Napi Online

Sikerfilmeket vett a TV2

Több millió dollár értékű együttműködési megállapodás született a TV2 és az SPI International között, melynek eredményeként a csatorna filmkínálata olyan, az utóbbi évek mozikínálatában már kasszasikernek bizonyult filmekkel bővül, mint a P.S. I Love You, a Kémkölykök 3D: Game Over és az Asterix az olimpián című film.

Ez utóbbi, amellett hogy parádés színészgárdát (Alain Delon, Gerard Depardieu, Claudia Cardinale) és sztársportolókat (David Beckham, Michael Schumacher, Zinedine Zidane) vonultat fel, a "minden idők legnagyobb költségvetésű európai filmje" címmel is büszkélkedhet. A 2007 és 2008 során bemutatott, SPI-forgalmazású filmek a TV2 képernyőjén ugyan csak 2009-től lesznek láthatók, de a csatorna nézői 2008-ban sem maradnak ki a képernyős moziélményből, hiszen ebben az évben lesz a tévépremierje az olyan nagy érdeklődésre számot tartó filmeknek a TV2-n, mint a T4xi, a Bizonyítás és a Next - A holnap a múlté és a romantikus San Fernando völgye Edward Norton főszereplésével, valamint az igényes vígjáték, a Felforgatókönyv Emma Thompsonnal és Dustin Hoffmannal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trogerzsiger #15
    edward Norton? hmmmm jó volt a amerikai história x-ben.. de szerintem kereskedelmi csatornán nem lehet filmet nézni, 20 percenként reklám.. brrrrr
  • newil #14
    Az meg már ás tészta,hogy szerintem a San Fernando völgye nem éppen "romantikus" film.Inkább hajlik a dráma felé,Edward Norton remek alakításával (mint mindig).Szívesen ajánlom mindenki figyelmébe,mert remek film.
  • 12346 #13
    ezek közül a kémkölykök hagyott bennem nagyon mély nyomot. iszonyatosan gyűlölöm azokat a filmeket. nem tudom elhinni, hogy szeretheti is vki (12 év fölötti). irritáló, és minden tekintetben értéktelen.
  • koxaka #12
    az mindegy, ez egyéni izlés kérdése, így is úgy gondolom, hogy sokkal jobb, hogy új filmekre nagy a képük, és nem ez a havonta nagy dérrel-durral beharangozzuk, hogy megint leadjuk a taxi1-et, vagy - amit még jobban utálok - amikor valami senkitnemérdekel tévéfilmre verik a mellüket, hogy tévépremier. személy szerint a felforgatókönyvnek és a bizonyításnak örülök, ezeket régóta meg akartam nézni. szóval szerintem jó lenne, ha továbbra is így lenne, és mondjuk másfél év múlva esetleg már a batman - dark knight menne náluk (hopp, bilibe lógott...). mondjuk addigra már úgy is látnám párszor, moziban, vagy netről leszedve, ahogy a többi olyan filmet is, ami nagyon érdekel, inkább az átlag tévénéző szemszögéből érzem jónak ezt a dolgot.
  • Jubei #11
    ebben az évben lesz a tévépremierje az olyan nagy érdeklődésre számot tartó filmeknek a TV2-n, mint a T4xi

    hmm Taxi4 ekkora foss filmet, inkabb maradok a netnel es nezem ott a filmeket.
  • zola2000 #10
    Az lenne a jó, ha valamelyik tv adó leadna egész estés japán animéket, mert jók a sorozatok az animaxon, de pl amikor láttam a chihirut, az jobb volt.
  • koxaka #9
    attól függetlenül, hogy milyen filmek ezek, szerintem becsülendő, hogy sok alig egy éves filmet meg tudtak szerezni, és nem a konzervált szarokat akarják eladni, ahogy azt általában szokták.

    3pdavid: egyrészt nem hinném, hogy túl sok ember ül le tévézni magyarországon 3d-s szemüveggel, másrészt sokaknak szerintem fingjuk nem lenne róla, hogy mitől ilyen homályos, meg hülye színű a kép, és inkább átkapcsolnának. te meg mernél lépni egy ilyet, ha programigazgató lennél?
  • 3pdavid #8
    Hát az hogy ennek a filnek ez a lényege, de tény hogy nem sok ember tudta volna élvezni
  • winnie #7
    mi benne az átverés? naná, hogy levették. az lenne az átverés, ha 3d-ben adnák le, hogy 30 ember nézhesse meg. egek...
  • 3pdavid #6
    A legnagyobb átverés a Kémkölykök 3D tv-ben! Nemrég mikor leadták gondoltam na végre használhatom a 3D-s szemüvegemet erre a film-ről levették a 3D-t! Mer amúgy meg semmi története nincs csak a térhatás miatt lenne érdekes.