This is Vegas

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ebbõl lesz valami, ami az akkori címre következtet..pezsgõt nyitok <#fejvakaras>
grebber
Carloska
szoszi a topiknak pff pedig vártam 😄

PrisonMan
"A rossznyelvek szerint nem kevesebb, mint 50 millió dollárt költöttek összesen a munkálatokra, de ez nem hatotta meg az szívtelen döntéshozókat, minden egyes cent kidobott pénznek minõsül. Afrikában meg éheznek. A Surreal Software-t is bezárták, a gályamunkásokat pedig szétdobták két másik stúdióhoz. Nagy kár a játékért, hiszen szerettünk volna egy igazi aranyifjû bõrében kokaint szívni a Vegasi éjszakában."
(via gamekapocs)

Nem értem ha már ennyit költöttek a cuccra, akkor miért nem fejezik be?! Ráköltöttek 50 millió dollárt, tuti kellett volna még több is a fejlesztésre, csúszásra, majd a marketingre is, de hozott volna valamit a konyhára - így meg mintha kiszórták volna az ablakon a valag pénzt <#wow3>
Kár érte, jónak tûnt nagyon!

grebber

Next PC upgrade: 2022

PrisonMan
grebber

Carloska
valaki valami infó?

PrisonMan
Azért már nevetséges ami megy... 2 éve jelentették be, 1 éve nincs hír a játékról, a fejlesztõ sorsa kérdéses. :S

Carloska
Release Date: TBA 2010

Carloska
nah ygerekek megjelenés Nov 2, 2009

zeli
Nahh, akk. jó. Kiv. leszek, mikor jön..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

grebber
Magyarul is:

This is Vegas - A fejlesztés megy tovább!

A Warner cáfolja a napokban felröppent pletykákat, a This is Vegas címû sandbox-jellegû játék nincs veszélyben.

A Midway felvásárláshoz vezetõ kínszenvedése miatt az elmúlt hónapokban semmit sem hallhattunk a Surreal Software fejlesztés alatt álló játékáról. Egészen a tegnapi napig...

Egyes, játékokra szakosodott kereskedõk (pl. Gamestop) törölték listájukról a játékot, illetve arról értesítették elõrendelõiket, hogy a This is Vegas fejlesztését leállították, tehát visszakapják pénzüket.
Szerencsére nem bizonyultak helyenek a Gamestop értesülései, ugyanis a g4tv.com munkatársának megkeresését követõen az a válasz érkezett, hogy a fejlesztés nem állt le.

info: Gamestar

felony

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

zeli
nemárrr. :C

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

grebber
egyelõre nincs hivatalos bejelentés, ugyh kár lenne elhamarkodan beszélni a játékról. de a legújabb pletyka szerint a játék el lett adva.
Carloska

the end!

Carloska
b+ pcre nem jön ki a játék csak xboxra meg ps re baszák meg a ku..va anyju.at most nagyon felment a pumpa annyira régen vártam ezt a játékot hogy nem igaz 😞((((

Release Dates

N Amer - 11/30/2009

Intl - 11/30/2009

Official Game Website

* Also available on: 360
* PS3

PrisonMan
Megvan az új hátterem 😊

Ahhoz képest, hogy 2008 végére ígérték eléggé elcsúsztak :@ Ez van sajnos 😞
A honlap viszont remek, érdemes csekkolni

Carloska

Carloska
Új weblap:
ITT

Barny
<#levele><#wow3>bsszak meg xD

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Carloska
Hát mostmár törölték a megjelenséi idöpontot és ez a midwaytöl származik!

This item will be released on November 30, 2009

Prince23
Március 3-án elvileg megjelenik. pc.gamespy, pc.ign, gamespot szerint.

Törölt felhasználó
😞
Prince23
Akkor fog ez késni 3 hónapot is. De nyárára meg kell jelenjen szvsz.

Hát elég sansztalan, hogy megjelenik valaha is. 2 napja indított csõdeljárást a Midway.
Carloska
sok oldalon ez van fent lehet tolták nyára ....

Release Date:
2009-06-30

Carloska
http://www.midway.com/assets/games/This_is_Vegas/public/Vegas_LeipzigTrailer_082108_640x360FINAL.wmv

zeli
ja 😄
Amúgy nem tudja valaki, nagy lesz a gépigénye ?

DJ Skyline
durván 2 hónap, egész jó. csak legyen jól optimalizált. 😄

grebber
2009 elsõ negyedéve,semmi konkrétum.

zeli
Van valami hír a megjelenésrõl?

novemberi 576 kbyteban van róla cikk

JürgenKlinsmann
jah,értem. megtévesztõ a dolog... és mi a témája a cuccnak?

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

DJ Skyline
a GTA névhez semmi köze, stílusra hasonló

JürgenKlinsmann
Hát én ezt most egyáltalán nem értem,ez egy új GTA rész vagy pedig valami kaszinós játék ami olyan stílusú mint a GTA?

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

ez ilyen minigémes játék lesz állítólag, Larry klónnak tûnik nem GTA-nak

Carlos HUN

Carlos HUN

PrisonMan
Bár a mi játékunkat sem kell félteni! Új képek érkeztek, egyszerûen fantasztikusak!

PrisonMan
Kicsi.

Lesz ellenfele bõven a játéknak: bejelntették PC-re a GTA IV-t, Godfather 2 február környékén jön, Mafia 2 is 2009-ben, 2 Days to Vegas is 2009 eleje felé. Hasonló típusú játékok. Majd meglátjuk <#wink>

Prince23

talán bannernak?

Prince23
Carlos HUN
A kurva életbe pedig ezt vártam a legjobban 😞(( áhhhhhhhhhhhh......

PrisonMan
Csúszás van: leghamarabb csak 2009-ben jelenik meg.
http://www.gamekapocs.hu/hir/11698/This+is+Vegas+-+meg+dolgozni+kell+rajta

PrisonMan
elvileg december végén. (ha nem lesz csúszás)

Oldal 1 / 2Következő →