A forma alapján választunk mobiltelefont

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A fénképezni akarok akkor fényképezõgépet használok és nem mobilt. Ha zenét akarok hallgatni akkor is."

királyság.......még sosem hallgattam a fényképezõmmel zenét, de mostantól fogok.....

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Frosty01
én is csak a formája miatt szeretem az én öreg motorolaj v3-asomat, és nem a tudása miatt, és akár még évekig eltelefonálgatnék ezzel ^^

practitioner of the forbidden arts of death

nekem az az egyik legfontosabb, hogy az a cucc ami folyamatosan a kezemügyében van ne legyen guszustalan, hanem öröm legyen ránézni. persze ez nem jelenti azt, hogy a tudás nem számít. de hiába tud sokat, ha nem tetszik külsõleg akkor nem veszem meg.

én is akkor veszek újat ha már megvolt pár generációváltás.. az egysoros digitális kijelzõ után jött egy szineskijelzõs vga kamerás.. és nem pofára ment, hanem ár és praktikusság.. most egyre jobban érzem szükségét egy normálisabb kamerával ellátott okostelefonnak.. pl egy P910i vagy P990.. és nem érdekel hogy néz ki, csak arra amire használni akarom , tudjam használni.. nem akarok azért venni egy PDA-t hogy néha táblázatkezeljek, jegyzeteket írjak.. unom már sms-be lementeni a gondolataim hogy otthon majd kidolgozom.
szal én inkább a belsõ alapján választok azárral szorosan összekapcsolódva.. ha még jól is néz ki az sem hátrány.. de csak villogni nem veszek egy használhatatlan valamit. Ha meg zene akkor egy külön mp3as lejátszó sokat hallgatok zenét és az aksi napi szintû töltése nem buli 😉
atlagember
Baromság!
Én például a tudása alapján választok, és nem az érdekel, hogy hogy néz ki.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

A statisztika egy furcsa tudomány, mely matematikai úton képes bebizonyítani, hogy ha egy hétig székrekedésem, egy hétig hasmenésem van, akkor voltaképp minden rendben. 😛

Nyilván van olyan, aki így választ, van aki úgy, de ha egy típusból 100x annyit adnak el, mint egy másikból, a szolgáltatásaik és áruk nagyjából egyforma, csak az egyik sokkal jobban néz ki, akkor egyértelmûnek tûnik a dolog.

Én pl. úgy veszek telefont, hogy ha már utálom a régit, akkor elkezdek nézelõdni, összarakom azt a szolgáltatás-csomagot, amit elvárok a géptõl és az ezt tudók közül megveszem azt, amelyik a legjobban tetszik. Amúgy is minimálisan használom csak, telefon és néhány sms, de sokszor van olyan, hogy de jó lenne, ha nálam lenne a fényképezõm, de nincsen, mert annál nagyobb, hogy folyamtosan magammal hordjam. Ilyenkor jó lesz a kamerás mobil. HSDPA-ra nem érzek igényt, talán majd a következõ telóm internet-képes lesz úgy 3-4 év múlva. A mostani csak minimális midi-t tud (Nokia 6100), ebben kerestem elõrelépést, mp3 irányba.

És akkor már csak a külsõ kérdése marad: a Nokia 5310 megtetszett, és mindezeket tudja. Úgyhogy szeptember óta várom, hogy Pannon felvegye az elõfizetéses listára, de persze nem teszik...

Ha így nézem, akkor a külsõ alapján választok, de csak akkor, ha a belseje rendben van😊

Molnibalage
Hát még nekem. NAGYON örültem, hogy tudtam hozzá aksit venni. Egy Siemens C45-öm van. Ez van már 4 éve és ez is marad ameddig ki nem múlik. Én a telefont csak telefonálásra használom. Kaptam egy SMS-t kétg napja és akkor tûnt fel, hogy utoljára novemberben kaptam és küldtem ilyet. Szóval nekem semmi extra nem kell , teljesen feleslegesnek tartom õket.

A fénképezni akarok akkor fényképezõgépet használok és nem mobilt. Ha zenét akarok hallgatni akkor is.

"A forma alapján választunk mobiltelefont"
Nálam még ez sem igaz. Ne legyen idóta színe azt csá. Legyen egy max két színû és ne üssenek el egymstól. Semmi csicsa.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igaz. Fontos az ár, de nem vennék olyan telefont, ami egyszerûen nem tetszik külsõleg. Ez olyan szempont, amibõl nem engedek. A funkcionalitásból inkább. Pl. pont a sokat hangsúlyozott kamera nekem tök felesleges, igaz, low-end telefonom van, és abba aztán tényleg használhatatlan minõségû kamerát építettek. Csak tudnám, minek.

http://laslow.hu/blog

A cím azért nem igaz, mert a szutyok nokiáknak mekkora sikerük van már :S 😄

Blackmail the Universe

barret
Meg arra,akinek van esztetikai izlese...
Ha autot feszel,a legrondabbat valasztod?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ez azért leginkább a nõk többségére jellemzõ és az elvadult divatmajmokra.