15
  • trogerzsiger
    edward Norton? hmmmm jó volt a amerikai história x-ben.. de szerintem kereskedelmi csatornán nem lehet filmet nézni, 20 percenként reklám.. brrrrr
  • newil
    Az meg már ás tészta,hogy szerintem a San Fernando völgye nem éppen "romantikus" film.Inkább hajlik a dráma felé,Edward Norton remek alakításával (mint mindig).Szívesen ajánlom mindenki figyelmébe,mert remek film.
  • 12346
    ezek közül a kémkölykök hagyott bennem nagyon mély nyomot. iszonyatosan gyűlölöm azokat a filmeket. nem tudom elhinni, hogy szeretheti is vki (12 év fölötti). irritáló, és minden tekintetben értéktelen.
  • koxaka
    az mindegy, ez egyéni izlés kérdése, így is úgy gondolom, hogy sokkal jobb, hogy új filmekre nagy a képük, és nem ez a havonta nagy dérrel-durral beharangozzuk, hogy megint leadjuk a taxi1-et, vagy - amit még jobban utálok - amikor valami senkitnemérdekel tévéfilmre verik a mellüket, hogy tévépremier. személy szerint a felforgatókönyvnek és a bizonyításnak örülök, ezeket régóta meg akartam nézni. szóval szerintem jó lenne, ha továbbra is így lenne, és mondjuk másfél év múlva esetleg már a batman - dark knight menne náluk (hopp, bilibe lógott...). mondjuk addigra már úgy is látnám párszor, moziban, vagy netről leszedve, ahogy a többi olyan filmet is, ami nagyon érdekel, inkább az átlag tévénéző szemszögéből érzem jónak ezt a dolgot.
  • Jubei
    ebben az évben lesz a tévépremierje az olyan nagy érdeklődésre számot tartó filmeknek a TV2-n, mint a T4xi

hmm Taxi4 ekkora foss filmet, inkabb maradok a netnel es nezem ott a filmeket.
  • zola2000
    Az lenne a jó, ha valamelyik tv adó leadna egész estés japán animéket, mert jók a sorozatok az animaxon, de pl amikor láttam a chihirut, az jobb volt.
  • koxaka
    attól függetlenül, hogy milyen filmek ezek, szerintem becsülendő, hogy sok alig egy éves filmet meg tudtak szerezni, és nem a konzervált szarokat akarják eladni, ahogy azt általában szokták.

3pdavid: egyrészt nem hinném, hogy túl sok ember ül le tévézni magyarországon 3d-s szemüveggel, másrészt sokaknak szerintem fingjuk nem lenne róla, hogy mitől ilyen homályos, meg hülye színű a kép, és inkább átkapcsolnának. te meg mernél lépni egy ilyet, ha programigazgató lennél?
  • 3pdavid
    Hát az hogy ennek a filnek ez a lényege, de tény hogy nem sok ember tudta volna élvezni
  • winnie
    mi benne az átverés? naná, hogy levették. az lenne az átverés, ha 3d-ben adnák le, hogy 30 ember nézhesse meg. egek...
  • 3pdavid
    A legnagyobb átverés a Kémkölykök 3D tv-ben! Nemrég mikor leadták gondoltam na végre használhatom a 3D-s szemüvegemet erre a film-ről levették a 3D-t! Mer amúgy meg semmi története nincs csak a térhatás miatt lenne érdekes.
  • CaptainRumi
    Jerome Le Banner is lesz benne :)))
    Kedvenc k-1 -esem
  • clooney87
    David Beckham??? az Asterixben?? tegnap neztem de csaj Jean Todt, Michael Scumacher, Zinedine Zidane meg valami nagy benga kosasar túnt fel Beckham .. azz nem:D
  • Woland88
    Akkor inkább letöltők még pár dvd-t.
  • immovable
    Ez ám a kínálat
  • 0Speed0
    Ez a hír már kint van