Egyetlen közös őstől származnak a kékszeműek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vallás dologban viszont 100%-ban egyetértek!

\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"

Tudod valaki azt írta : Hívõ ember, költõ nem lehet! Én meg azt mondom hívõ ember, igazi tudós nem lehet.
Mond száz vallásos embernek hogy a bibliában már az elsõ oldalakon számtalan logikátlan állítás van, mit fognak mondani?
Ezek szerint nekem is van valami problémám, mert szeretem az olyan lányokat, akik ebben a genetikai mutációban szenvednek, és mellékesen jól is néznek ki<#banplz>

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

én kék szemu vagyok😄<#nyes><#wow1>

10 éve a gép elött!

Tudom mert pont ez a helyzet, nagymuter második férje (szláv izé) hozta be a családba a kék szemeket és a "rossz vért", én az elsõ férjes ágból származom szal megúsztam eheheh, remélem a másik ágból is majd "kikopik" idõvel <#hehe>

Kedves babajaga nem a vallással van a probléma, hanem a fanatizmussal a "csak azért nem godolkodok, mert már megmondta a ..." sok ember nem akar gondolkodni, mert az fárasztó, inkább keresnek valamit maguknak, ami megoldja ilyen irányú problémájukat. Pedig, ha a vallásokat jobban szemügyre vesszük megkövetelik a gondolkodást, elmélkedést, a világ megismerését. Na és persze sok vallásos tudós tette már le a névjegyét a tudományban.
Jut eszembe: ez a kiválasztottság érzete a sumér és az egyiptomi papságnál jelent meg elõször. (persze aztán más népek sámánjai, gurujai is erre a következtetésre jutottak)

A helyes sorrend tehát az, hogy a bronzkori papság kiválasztottság-hitét a zsidók kiterjesztették a saját etnikumukra, a keresztények pedig a velük egy valláson lévõkre.
Az alapötletet aztán lekoppintották egyes politikai mozgalmak (jakobinusok, komcsik, nácik) képviselõi is.
Megjegyzem, az amúgy nem rossz, ha valaki (akár közösség) nem akar belesimulni az átlagba, úgy érzi nagyobb dolgok véghezvitelére hivatott.

Kara kánként folytatom tanításom.

Nekem minden vallás az emberi gondolkodás szemete, salakja.Az hogy valaki azt mondja hogy mi ezt már kétezer éve így csináljuk és nem változtatunk rajta az nem az emberi gondolkodás diadala. Kivétel nélkül minden vallás korlátoltságot kíván meg a követõjétõl.Nem gondolkozom, tehát vallok!
Khm, te akkora nagyon utálod a zsidókat, mármint közülük is a vallásosokat, akik szerint a zsidók kiválasztott nép.
(A keresztények is amúgy azt vallják, hogy õk is kiválasztottak, ugyanis Jézus a megváltással a kiválasztottság körét kiterjesztette minden követõjére.)

És akkor én mi vagyok?Nekem a szemem árnyalata nyárrol télre változik a kékesszürke és a zöldesszürke között.
legtöbbször minden újszülöttnek kékesszürke szeme van.. a végleges szemszín kb 1 éves korra alakul ki. aztán vannak késõnérõk is, akiknek még kamaszkorban is változik keveset a szeme színe.
sõt a kutyáknak, macskáknak is. a macskáknak elég erõs kék szemük is lehet mikor elõször kinyitják.
különben a barna szín a szemben is a napfény hatására alakul fõként, csak ott nem bomlik le télen. így aztán elõfordulhat hogy a gyerkõc szeme nyáron áll be igazán barnára.

\"The voices are back... Excellent.\"

Nem az az érdekes hogy mi volt hanem mivé lett. A magasabbrendûség a kiválasztottság az uralkodásra termettség igazolására. A legszemetebb legmocskosabb emberi tulajdonságok igazolására. Mi az okosság?
Mi a helyzeta zöld szemûekkel avagy ismerek olyat is akinek eggyik szeme zöld a másik kék 😊

Mellesleg az árják nem voltak kékszemûek

Te nagyon okos lehetsz. Az árja egy népcsoport volt

És mi van azokkal akik születésükkor kék szemûek, aztán barnára váltanak?

""így csak úgy lehet, ha volt EGY õsember, aki így született"

és mi van, ha ez a mutáció egyszerre több emberben megtörtént a világ különbözõ pontjain?
Nem állítom, hogy igen, de mi szól ez ellen?

Egyébként, az is érdekes, hogy a világos bõr, szõke haj pont északon alakult ki, és nem csak az emebrnél, hanem az állatoknál is (sarki nyúl/róka, jegesmedve stb.)
Ezek a mutációk talán annyira nem véletlenek, hanem alkalmazkodási kényszer.

