Berúgtál tegnap? Ne mutogasd az iWiW-en!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanulság: adott esetben BÁRMILYEN megadott adat lehet érzékeny információ.
Én soha nem voltam regelve egyetlen közösségi oldalon se és ezután se leszek. Balfaszság az egész. Nem bírom felfogni az értelmét. Miért lesz jobb az életem attól, hogy egy 8 éve nemlátott volt osztálytárs vagy akárki bejelöl iwiw-en?
dondore: nehezen hiszem el, hogy te joban vagy mindenkivel irl es a neten is. de ha te igy gondolod akkor legyen.
renegade: altalaban keves embert kuldenek el ugy, hogy nincs vele senkinek problemaja, es te lehet hogy azokat kerdezed, akiknek volt.
zlk: errol az jut eszembe, hogy lattam egyszer egy videot, ahol par balhes sotetboru osszevert egy arra setalo part. a te mondatod alapjan a par volt a hibas, hiszen ok voltak kevesebben, es ha mar ilyen sokan megvertek egyszerre, akkor bennuk volt a hiba. mellesleg megjegyeznem hogy egyetemsita letedre eleg nehezen megy a mondatertelmezes, nem azt olvasod ami irva van, hanem amit latni szeretnel.
Mire?A kémkedésre?Abban viszont igazad van..kérdés milyen céghez keresel "szakembert" <#nyes>#nyes> Majd ha tudsz dönteni, önéletrajz és interjú alapján, akkor azt mondom, h komoly a céged és Te is felnõtt vagy <#kacsint>#kacsint> Addig meg a másik háta mögötti ki "kérdezõsködést/kémkedést" hadd ne tartsam már komoly dolognak <#kacsint>#kacsint>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha esetleg pont egy olyan taggal beszélsz akivel nem szimpatizált az simán lehúzza...de milyen szánalmas ez már whahahahahah <#hehe>#hehe> Hálistennek ahol én melózom ennél azért jóval komolyabb arcok vannak 😊
nálunk most van felvételi, kell két új kollega a csapatomba, itt vannak mellettem az önéletrajzok. Irány a wiw, összeolvas, jót mosolyog, közös ismerõsre rákeres, jé, volt munkatárs, felhív, tényleg kirugátok?, mert nem volt csapatjátékos? nahát, be sem hívom,stb,stb,stb.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"tovabbra is fennall a kerdes: honnan tudod hogy ok vannak a kepen, es hogy ok raktak fel a kepet sajat magukrol?"
Én ezt a véleményt támadtam meg finoman, smilekkal tüzdelve, és te egy kicsit tulreagáltad. Semmi a mostanihoz hasonló épkézláb véleményt nem írtál le, hanem helyette inkább kikerested az adataimat te, aki -megint idézek- "a gonosz kis csinytevok vilagaban el.."
Amugy te még mindig komolyan hiszed, hogy tényleg lenyomozzák az ember postjait, hogy a leendõ dolgozó ugyan mit irt xy témával kapcsolatban X idõben? Nem kéne ehhez egy külön részleg akik minden nap jelentéseket csinalnak, pénz stb?
Én azért ennyire paranoiás nem vagyok.
mellesleg a forumos hozzaszolasokkal se artana vigyazni. pl csomo ember fikazza a microsoftot, de arra nem gondolnak, hogy 1 ev mulva mar lehet hogy ott akarnak dolgozni. iwiw-en ugye megadjak az emberek a becenevuket, es onnan mar csak 1 lepes a keresobe begepelni azt, es utananezni hogy ot milyen temak erdeklik, es mirol hogy velekedik.
atomkrumpli: ebben az életben egyik dolog sem fog megtörténni.
HP+
Elég rólad bármilyen egészalakos kép, 20 perc alatt megcsinálom neked Photoshoppal 😊
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
4chan /b/ szekció. Bármilyen edzett az ember kiderül, hogy azért érhetik meglepetések 😊
Ezen akkorát röhögtem! Elképzeltem, hogy is nézne ki egy ilyen xDDD
Bennem a hiba?
Egyéb kérdés? Hm, van.
1., Neked mi titkolnivalód van?
2., Nagyon magadravehetted ezt a kis eszmecserét, ha kinyomoztál engem (LOL) és full gyerekes módon beírtad erõfitogtatásképp a fórumba a nevemet stb. És? Ha kérdezted volna akkor is elmondtam volna az összes infót. Nem vagyok se titkos ügynök, se valami híresség.
