67
Régi TV műsorok, régi tv csatornák
-
Regiujzenek #67 Gyerekkoromban a Magyar tv-ben ment az Óvodások filmműsora, a Zsebtévé, az Iskolatelevízió, a Hármas Csatorna. Szombat esténként a Szombat esti Filmkoktél, vasárnap a Delta, stb.:
Régi műsorok a Magyar Televízióból
-
#66 elég jó a ritmusa :) -
Daza500 #65 GM 49 - Bélát itt ne keressék (POP SHOP műsor 1984)
RETRÓ -
#64 kicsit talán off
Happy Gang - Kérek egy kulcsot a szívedhez
A3 - Music Box de sokat néztem gyerek koromban. -
#63 én is letöltöttem magyar reklámokat valamelyik oldalról amíg meg nem szüntették ott a letöltést, azóta ki is írtam Dvd-re más dolgok mellé :) -
Vlala #62 Mikrobi.
Spaceninja88: Oké! De majd tájékoztass a részletekről :) -
#61 jaj Sagsag-ot szerettem meg a kis izéket amik kijönnek a száján és takarítanak meg mindent csinálnak :)) -
#60 Urhaboru 2063 -
#59 Atom Anti:) -
#58 Az elsüllyedt világok -
SpaceNinja88 #57 Rapidra? Lenne egy ötletem, hogy ne kelljen annyit vackolnom se nekem, se nektek a fel-, illetve letöltéssel.
Mivel fél giga ez a 101 magyar reklám, ezért nekem a lopott netemmel egy gigát kellene feltöltenem...
Én maradnék a YT only feltöltésnél, és le lehetne tölteni jó minőségben a http://keepvid.com-ról, egy Total Video Converterrel - ha kell, feltöltöm - pedig bármivé át lehet konvertálni.
Mit szóltok? ;P -
Vlala #56 Igen. Ha lehetek pofátlan, rapidshare-re is, hogy jól le lehessen tölteni. :) -
Vlala #55 Nagy kedvenc :) -
#54 Játék Határok Nélkül -
#53 Ezt de szerettem régen.:D -
#52 Ne fogd vissza magad4:) -
SpaceNinja88 #51 Emberök!
Van nekem 101 régi magyar reklám!
Töltsem fel őket Youtubera? ;P -
#50 az első kettőre jobban emlékszem, jók voltak :) -
#49 G.J.Joe:) -
#48 Cápali és Cápeti.:))) -
#47 Denver -
Louis Cyphre #46 Miért éppen Alaszka?
Minden hétköznap 19:00 órai kezdéssel a Viasat3-on.
Tehát most! -
#45 megnyúznának se tudnám megmondani. 20 éve volt kb:D -
Vlala #44 Ez milyen néven is ment nálunk? -
#43 :) -
#42 Igy most legalabb mindenkitudja. De tolem nem kell elnezest kerned. -
#41 Kedves , elnézéseedet kérem hogy nem tudtam fejből a nevét. -
#40 Nem mintha ez annyira fontos lenne, de azt a szinkrontolmacsot Pozsgai Jozsefnek hivjak. -
#39 Tv3 műsorajánló
Tv3 műsorfelfüggesztés
Dragon ball Z -
Quantumleap #38 Bár azt marhára bírtam, hogy a filmek végefőcímét általában csak félig adták le. -
#37 A TV3 elegge szinvonalas csatorna volt a maga idejeben. Sot, mostanaban is megallna a helyet. A megszunese ota alig ultem tv ele... -
#36 ja hát igen, akkoriban persze még én se tudtam ezt nyilván :)
kispöcs voltam :) -
#35 ugyanaz a szinkrontolmács volt, mint aki mostanság az rtlnél szokott forditani forma1-ben! -
Quantumleap #34 Akkor nem Friderikusz fülébe, hanem inkább kihangosítva, hogy a közönség is hallja, nemde? Akkor gyerekként amúgy azt képzeltem, hogy van egy készülék, amit az illető csak magára vesz, és automatice fordítódik a beszélt szövege tetszőleges hangon. -
#33 Pontosan... egyszerűbben megfogalmazva szinkrontolmácsot alkalmaztak. -
#32 ?
sztem pofonegyszerű
mivel van mikrofonja azt vki hallgatta miközben beszélt aki vérprofi volt adott nyelvől (legtöbb esetben angol, ugye) és tolta magyarul friderikusz fülébe a cuccot magyarul.
és ugyanez a vendég felé is...
gondolom. -
Quantumleap #31 Arra lennék kíváncsi, hogy anno a Friderikuszban milyen módszerrel oldották meg a tolmácsolást külföldi vendégeknél? -
#30 A megboldogúlt TV3
Időjós
Az ezredforduló
Az utolsó percek :( -
#29 jaja, pontosan 4-kor :D -
KnightRider #28
Megvan valakinek az a Híradó felvétel, amelyen bejelentik, hogy a szerbek a magyar határtól másfél méterre aknákat telepítettek? Az első délszláv háborúban volt...
Lehet, hogy furcsán hangzik, de ez életem első emléke, 86-os évjáratú vagyok és kisgyerekként, katona nagypapa történetei mellett ("A határnál állomásoztunk télen mert féltünk hogy jön Tito, a láncos kutya...") ez nekem hihetetlenül félelmetes volt.