14
-
Zoliz #14 Éljen a gonoszság a jó oldal már unalmas!
Pusztuljunk ki mind! -
CaptainRumi #13 Winnie üzenetére akartam válaszolni xD -
CaptainRumi #12 Tudom h ezt a cikket már nem nagyon olvassa senki, de nem tudom mit okoskodsz Winnie mikor ehhez fingod sincs.......a filmben Topher Grace karaktere akkor találkozik először a szimbiótával mikor Parker letépi magáról, majd nemsokára ki is nyiffan......nem tudom te milyen előzményről vakerálsz Topher-rel. -
#11 köszi,akkor kapni fogunk egy előzmény filmet,köszi,köszi,elegünk van,köszi -
winnie #10 ki mondta, hogy a venom-filmnek a spidey3 után kell játszódnia? előtte is lehet. -
#9 szerintem sem kéne ezt eröltetni, de egyszer talán összehoznak már valamit ebben a témában.
Egyébként a daredevil végén is meghal electra... -
CaptainRumi #8 *Daredevil helyett a Macskanőt akartam írni......az volt a másik leagázas történet. De attól még a Daredevil is szar volt. -
CaptainRumi #7 Hát a Daredevil szar volt.....az Electra szar volt.......szerintem ezt nem kellene erőltetni. Egyébként meg nem tudom Topher Grace hogy játszhatná el megint Venomot.Ha jól emlékszem szarrá robbant a film végén.........dehát a forgatókönyvírok biztos visszatudják hozni akárcsak Ripley-t anno. -
marcee #6 "Hiába vannak esetlegesen jobb adaptációk a Pókember-filmeknél, ha egyszer a közönségnek a Pók kell."
Mondjuk inkább, hogy az igénytelen amcsi közönségnek, mert még besértődünk itt néhány millióan! -
#5 Az elmeroggyant Kasady-ra gyógyult Carnage (Mészárszék) sztem jobb.
Az a hír járja hogy a 4. pókemberbe már benne lesz. És hogy Venom filmjébe is feltűnik majd. Remélem megvalósulnak ezek a pletykák -
daneelolivaw #4 ááááh, kedvenc szereplőm nekem is! -
#3 Venom rulez! A jelmeze nagyon tetszett -
Aram95 #2 Ja! De csak a képregényben... A filmben kurva szar! -
Librarian #1 Venom rulz!!! Ő volt a kedvenc... :-) Brutális állat. XD