14
-
Monalizi #14 Az első két rész tetszett, a harmadik részben egy kicsit csalódtam. Nem tudott annyira lekötni. -
xmodule #13 Hm. Kár hogy 1750ft egy jegy a Reald D re. Mint nem olyan rég a Boewulf -ra. De nekem még megvan az a szemcsi. Majd megkérdezem, hogy akkor kaphatom -e olcsobban a jegyet:D -
Lipi1980 #12 Ez is az a sorozat, amit a végtelenségig lehet(ne) folytatni! Mind a három rész nagyon jó volt köszönhetően a remek alapötletnek!
Már nagyon várom... Érdekes lehet ez a 3D-s változat is... -
#11 A sorrend nálam is 2-1-3,de azért tetszett.Ilyen popcorn-horrorral szemben valahogy nincsenek olyan nagy elvárásaim. :) -
scagnetti #10 "nem kell mindent olyan kritikus szemmel nézni,elég csak élvezni"
Hát én a 3-at nem tudtam élvezni.Hatalmas csalódás volt,az 1 de főleg a zseniális 2 után.Elsősorban a szereplők voltak nagyon elbaszottak.A főszereplő csajszinak a nyavajgása,valami rohadt idegesítő volt.Ebben a részben színészek helyett,hobbiszínészek voltak.
Wittgen-nel egyetértek.Majdnem leesett az állam amikor a tömegkarambolt láttam.Ez eddig tényleg páratlan! -
Wittgen #9 Az első rész jó volt, a 2. rész még jobb, a 3. sajnos csak középszerű.
A 2. rész tömegkarambolja óta nem láttam ilyen jól kivitelezett balesetet filmekben. -
marcee #8 Szerintem is gyenge volt a hármas, de nekem az első sem tetszett annyira. Igaz a másodikat láttam először, a maga idejében és akkor izgultam rá, hogy látnom kell az elsőt, talán túl sokat vártam tőle. -
winnie #7 szerintem élvezni akarta, csak rossz volt és nem tudta. -
#6 Nekem az is tetszett...nem kell mindent olyan kritikus szemmel nézni,elég csak élvezni. -
kids #5 hát igen.. a 3 ritka gyengére sikerült.. látszik h csak a pénzre mentek -
#4 egyetértek, az egy borzalmas rész volt sztem többihez képest -
Viking szabi #3 A hármas részt leszámitva igen,jók voltak. -
Pochok #1 izgalmasnak hangzik
ráadásul tényleg jók voltak az előző részek is mind