TV nosztalgia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi mûsorok a Magyar Televízióból
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Happy Gang - Kérek egy kulcsot a szívedhez
A3 - Music Box de sokat néztem gyerek koromban.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mivel fél giga ez a 101 magyar reklám, ezért nekem a lopott netemmel egy gigát kellene feltöltenem...
Én maradnék a YT only feltöltésnél, és le lehetne tölteni jó minõségben a http://keepvid.com-ról, egy Total Video Converterrel - ha kell, feltöltöm - pedig bármivé át lehet konvertálni.
Mit szóltok? ;P
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Van nekem 101 régi magyar reklám!
Töltsem fel õket Youtubera? ;P
Minden hétköznap 19:00 órai kezdéssel a Viasat3-on.
Tehát most!
PSN ID: Lord_Mortanius
, elnézéseedet kérem hogy nem tudtam fejbõl a nevét.̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
kispöcs voltam :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sztem pofonegyszerû
mivel van mikrofonja azt vki hallgatta miközben beszélt aki vérprofi volt adott nyelvõl (legtöbb esetben angol, ugye) és tolta magyarul friderikusz fülébe a cuccot magyarul.
és ugyanez a vendég felé is...
gondolom.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Megvan valakinek az a Híradó felvétel, amelyen bejelentik, hogy a szerbek a magyar határtól másfél méterre aknákat telepítettek? Az elsõ délszláv háborúban volt...
Lehet, hogy furcsán hangzik, de ez életem elsõ emléke, 86-os évjáratú vagyok és kisgyerekként, katona nagypapa történetei mellett ("A határnál állomásoztunk télen mert féltünk hogy jön Tito, a láncos kutya...") ez nekem hihetetlenül félelmetes volt.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Firdiben=Fridiben (Friderikuszban)
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Régi TV-reklámokat please!