3., Hjuj, most mi lesz?! teljesen be vagyok parázva, hogy te a nevemben hegesztesz egy profilt elõtte meg lefényképezed a herezacskódat, hogy -hú de jól beszopatom most ezt a srácot- és felrakod az iwiwre. Remegek a félelemtõl. 😊
Amugy te papolsz a rosszakarókról... Olvasd vissza magad egy kicsit késõbb. Kösz . További kellemes csinytevést.
savior: te most mirõl beszélsz? 😊 Szerinted magyarországon gonosz kis csinytevõ manók feltöltögetnek képeket emberek nevében? Vagy egyszerûen nem tdod elhinni, hogy vki képes ilyen képeket felrakni magáról és ráfogod a Nesquick nyuszira? 😊
Ugyanmár hagyjuk az összeesküvés elméleteket😊
Szóval nem kell titkolni, lehet kirakni mik vagyunk, mivel "az igazság gyakran rejtve marad, de a hazugságra mindig fény derül" (Rejtõ).
Egyszerûen ha valaki akkora gyökér, hogy feltölti a fényképet, ahogy az asszonyt dugja a gáztûzhely tetején, akkor azzal szerinted midnen rendben van, had töltse fel, hisz semmi gond vele. 😄
Nem, ez nem kitalált eset, tényleg ott volt. Ahogyan az arc is, aki lefotózta és feltöltötte, ahogy 3 hölggyel kaffant egyszerre. És kiteszi a nyilvános profilba, hogy lássa ország-világ.
Jaa, hogy nem a express hírdetési rovatban hozt le, akkor miért kell rajta lovagolni? Az iwiw nem nagy...végülis csak az ország legnagyobb kapcsolat-portalja...
Ha meg úgy akarja magára valaki felhívni a figyelmet, hogy kirakja a p*nciát, cs*csét(ami azért néha nembaj (höhö), csak mikor 50éves sündisznó figyel vissza oylan helyen ahol a szemnek kellemetlen), meg egyéb eltakarandó testrészeket, vagy fasiszta/sátánista/mittomen képeket rak fel akkor az már nem normális eset.
Én kurvanagyivben tojok rá hogy tudja a Tré online hogy hol mikor születtem meg kit ismerek. Amire fel tudja használni (reklám) arra én nem vagyok vevõ.
De szerintem az itt fórumozók többsége sem veszi már észre a csillogo villogo reklámokat, és átnéz rajtuk. Pl. fatert a multkor leültettem egy kicsit gép mellé, hadd barátkozzon a dologgal, errefel csak a csillogo villogo reklám bannerekre akart kattintani..
Az egyetlen idegesitõ dolog az a spam. De ehhez ugyancsak nem kell iwiw tagnak lenni.
De ahhoz meg nem kell iwiw, hogy a kora miatt kerüljön bajba (személyi igazolvány?)
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Hol vannak a csajok, akik miatt idekattintottam? :p
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Úgy látszik te is valami burokban élsz! A "komoly cégvezetõk" nem foglalkoznak ilyesmivel... erre vannak külön emberek, ha nem tudnád! Természetesen itt nem a Józsi néni büféjében lévõ eladó szintû állásokról van szó. Egy bankban, vagy egy mobil cégnél, vagy bármilyen nagyobb multinál nem fognak felvenni egy olyan embert, aki mondjuk pucéron terpeszt az iwiw-en. Elhiheted, hogy utána néznek, elöbb utóbb. Hogy miért? Ha erre magadtól nem jössz rá, akkor egyszerüen életképtelen vagy!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ez így van, valószínûleg ha a 11%-ba tartoznék, azt nem is nagyon hirdetném 😊
A születési dátum egy roppant fontos adat, ha munkát akarsz találni.
Szerintem én pont abban a korban vagyok (26 <-- tessék, iwiw nélkül is kiderülhet, elég egy fórum is), amikor nem kell emiatt aggódnom.
Szerintem nem olyan komoly dolog ez az iwiw, hogy egy munkáltató ezt nézegesse. Persze, ha a cégnél megismerkedek valakivel, akárcsak e-mail útján, akkor általában lecsekkolom az iwiw adatlapját ha van, kíváncsiságból. De hogy komoly cégvezetõk ezen kutakodjanak, hát nehezen hiszem.
Ha már szóba jött a fórum, szerintem az sokkal veszélyesebb. Mert én például 8-10 éve regisztrálva vagyok különféle fórumokon, többnyire ugyanazzal a nickkel amit manapság is használok. 16-17 éves koromban elkövetett hozzászólásaimat sokkal gázosabbnak tartom, mint azt hogy az iwiw adatlapomon Ezt csinálom amikor nem dolgozom: bomlasztom a rendszert szöveg van megadva.
alapján döntenék el hogy föl veszik e vagy nem:"
Pedig már ennek is utánanéznek!
Ilyet tenni teljesen normális dolog szerinted?
Olvass kicsit bele, mielõtt fikázol...