Asterix az Olimpián - A franciák a vérünket akarják
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csütörtök éjjel öten néztük a teremben.... és öten nevettük végig.
Áve.....én...Hogy ez mekkora :-)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Na az az igazi f*s kategória, szerintem ezek (Asterix, Meet the Spartans) ahhoz képest mûvészi alkotások!
Elmondhatom hogy nem egy Alienes filmet láttam, hanem egy filmet, amiben Alienek rohangásztak! Borzalmasan rossz film!!!!
Kíváncsi vagyok, az SGs nagy filmkritikusoknak mi lesz arról a véleményük!
Christian Clavier-t viszont nagyon hiányoltam ez az uj srác megpróbálta leutánozni, de igen halovány lett.
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Baromi ronda ez az új dizájn!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Zene nélkül mit érek én?
"hát nincs is az a hülye aki kétszer néz meg egy filmet a moziban....." En peldaul van amire 2x, vagy tobbszor is elmegyek (termeszetesen ami meg is eri).
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
Mért van az h ha filmrõl van szó sg.hu mindig azt irja h szar vagy azt h szar de a föszereplõ nõért érdemes megnézni😞?
Amugy aszterix nekem sokkal szimpatikusabb volt az elsõ kettõ részeb mint most..
a bölcsészes cucc meg tök felesleges volt tényleg..
10 éve a gép elött!
Miért degradálod le saját magadat ilyen szövegek beirásával a cikkbe, ilyeneket azért nem kéne beleírni. Nem gondolod?! Szégyenletes!!!!!<#szomoru1>#szomoru1>
Asterix az Olimpián? Úgy látszik már akkor is doppingoltak. És ezek után szurkoljak Asterixnek? (Mondjuk egyébként is mindig Obelix volt a kedvencem.)
EZ kötelezõ:
http://www.youtube.com/watch?v=onX8C05G-kA
😊))))))))))
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
hmm.. én alapvetõen azért szoktam szidni a bölcsészeket, mert nagy részük lenéz, hogy én mondjuk nem vagyok annyira mûvelt és inkább a reál tárgyak vonzottak mindig is... na de kérem, Cikkíró Úr, ez egyrészt sehogy sem kapcsolódik ide, másrészt teljesen stílustalan, harmadrészt meg ne szidjon már senkit sem céltalanul, ha megkérhetem. ugyanis Önnek egy filmkritika írása votla feladata (ami ismét nem sikerült, gratulálok😊 ), másrészt, lévén Ön újságíró (szeretne lenni), Ön is valamennyire a bölcsészekhez áll közelebb. szóval gratulálok, feldugta a saját középsõujját az igencsak elkoptatott segglukába.
Blackmail the Universe
Pfff, ennyit a sok ELTE-s majmolásról.<#levele>#levele>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Egyébként õ már régóta nem csak szinész, hanem rendezõ-producer is. Simán lehet saját filmet csinált vagy értelmesebb szerepet kapott.
De Brutus csak ebben 😊
egyébként meg Delon is öreg Cézárnak szal Clavier biztos, h nem a kora miatt utasította vissza a szerepet.....
Egyik legjobb poén:
Tömeg: Ave cézár!
Brutus: Ave apa!
Cézár: Ave én...
Ui: Egyébként Asterix már az elsõ két részben is halvány folt volt Depardieu Obelix alakítása mellett.