57
Motorola W490
-
n3whous3 #17 Egy kis update/érdekesség
Ma vettem észre, hogy bővült a telóm funkciótára, amióta benne van a memória:
1. most már max. 1 óra hosszú videót tudok csinálni
2. megjelent a videó felbontások között a "rejtett" maximális felbontás, ami "csupán" 2x akkora, mint ami eddig volt ^^ -
n3whous3 #16 Én nem találtam témákat rá, elvileg van egy progi amivel meg java progikat lehet installálni rá, de az se működik nálam.
MotoMidMan a neve
-
ironhorses #15 Sziasztok! Lehet témát tenni valahogy erre a telefonra? -
n3whous3 #14 Vedtem 1 gigás Kingston Micro SD-t a telóba
Kis mellékes:
Photo Hall: 512 MB a fentiből 5490 volt
Egy PC boltban meg az 1 gigás volt 2520... :D -
moor09 #13 Fúú nekem is ilyen van, és szintúgy nincs vele gondom mint az egyik előttem hozzászólónak ( n3whous3 )és szintúgy tervezem a memoria bővítést. Nekem idájig bejöttek a Motorolák semmi gondom nem volt velük. A vodánál asszem kb 29 ezer én előfizetéssel vettem igy 9 volt, így mégiscsak más az asszony fekvése :D -
#12 jogos érvelés -
romi8 #11 nekem ez az első -
n3whous3 #10 Végülis igaza van, miért nyitunk minden egyes típusnak topikot? :) Ott a Motorola topik valahol... :) -
romi8 #9 mi a problémád vele??? -
#8 juhajj igen ennek topicot 4 ever -
romi8 #7 xD -
Gibor #6 újreg nem vehet telefont 5hónapig... :D -
romi8 #5 énis iet fogok venni :) -
n3whous3 #4 Ára nem sok, asszem 30 rugó kártyásan, én 10 000-ért vettem előfizuval normális előfizus csomagban. -
Gibor #3 hát kinézetre nem rossz, gondolom azára is megvan, bár én személy szerint motorolát nem vennék semmiféle képpen. Bár nem mondom hogy rosz telefon.... -
n3whous3 #2 Nekem ez van pár hónapja, rohadt király, semmi bajom nem volt vele eddig. Még a memória, amit bővítek benne, de meg vagyok elégedve vele. -
romi8 #1 A MOTOKRZR kialakításához hasonló megjelenés
Bluetooth, 22 mg beépített memória, micro SD-vel bővíthető (akár 2 gb-ig) 1,3 mp-es kamera, 176x220 felbontás, és az ára is jó
képek:
várom a véleményeket :)