fel magának ,h "lehet láma vagyok" stb. a válasz : IGEN!"
  • Ragnar360
    Taunt

bár még mindig nem mondtad el ,vilagosan :D
  • TVelvet
    gunyolj :) Back-el lehet a controlleren
  • Ragnar360
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legyöztem a békát is lazán , csak addig nem akartam tovabb vinni , nem akarok semmit elhagyni vágod ??? Secret mission 3 : hogy növeled a sztájlt támadás nélkul ?:D
  • TVelvet
    bazzz
  • Ragnar360
    Nem vagy képbe még mindig :D azon már rég tulhalattam :D
  • Ragnar360
    Leraktam a 4 giro bladet , visszajöttem , de ezzel semmit nem elhet kezdeni . (Azzal a szarral ami a szarkofág helyén van !)
  • TVelvet
    jo oké már vágom holvagy :))
    Nos előszőr csak 3-at tudsz oda vinni, a 4. et egy rács védi, ( a giro bladekről van szó most. :)) Mivel a 4. rács mögött van, oda azt nemtudod betörni, ahol az elsőt ki kell szedned bal oldali folyoson van ugye ott van egy ajtó ott bemész, és onnan mész végig, aztán ki fogsz lyukadni a rács mögött ahol a 4. blade van, jobb oldalt lesz egy ilyen pörgentyü, amit majd kardal fel kell tölteni, az felnyitja a rácsot és kitudod vinni a 4. girot is
  • Ragnar360
    Akármit csinalok , ez sehogyse dob fel :D , nemelhet ,h akkor kell visszajönni , mikor mind a 4 et odavittük ?
  • TVelvet
    Nemtudom :) Kicsit hülyén írod, le, kár hogy nemlehet screenshotot csinálni :) De mingyá meglesem hogy miről is van szó
  • Ragnar360
    és a többi , amit még irtam ?:D
  • TVelvet
    De amikor széttöröd a szarkofágot, akkor ott lesz egy ilyen ugorpad, vagymigenny. Piros vacak, amire ha ráugrasz feldob. Akkor most belövöm a boxot meglesem. :)
  • Ragnar360
    széttörtem a szarkofágot , rányomtam , annyit ir ,h vmi mágikus mizé :D , de nemtom használni , ennyit ir , nem próbáltam ugrálni . A másik meg ahol tüskék vannak a plafonon és ugrálsz a levegöbe a kézzel , na mikor felmész a lépcsön rögtön ott van az a rúnás szobor és nem lehet széttörni , lent a padló be van töredezve , arra is lehet nyomni , akkor azt irja ,h ha vmi leesne akkor biztos beszakadna.
  • TVelvet
    Nem igazán értem hol vagy:D A főteremben van egy szarkofág, ha azt szétvered a giroblade-el akkor lesz egy ilyen jumpolo izé, amire ha ráugrasz feldob, aztan a csillart levered, és az betöri a szembe lévő képet és ott lehet tovább menni, ott jártál már?:) Vannak ilyen szobrok, ahol ugye nagy pontot kell érni, hogy szét tudd ütni, némelyiket alapból nemlehet ha nemvagy elég fejlett hozzá ( nemtom miben méri) ilyen scorpo/kigyo szerü valami. Ha arra gondolsz, azt csak később lehet szétütni, amikor dantevel vissza fele jöttem már. De esetleg egy kép róla, vagy jobban körül írnád hol:) Mert így nemigazán tudom.:)
  • TVelvet
    nincs benne. :)
  • Ragnar360
    Ez meg a masik :DDD
  • Ragnar360
    Olyan kérdésem lenne ,h Mission 3 , 4 -nél kb egy helyen vagyunk (Fortuna Castle)
    az 1ik terembe ,Tortura room a neve , felmész a lépcsön , ott egy emlekszobor v mi , nem lehet széttörni mert vmi erö kell hozzá , de ha mész tovabb ott a levegöbe ugye végigrepkedsz , szembe van a rács , amögött is van Giro Blade , meg a falba olyan amit csapni kell , oda ,hogy lehet bejutni ? Meg mikor a föterembe a sit széttöröm , mi lenne az ott , mert nem elhet semmit kezdeni vele ? Haladtab tovvább , legyöztem a békát , gondoltam hátha késöbb kell csinalni ott vmit , de semmi , sőt vissza se tudok már menni
  • bllo
    Na, rápróbálok itt is, hátha . . .
    Szóval a kérdésem az lenne, hogy van e a DMC4-ben Co-op, illetve ha nincs, akkor ajánljatok légyszíves valami hasonszőrű verekedős játékot, ahol van jó kis Co-op lehetőség!

Köszi