57
Motorola W490
  • n3whous3
    Egy kis update/érdekesség

Ma vettem észre, hogy bővült a telóm funkciótára, amióta benne van a memória:

1. most már max. 1 óra hosszú videót tudok csinálni
    2. megjelent a videó felbontások között a "rejtett" maximális felbontás, ami "csupán" 2x akkora, mint ami eddig volt ^^
  • n3whous3
    Én nem találtam témákat rá, elvileg van egy progi amivel meg java progikat lehet installálni rá, de az se működik nálam.

MotoMidMan a neve

• ironhorses
    Sziasztok! Lehet témát tenni valahogy erre a telefonra?
  • n3whous3
    Vedtem 1 gigás Kingston Micro SD-t a telóba

Kis mellékes:
    Photo Hall: 512 MB a fentiből 5490 volt
    Egy PC boltban meg az 1 gigás volt 2520... :D
  • moor09
    Fúú nekem is ilyen van, és szintúgy nincs vele gondom mint az egyik előttem hozzászólónak ( n3whous3 )és szintúgy tervezem a memoria bővítést. Nekem idájig bejöttek a Motorolák semmi gondom nem volt velük. A vodánál asszem kb 29 ezer én előfizetéssel vettem igy 9 volt, így mégiscsak más az asszony fekvése :D
  • kakaoskalacs
    jogos érvelés
  • romi8 #11
    nekem ez az első
  • n3whous3
    Végülis igaza van, miért nyitunk minden egyes típusnak topikot? :) Ott a Motorola topik valahol... :)
  • romi8 #9
    mi a problémád vele???
  • madass
    juhajj igen ennek topicot 4 ever
  • romi8 #7
    xD
  • Gibor
    újreg nem vehet telefont 5hónapig... :D
  • romi8 #5
    énis iet fogok venni :)
  • n3whous3
    Ára nem sok, asszem 30 rugó kártyásan, én 10 000-ért vettem előfizuval normális előfizus csomagban.
  • Gibor
    hát kinézetre nem rossz, gondolom azára is megvan, bár én személy szerint motorolát nem vennék semmiféle képpen. Bár nem mondom hogy rosz telefon....
  • n3whous3
    Nekem ez van pár hónapja, rohadt király, semmi bajom nem volt vele eddig. Még a memória, amit bővítek benne, de meg vagyok elégedve vele.
  • romi8 #1
    A MOTOKRZR kialakításához hasonló megjelenés
    Bluetooth, 22 mg beépített memória, micro SD-vel bővíthető (akár 2 gb-ig) 1,3 mp-es kamera, 176x220 felbontás, és az ára is jó
    képek:

várom a véleményeket :)