Saját filmet kap a Spiderman-főellenség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éljen a gonoszság a jó oldal már unalmas!
Pusztuljunk ki mind!
Pusztuljunk ki mind!
Winnie üzenetére akartam válaszolni xD
Tudom h ezt a cikket már nem nagyon olvassa senki, de nem tudom mit okoskodsz Winnie mikor ehhez fingod sincs.......a filmben Topher Grace karaktere akkor találkozik elõször a szimbiótával mikor Parker letépi magáról, majd nemsokára ki is nyiffan......nem tudom te milyen elõzményrõl vakerálsz Topher-rel.
ki mondta, hogy a venom-filmnek a spidey3 után kell játszódnia? elõtte is lehet.
szerintem sem kéne ezt eröltetni, de egyszer talán összehoznak már valamit ebben a témában.
Egyébként a daredevil végén is meghal electra...
Egyébként a daredevil végén is meghal electra...
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel
*Daredevil helyett a Macskanõt akartam írni......az volt a másik leagázas történet. De attól még a Daredevil is szar volt.
Hát a Daredevil szar volt.....az Electra szar volt.......szerintem ezt nem kellene erõltetni. Egyébként meg nem tudom Topher Grace hogy játszhatná el megint Venomot.Ha jól emlékszem szarrá robbant a film végén.........dehát a forgatókönyvírok biztos visszatudják hozni akárcsak Ripley-t anno.
"Hiába vannak esetlegesen jobb adaptációk a Pókember-filmeknél, ha egyszer a közönségnek a Pók kell."
Mondjuk inkább, hogy az igénytelen amcsi közönségnek, mert még besértõdünk itt néhány millióan!
Mondjuk inkább, hogy az igénytelen amcsi közönségnek, mert még besértõdünk itt néhány millióan!
Az elmeroggyant Kasady-ra gyógyult Carnage (Mészárszék) sztem jobb.<#buck>#buck>
Az a hír járja hogy a 4. pókemberbe már benne lesz. És hogy Venom filmjébe is feltûnik majd. Remélem megvalósulnak ezek a pletykák <#nyes>#nyes>
Az a hír járja hogy a 4. pókemberbe már benne lesz. És hogy Venom filmjébe is feltûnik majd. Remélem megvalósulnak ezek a pletykák <#nyes>#nyes>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
ááááh, kedvenc szereplõm nekem is!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Ja! De csak a képregényben... A filmben kurva szar!
Venom rulz!!! Õ volt a kedvenc... :-) Brutális állat. XD