8
-
bvalek2 #8 én mint vírus, kikérem magamnak a gyanúsítgatásokat -
arrakistor #7 én, mint vírusíró ezt alátámasztom. a vírusok egy részét pont azért írjuk , hogy aztán legyen mit kiirtani. így aztán dupla a haszon:
(twice the pride , double the fool :)
egyszer fent lesz a vírus a luser gépén amivel azt kezdünk amit akarunk
(zombigéphálózatot csinálunk, kódot törünk vagy egyéb nyalánkságok)
másodszor pedig ha még ennél is nagyobb luser, akkor megvetetjük vele a vírusírtó programot ami már önmagában is nemcsakhogy ellentmondásos,
negatív, logikátlan stb.. de nevetséges is hiszen számtalan konkurrens vírus van és kizárt hogy mindet ismerje a legjobb vírusirtó program is.. így aztán a vírusirtó program csak egy nagy blöff, ami amellett hogy iszonyatosan lelassítja a luser gépét hogy még nagyobb hardvert vegyen , de még ráadásul minden mozzanatát meg is figyeli.
-
zserrbo #6 Én is hallottam ezt a hírt, de mint mindent ezt se kell vakon elhinni. Sokszor híresebb egy kacsa hír, mint egy 100x fontosabb igazi. Van erre egy jó mmondás valahogy így hangozhat: Mire a hazugság körbejárja a világot, az igazság még csak a cipőjét veszi. -
angyi #5 a bankokat meg a rendőrök rabolják ki nem? lol.. -
b10 #4 matt taylor:
Bizonyítékok ? Konrét esetek ? Lefolytatott tárgyalások ? Kiszabott börtönbüntetések vagy pénzügyi büntetések ?
Szeretném látni, hogy mire alapozod az álláspontodat, konkrét tényekkel megtámogatva. -
matt taylor #3 Hallotam 1 össze esküvés elméletet mi szerint: a vírusok nagy részét a vírusirtó gyártók készítik, hát nem aranyos? -
#2 Pedig ők értenek a legjobban hozzá. -
Cat #1 Azért számomra ennek van egy olyan mellékíze, hogy ezután a vírusírtók gyártói közösen tudják kihuzni egy lap esetlegesen negatív tesztje alól a talajt, miszerint az "rosszul mért". Nehogymár ők határozzák meg, mit hogyan kell tesztelni.