14
  • Zoliz
    Éljen a gonoszság a jó oldal már unalmas!
    Pusztuljunk ki mind!
  • CaptainRumi
    Winnie üzenetére akartam válaszolni xD
  • CaptainRumi
    Tudom h ezt a cikket már nem nagyon olvassa senki, de nem tudom mit okoskodsz Winnie mikor ehhez fingod sincs.......a filmben Topher Grace karaktere akkor találkozik először a szimbiótával mikor Parker letépi magáról, majd nemsokára ki is nyiffan......nem tudom te milyen előzményről vakerálsz Topher-rel.
  • Picizöldfül
    köszi,akkor kapni fogunk egy előzmény filmet,köszi,köszi,elegünk van,köszi
  • winnie
    ki mondta, hogy a venom-filmnek a spidey3 után kell játszódnia? előtte is lehet.
  • rob99
    szerintem sem kéne ezt eröltetni, de egyszer talán összehoznak már valamit ebben a témában.
    Egyébként a daredevil végén is meghal electra...
  • CaptainRumi
    *Daredevil helyett a Macskanőt akartam írni......az volt a másik leagázas történet. De attól még a Daredevil is szar volt.
  • CaptainRumi
    Hát a Daredevil szar volt.....az Electra szar volt.......szerintem ezt nem kellene erőltetni. Egyébként meg nem tudom Topher Grace hogy játszhatná el megint Venomot.Ha jól emlékszem szarrá robbant a film végén.........dehát a forgatókönyvírok biztos visszatudják hozni akárcsak Ripley-t anno.
  • marcee
    "Hiába vannak esetlegesen jobb adaptációk a Pókember-filmeknél, ha egyszer a közönségnek a Pók kell."
    Mondjuk inkább, hogy az igénytelen amcsi közönségnek, mert még besértődünk itt néhány millióan!
  • 0Speed0
    Az elmeroggyant Kasady-ra gyógyult Carnage (Mészárszék) sztem jobb.

Az a hír járja hogy a 4. pókemberbe már benne lesz. És hogy Venom filmjébe is feltűnik majd. Remélem megvalósulnak ezek a pletykák
  • daneelolivaw
    ááááh, kedvenc szereplőm nekem is!
  • PrisonMan
    Venom rulez! A jelmeze nagyon tetszett
  • Aram95
    Ja! De csak a képregényben... A filmben kurva szar!
  • Librarian
    Venom rulz!!! Ő volt a kedvenc... :-) Brutális állat. XD