14
  • Monalizi
    Az első két rész tetszett, a harmadik részben egy kicsit csalódtam. Nem tudott annyira lekötni.
  • xmodule
    Hm. Kár hogy 1750ft egy jegy a Reald D re. Mint nem olyan rég a Boewulf -ra. De nekem még megvan az a szemcsi. Majd megkérdezem, hogy akkor kaphatom -e olcsobban a jegyet:D
  • Lipi1980
    Ez is az a sorozat, amit a végtelenségig lehet(ne) folytatni! Mind a három rész nagyon jó volt köszönhetően a remek alapötletnek!
    Már nagyon várom... Érdekes lehet ez a 3D-s változat is...
  • barnie1990
    A sorrend nálam is 2-1-3,de azért tetszett.Ilyen popcorn-horrorral szemben valahogy nincsenek olyan nagy elvárásaim. :)
  • scagnetti
    "nem kell mindent olyan kritikus szemmel nézni,elég csak élvezni"
    Hát én a 3-at nem tudtam élvezni.Hatalmas csalódás volt,az 1 de főleg a zseniális 2 után.Elsősorban a szereplők voltak nagyon elbaszottak.A főszereplő csajszinak a nyavajgása,valami rohadt idegesítő volt.Ebben a részben színészek helyett,hobbiszínészek voltak.
    Wittgen-nel egyetértek.Majdnem leesett az állam amikor a tömegkarambolt láttam.Ez eddig tényleg páratlan!
  • Wittgen
    Az első rész jó volt, a 2. rész még jobb, a 3. sajnos csak középszerű.
    A 2. rész tömegkarambolja óta nem láttam ilyen jól kivitelezett balesetet filmekben.
  • marcee
    Szerintem is gyenge volt a hármas, de nekem az első sem tetszett annyira. Igaz a másodikat láttam először, a maga idejében és akkor izgultam rá, hogy látnom kell az elsőt, talán túl sokat vártam tőle.
  • winnie
    szerintem élvezni akarta, csak rossz volt és nem tudta.
  • barnie1990
    Nekem az is tetszett...nem kell mindent olyan kritikus szemmel nézni,elég csak élvezni.
  • kids
    hát igen.. a 3 ritka gyengére sikerült.. látszik h csak a pénzre mentek
  • bertino
    egyetértek, az egy borzalmas rész volt sztem többihez képest
  • Viking szabi
    A hármas részt leszámitva igen,jók voltak.
  • Pochok
    izgalmasnak hangzik
    ráadásul tényleg jók voltak az előző részek is mind