NEXUS6
És az olyan huss ki kutya amelyiknek az egyik szeme barna, a másik kék, az kitõl származik?😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"Rokonaim fele kék szemû, néha kedvem lenne letagadni õket mert kivétel nélkül mindegyik balfasz 😄"

Tudtad, hogy a szellemi képességek között is vannak örökletesek? <#vigyor>
"Már csak az a kérdés, hogy Ádám és Évából melyik volt a kékszemû? "

A kígyó...
szerintem nem indokolt ez a hangnem

Blackmail the Universe

kis pontosítás: az m168 -as markerrel a cikk szerint az összes nem afriaki ember rendelkezik, valószínûleg mivel az õsi ádám nemzettsége nekiindult a nagyvilágnak.

sorry az Off-ért😊 csak nem szeretten volna pontatlan adatokat terjeszteni..😊

találtam is egy cikket errõl. m168 marker

szõke haj kék szem, állok elébe, ha csaj vagy 😊

Blackmail the Universe

a hír pont azt taglalja, hogy valószínûleg egyszeri eset volt 6-10ezer évvel ezelõtt. de mivel az utódai ugyanolyan életképesek voltak, mint a nem kék szemûek, így megmaradt ez a mutáció. pont azt állítják, hogy minden kék szemmel rendelkezõ embernek _kutatásaik szerint_ ugyanaz a génje van módosulva. mivel sokak szerint az emberi dns elég redundáns így csak úgy lehet, ha volt EGY õsember, aki így született. a barna szem kódja is redundáns, hiszen több kódsorozat is kódolja, míg a kék szemet csak egy átbillent kapcsoló okozza.
ez olyasmi mint pl az m168 -as marker. ez minden férfi dns-ében benne van és visszavezethetõ egy olyan afrikai közösségig, akiknek az õsei még csettintve beszélgethettek. ezért gondolják, hogy volt afrikában egy biológiai ádám, aki valamilyen oknál fogva életképesebb(pl okosabb, vagy gyorsabb) volt az akkori õsszes férfinél és az utódai lassan kiszorították az összes többi nemzettséget. úgy sejtik, hogy ez a marker már ott van durván 60ezer éve.

Mi az hogy árja? Kevés ennél állatabb dolgot nem talált ki némelyik ember.
Honnan veszed hogy a mutáció csak abnormális változást jelent? Ki tanított ilyenre? Nem lenne ember ha nem lett volna mutáció, ami egyszerûen csak megváltozást jelent.
he hülyegyerek csak megjegyzem hogy a husky az ún. õskutyafajtákhoz tartozik /kb 5 fajta pl szamojed is/ami párezeréves, ellentétben a bajor kacatkutyákkal, meg a zseboroszlánokkal
zoozoo
Micsoda hülyeség...

Minden genetikai elváltozást mutációnak hívunk. A mutáció szó jelenti magát az elváltozást, ami lehet ártelmetlen, jó irányú vagy rossz irányú is. Csak a köztudat hiszi, hogy a mutáns szó a negatív degenerált elváltozásokat jelenti, pedig nem.
(és semmiképpen sem bu*eránsok <#eplus2> )

Ki nem szarja le a Visztát?

kikérem magamnak hogy mutánsnak hívjanak ! ezúton követelem cikk helyes megfogalmazását :

a mutáció abnormális degeneráció amely az esetek túlnyomó többségében életképtelen.
" genetikai variáció " a helzes megfogalmazás, ezáltal mi kéxemûek variánsok és nem mutánsok vagyunk.

Ki nem szarja le a Visztát?

drizzt1666
az én szemem se nem zöld, se nem barna, sõt kicsit szürkés is, de leginkább a zöldre hajaz. Meg se akarom tudni, ez h jött össze 😄

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

Egy csomó ember születik kék szemmel ami késõbb megváltozik.

Muterom egyik kollegájának az egyik szeme szürke a másik meg barna, mint egy macskának hehe

Rokonaim fele kék szemû, néha kedvem lenne letagadni õket mert kivétel nélkül mindegyik balfasz 😄
(neeeem, nincs elõítéletem 😊

helló rokon!
szintén zenész, sõt, az öcsémnél is.
Én arra gyanakszom, hogy apám faágán valamelyik õs szlovák (tót) volt, és szõke haját hagyatkozta ameddig le nem gyõzte a turáni gén. Most meg elõ-elõbukkan kb. 3 éves korig.

mért van az hogy a legtöbb ember ha azt hallja, hogy "mutáció" az x-emberek meg mindenféle szörnyû lények ugranak be az agyukba??éjjen az agymosás
gondolom késõbb kezdett el termelõdni a melanin a szemedben...
nekem a hajam "sötétedett be"
Akkor legközelebb olyan kontaktlencsét vegyél ami nincs színezve! <#beka2>
En kek szemmel szulettem, es kb masfel 2 evesen bebarnult es azota volt gezstenyebarna es nagyon vilagosbarna is a szemem...akkor most velem mivan?El vagyok baszva?De mar 3 eve nem valtozott a szine se nem sotet se nem vilagos barna..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

a husky azért kékszemû, mert északi kutyafajta...egyfajta árja 😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Te magyar vagy eggyáltalán? <#sniffles>
Annak az esélye, hogy ez a mutáció kétszer játszódott le párezer évvel ezelött eléggé parányi.<#eljen>

The laws of genetics state that eye color is inherited as follows:
If both parents have blue eyes, the children will have blue eyes.
If both parents have brown eyes, a quarter of the children will have blue eyes, and three quarters will have brown eyes.
forras

ScarY MAN
mutáns vagyok<#idiota><#vigyor4> ... vagy foldonkivuli<#alien2>

...

200 év múlva a keveredés miatt nem lesz több kékszemû, éljen a multikulturalizmus!

BCS pixel
tévedsz 😊

"ha mondkettõjüknek volt kékszemü õsük"

nem feltétlenül, ha már a felmenõiknek is recesszíven megvolt a kékszemû gén 😊

Axon
Már csak az a kérdés, hogy Ádám és Évából melyik volt a kékszemû?

n3whous3
OMFG, te se vagy észlény. Minden új dolog mutáció eredménye, az is bazmeg, hogy ember vagy... -.-

púúúúú

n3whous3
Szóval barna->kék

mi a helyzet a zöld, szürkés zöld, stb szemekkel? 😊))

púúúúú