A magyar közönség tódul a 10 éves IMAX-filmekre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, de a fnatasia 2000 nagyon durván, 10 éves melóval fel lett turbózba imax-re. ráadásul normál hosszúságú film volt, nem 45 perces.
IMAX-ban még nem voltam, de a Beowulf a westend-ben nagyot üt! (legalábbis nekem)
2x is megnéztem!!
2x is megnéztem!!
Nem ciki...
Pár éve USA-ban a Fantasia címû Disney-mixet bámulta IMAX-ben a közönség (azon roppant egyszerû oknál fogva miszerint is nem volt más). Sima 2 d-s rajzfilmrõl beszélünk ugyebár, ez a dinoszauruszos izé legalább tényleg 3 d-s...
Pár éve USA-ban a Fantasia címû Disney-mixet bámulta IMAX-ben a közönség (azon roppant egyszerû oknál fogva miszerint is nem volt más). Sima 2 d-s rajzfilmrõl beszélünk ugyebár, ez a dinoszauruszos izé legalább tényleg 3 d-s...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Freemanone sem szagolt még a büdös életben IMAX-et... Különben tudhatná, hogy itt is polarizált szemüveg van, mint a RealD esetén...
a t-rex jobb élmény ... szerintem
piros kék szemüveg he? selejt... REAL 3D, nah az már valami! a piros kék vacaktól a sima film is 1000X-er jobb.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Aki látta mindkettõt légyszi mondja már el melyik a jobb választás.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Jár a szátok, de fingotok nincs a technológiáról...
Én is pont azt a filmet láttam, és volt rész, amikor pár pillanatra kimaradt a jobb szem. És bár megpróbálom gypsek szintjén elmagyarázni, lehet nem sikerül:
azért 3D, mert más képet vetítenek a jobb és mást a bal szemednek. Hogy egyikkel ne lásd a másiknak szánt képet, egy szemiveglencse-polarizálással kitakarják azt.
Éééérted? A kis butus jól hitte.
A filmekre visszatérve írtam a korábbi IMAX cikkhez is, hogy ilég béna volt.
Jó, jó, természetfilm, de ha csak ennyi az IMAX élmény, akkor ettõl nem kell triplaszaltót vágni. (Fõleg annak, aki már látott normális 3Dt.)
Értelmesblogbejegyzésazimaxról+ahozzáfûzöttkommentem😊
Én is pont azt a filmet láttam, és volt rész, amikor pár pillanatra kimaradt a jobb szem. És bár megpróbálom gypsek szintjén elmagyarázni, lehet nem sikerül:
azért 3D, mert más képet vetítenek a jobb és mást a bal szemednek. Hogy egyikkel ne lásd a másiknak szánt képet, egy szemiveglencse-polarizálással kitakarják azt.
Éééérted? A kis butus jól hitte.
A filmekre visszatérve írtam a korábbi IMAX cikkhez is, hogy ilég béna volt.
Jó, jó, természetfilm, de ha csak ennyi az IMAX élmény, akkor ettõl nem kell triplaszaltót vágni. (Fõleg annak, aki már látott normális 3Dt.)
Értelmesblogbejegyzésazimaxról+ahozzáfûzöttkommentem😊
A kis butus biztos azt hiszi, hogy a szemüvegbõl jön a kép!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
jobb szemednél elment a kép ? he ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Persze, hogy tódulunk , mert mindneki ki szeretné próbálni milyen az IMAX + a diákcsoportok gondolom jól megnyomják a jegyeladásokat.
Egyébként nem volt rossz , de nem is volt elsöprõ élmény. Viszont volt egy hiba a tengeres film közepén , a jobb szememnél elment a kép (nem csak nekem természetesen) és eléggé zavaró volt
Egyébként nem volt rossz , de nem is volt elsöprõ élmény. Viszont volt egy hiba a tengeres film közepén , a jobb szememnél elment a kép (nem csak nekem természetesen) és eléggé zavaró volt