8
-
arrakistor #8 megtalálja a zsák a foltját ! 2 szó : linux és google... -
grobs #7 "Na ne röhögtessél hogy az ms nem fejleszt. akkor hogy jutottunk el ms-dos tól vistáig?"
Leginkabb ugy, hogy technologiat es fejlesztoket vasaroltak folyamatosan.
"miért nincsenek jo IT szakemberek? támasdz alá valamivel!"
Senki nem allitotta, hogy nincsenek jo szakemberek az MS -nel. A problema inkabb az, hogy hazon belul nem nagyon adnak teret az uj megoldasoknak.
""Fejlesztés kb a cég munkájának szerintem csak 20%-a vagy kicsivel több talán. " Mutassál erre forrást!!!"
Netto baromsag igy szazalekolni. A Silverlight -on pl. 6 ember dolgozik az MS -nel, a c# -on 32. Megis mindketto nagyon komoly strategiai tenyezo.
-
bvalek2 #6 Ne hurrogd le, tapasztalatból beszél. Szerintem a fejlesztési költségek még a 20%-ot sem érik el, legtöbb esetben lehet hogy a 10%-et se.
A mai cégek nem fejlesztenek, hanem felvásárolnak. Kicsi cégek összeütnek egy-két új dolgot, és eladják a nagyoknak. egy nagy cég megveszi 1000-2000 kicsi cég ötletét, és beleépíti a termékébe. Kész a Vista, nulla fejlesztési erőfeszítésből... -
Bagoly000 #5 Na ne röhögtessél hogy az ms nem fejleszt. akkor hogy jutottunk el ms-dos tól vistáig?
miért nincsenek jo IT szakemberek? támasdz alá valamivel!
"Fejlesztés kb a cég munkájának szerintem csak 20%-a vagy kicsivel több talán. " Mutassál erre forrást!!! -
sathinel #4 Akkor nem érted. Azért gondolkoznak máson, mert ha az Ms bedarálja, akkor fejlesztésnek annyi. Kb ugyanezen a szinten lessz 3 év múlva is. És ott nem jó szakemberek vannak(IT szakmában) hanem jó marketingesek. Ms nem fejleszt, hanem megvesz cégeket, és reklámozza magát. Fejlesztés kb a cég munkájának szerintem csak 20%-a vagy kicsivel több talán. -
bunny #3 mi a baj a google-val? Jó dolgokat ad jó áron. Még csak azt sem lehet mondani, hogy azért a legnagyobb, mert ők kezdték el, és lenyomtak mindenkit.
A google jó kis cég, én drukkolok nekik, persze a yahoo-nak is. Virítsanak valamit, mert mostanság nem nagyon teszik... -
#2 Sok-sok éve csak repül lefelé. (Összességében) Annak elenére, hogy állítólag a zenei részleg jól ment... Lehet valamiféle stratégiai döntés az időhúzás? A végén szerintem úgy is belemennek, hiszen rosszul megy a szekér, ha eddig nem sikerült valamit előremozdulniuk nem is fog. Legjobban járnak a Microsoft piaci értéken felüli ajánlatának. Ott legalább jó kezekben van. Ott jó szakemberek vannak, akárhogy is nézem... Meg kellene egy google ellenfél, mert én már unom, hogy mindenhonnan a google folyik. A könyökömön jön ki. -
#1 neeeem akarom, hogy szétbasszák a flickr-t.