TV nosztalgia

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekkoromban a Magyar tv-ben ment az Óvodások filmmûsora, a Zsebtévé, az Iskolatelevízió, a Hármas Csatorna. Szombat esténként a Szombat esti Filmkoktél, vasárnap a Delta, stb.:

Régi mûsorok a Magyar Televízióból

biomage
elég jó a ritmusa :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

banok
kicsit talán off
Happy Gang - Kérek egy kulcsot a szívedhez

A3 - Music Box de sokat néztem gyerek koromban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Aquir
én is letöltöttem magyar reklámokat valamelyik oldalról amíg meg nem szüntették ott a letöltést, azóta ki is írtam Dvd-re más dolgok mellé :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mikrobi.

Spaceninja88: Oké! De majd tájékoztass a részletekrõl :)

Aquir
jaj Sagsag-ot szerettem meg a kis izéket amik kijönnek a száján és takarítanak meg mindent csinálnak :))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

atomboy

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

REALista

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista

Rapidra? Lenne egy ötletem, hogy ne kelljen annyit vackolnom se nekem, se nektek a fel-, illetve letöltéssel.

Mivel fél giga ez a 101 magyar reklám, ezért nekem a lopott netemmel egy gigát kellene feltöltenem...

Én maradnék a YT only feltöltésnél, és le lehetne tölteni jó minõségben a http://keepvid.com-ról, egy Total Video Converterrel - ha kell, feltöltöm - pedig bármivé át lehet konvertálni.

Mit szóltok? ;P
Igen. Ha lehetek pofátlan, rapidshare-re is, hogy jól le lehessen tölteni. :)

Nagy kedvenc :) <#eljen><#worship>

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

REALista

REALista
Ne fogd vissza magad4:)

Emberök!

Van nekem 101 régi magyar reklám!
Töltsem fel õket Youtubera? ;P
Aquir
az elsõ kettõre jobban emlékszem, jók voltak :)

REALista

REALista

REALista

Miért éppen Alaszka?
Minden hétköznap 19:00 órai kezdéssel a Viasat3-on.
Tehát most!

PSN ID: Lord_Mortanius

Davidus
megnyúznának se tudnám megmondani. 20 éve volt kb:D

V9ykn8_TZL0

Ez milyen néven is ment nálunk?

Davidus

V9ykn8_TZL0

takibalint
Igy most legalabb mindenkitudja. De tolem nem kell elnezest kerned. <#vigyor2>

akyyy
Kedves , elnézéseedet kérem hogy nem tudtam fejbõl a nevét.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

takibalint
Nem mintha ez annyira fontos lenne, de azt a szinkrontolmacsot Pozsgai Jozsefnek hivjak.

REALista

Bár azt marhára bírtam, hogy a filmek végefõcímét általában csak félig adták le.
atomboy
A TV3 elegge szinvonalas csatorna volt a maga idejeben. Sot, mostanaban is megallna a helyet. A megszunese ota alig ultem tv ele...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

bertino
ja hát igen, akkoriban persze még én se tudtam ezt nyilván :)
kispöcs voltam :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
ugyanaz a szinkrontolmács volt, mint aki mostanság az rtlnél szokott forditani forma1-ben!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Akkor nem Friderikusz fülébe, hanem inkább kihangosítva, hogy a közönség is hallja, nemde? Akkor gyerekként amúgy azt képzeltem, hogy van egy készülék, amit az illetõ csak magára vesz, és automatice fordítódik a beszélt szövege tetszõleges hangon.<#vigyor0>
Atkamon
Pontosan... egyszerûbben megfogalmazva szinkrontolmácsot alkalmaztak.

bertino
?

sztem pofonegyszerû

mivel van mikrofonja azt vki hallgatta miközben beszélt aki vérprofi volt adott nyelvõl (legtöbb esetben angol, ugye) és tolta magyarul friderikusz fülébe a cuccot magyarul.
és ugyanez a vendég felé is...

gondolom.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Arra lennék kíváncsi, hogy anno a Friderikuszban milyen módszerrel oldották meg a tolmácsolást külföldi vendégeknél?
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DJ Skyline
jaja, pontosan 4-kor :D

Megvan valakinek az a Híradó felvétel, amelyen bejelentik, hogy a szerbek a magyar határtól másfél méterre aknákat telepítettek? Az elsõ délszláv háborúban volt...
Lehet, hogy furcsán hangzik, de ez életem elsõ emléke, 86-os évjáratú vagyok és kisgyerekként, katona nagypapa történetei mellett ("A határnál állomásoztunk télen mert féltünk hogy jön Tito, a láncos kutya...") ez nekem hihetetlenül félelmetes volt.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Beast Machine
tágas égen andalog, állj alám, most én xarok :D

...vágod?

REALista

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

trogerzsiger
Hehe, ez a hasselhof büntet:D De basszus, most mennyire megkomolyodott a Friderikusz...

Bandee1987
legjobb :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jav.:

Firdiben=Fridiben (Friderikuszban)
Figyuztok! Emlékeztek még arra a Firdiben is szerepelt külföldi illuzionistára, aki dolgokat nyelt le, majd visszahozta õket? Talán John valaminek hívták. Nem tudja valaki a teljes nevét? Esetleg a videó?
vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

fav+
Régi TV-reklámokat please!

Oldal 1 / 2Következő →