8
  • arrakistor
    megtalálja a zsák a foltját ! 2 szó : linux és google...
  • grobs
    "Na ne röhögtessél hogy az ms nem fejleszt. akkor hogy jutottunk el ms-dos tól vistáig?"

Leginkabb ugy, hogy technologiat es fejlesztoket vasaroltak folyamatosan.

"miért nincsenek jo IT szakemberek? támasdz alá valamivel!"

Senki nem allitotta, hogy nincsenek jo szakemberek az MS -nel. A problema inkabb az, hogy hazon belul nem nagyon adnak teret az uj megoldasoknak.

""Fejlesztés kb a cég munkájának szerintem csak 20%-a vagy kicsivel több talán. " Mutassál erre forrást!!!"

Netto baromsag igy szazalekolni. A Silverlight -on pl. 6 ember dolgozik az MS -nel, a c# -on 32. Megis mindketto nagyon komoly strategiai tenyezo.
  • bvalek2
    Ne hurrogd le, tapasztalatból beszél. Szerintem a fejlesztési költségek még a 20%-ot sem érik el, legtöbb esetben lehet hogy a 10%-et se.

A mai cégek nem fejlesztenek, hanem felvásárolnak. Kicsi cégek összeütnek egy-két új dolgot, és eladják a nagyoknak. egy nagy cég megveszi 1000-2000 kicsi cég ötletét, és beleépíti a termékébe. Kész a Vista, nulla fejlesztési erőfeszítésből...
  • Bagoly000
    Na ne röhögtessél hogy az ms nem fejleszt. akkor hogy jutottunk el ms-dos tól vistáig?
    miért nincsenek jo IT szakemberek? támasdz alá valamivel!
    "Fejlesztés kb a cég munkájának szerintem csak 20%-a vagy kicsivel több talán. " Mutassál erre forrást!!!
  • sathinel
    Akkor nem érted. Azért gondolkoznak máson, mert ha az Ms bedarálja, akkor fejlesztésnek annyi. Kb ugyanezen a szinten lessz 3 év múlva is. És ott nem jó szakemberek vannak(IT szakmában) hanem jó marketingesek. Ms nem fejleszt, hanem megvesz cégeket, és reklámozza magát. Fejlesztés kb a cég munkájának szerintem csak 20%-a vagy kicsivel több talán.
  • bunny
    mi a baj a google-val? Jó dolgokat ad jó áron. Még csak azt sem lehet mondani, hogy azért a legnagyobb, mert ők kezdték el, és lenyomtak mindenkit.
    A google jó kis cég, én drukkolok nekik, persze a yahoo-nak is. Virítsanak valamit, mert mostanság nem nagyon teszik...
  • maestro85
    Sok-sok éve csak repül lefelé. (Összességében) Annak elenére, hogy állítólag a zenei részleg jól ment... Lehet valamiféle stratégiai döntés az időhúzás? A végén szerintem úgy is belemennek, hiszen rosszul megy a szekér, ha eddig nem sikerült valamit előremozdulniuk nem is fog. Legjobban járnak a Microsoft piaci értéken felüli ajánlatának. Ott legalább jó kezekben van. Ott jó szakemberek vannak, akárhogy is nézem... Meg kellene egy google ellenfél, mert én már unom, hogy mindenhonnan a google folyik. A könyökömön jön ki.
  • szacsi
    neeeem akarom, hogy szétbasszák a flickr-t.