57
Motorola W490
-
Gerisan3 #57 ez valóban így egyszerű :) én is így szoktam -
n3whous3 #56 megtalálom én
tipp: ha javat akartok a telefonra, egyszerű: venni kell memkártyát, rámásolni abba a mappába a jar fájlt, ahol látszanak a video picture stb mappák
és az install menni fog
sőt: ha az installálás menüpontba mentek, akkor az opciók közt a másolással bluetoothal át tudjátok küldeni a fájlt másik telefonra! -
Gerisan3 #55 leírjam? -
n3whous3 #54 Na valami olyasmit gyanítottam én is :) Csak nem tudtam, hogy lehet állítani a kódolást :O -
Gerisan3 #53 Megoldódott.Csak az SMS Unicode-t kellett kikapcsolni -
n3whous3 #52 Pedig nem számolja duplán az ékezetes karaktereket, ahogy az némelyik telefonnál volt (nem volt valami jó karaktertábla némelyik nokiában vagy se-ben pl.)
Nem tudok rá mit mondani, nekem már meg van a telefon majdnem egy éve és ilyet nem vettem észre. -
Gerisan3 #51 Nem számolom de 160 karakter biztos nincs meg és már 2 üzenetként küldi -
n3whous3 #50 LOL. Az az alig az mennyi? 160 karakter egy SMS a szabvány szerint. -
Gerisan3 #49 Hali!Hogyan lehet megoldni,hogy ha sms-t írok ne egyből 3 oldal legyen?Alig írok valamit azt mégis 2 meg 3 oldal lesz belőle. -
marlew #48 Így is tökéletes!! :o)
Köszönöm!!!!!!!!!!! -
n3whous3 #47 Itt a program, ami kell neki.
googleön előbb megtaláltad volna :) -
marlew #46 Sziasztok,
Az egyik ismerősömnek is az a problémája, hogy ha a telót csatlakoztatja a géphez - bár felismeri mindkét készülék a másikat - a szgép azt írja ki, hogy "Helyezzen be lemezt a meghajtóba..." Én próbálok meg neki segíteni! :)
Láttam itt, hogy valamit le kellene tölteni, be is írtam a Motorola honlapján a keresőbe a M. Phone Tools, de csak egy Help.zip-re találtam... Nem tudom, hogy ez elég lenne-e?! Vagy esetleg nem tudnátok egy linket küldeni, amin biztos hogy elérem (ahol kiszúrja a szemem, hogy mit kell letölteni!:o)
Előre is köszi! -
Gerisan3 #45 P2k drivereket felraktam és P2k commanderrel vagy pk2 tools-al lehet használni a telót.de egyszerűbb ha veszel bele memória kártyát és úgy használod -
Zui88 #44 Köszi -
n3whous3 #43 Töltsd le a motorola honlapjáról az ANGOL verzióját a Motorola Phone Toolsnak , az felismeri (amit adnak a telóhoz, az nem ismeri fel)
Egyébként csak akkor lehet mass storegnak használni a telót, ha kártyát raksz bele, de akkor is csak azt a memót, a telefon memóriát nem. -
Zui88 #42 Van egy kis problémám a Pc nem ismeri fel amikor rádugom USB-vel.Tud valaki valami szoftvert? -
n3whous3 #41 énse :S -
Gerisan3 #40 Nem nagyon találok semmit erre. -
n3whous3 #39 kár
de szerintem lesz találat... majd még keresgélek ma szerintem. -
Gerisan3 #38 Sony ericsson-hoz találtam ilyen progit és kipróbáltam hátha ezzel is megy de sajnos nem. -
n3whous3 #37 Ezt kérdezem én is :DD::D:D:D
SZóval szerintem keressünk a neten erről valamit és amelyikünk megtalálja a megoldást, az linkeljen. HTX -
Gerisan3 #36 Szóval hogy lehet Webcamnak használni? -
n3whous3 #35 Ez jó kép:
Ez meg egy kicsit artifactes, de szerintem a fényviszonyok miatt lett ilyen
-
n3whous3 #34 1,3 megapixel, a képminőség nem reszkető kéz esetén jó, homályban is látszik azért minden. Némely fényviszony mellett közelről "festmény" hatású, de nem veszed észre. Egyébként a video felvétele meg jó ugyancsak. Sebességre meg akkor gyors a felvétel, ha nem automatára állítod a fényviszonyt, ugyanis akkor többet kell gondolkodnia a gépnek. Linkelek be képet mindjárt. -
Gerisan3 #33 tényleg ezt akartam kérdezni hogy ez mennyre jó webkamerának mert a v360 elég vacak volt ahoz. -
n3whous3 #32 Valaki tud olyan progit, amivel lehetne webkamerának használni a telót? :D Mert a maximális felbontással (352x288) már elég jó a kép... :) -
Gerisan3 #31 Én is azért akartam a motomidmant a java miatt -
n3whous3 #30 motomidmannal én javat akartam ráinstallálni, de istenért se ismeri fel a telefonomat :S -
Gerisan3 #29 sikerült rábírnom a MPT-t hogy felismerje de elég lassú.a telefonkönyvet is olyan lassan tölti le.a p2k programok valahogy jobban tetszenek csak nem igazán működnek ezzel most. -
Gerisan3 #28 Motomidmannál kér 3 dologhoz drivert ami közben már megoldódott csak a Motomidman nem ismeri fel a telefont.banyek.a Motorola Phone tools-t próbáltam de nem ismeri fel a telefont az sem.érdekes mi? :) -
n3whous3 #27 lófaszt kell driver hozzá. Ha veszel memóriát, akkor azt mass storageként kezeli (ergo megjelenik a sajátgép menüben), egyébként meg az eredeti progit használd hozzá, de ne azt, amit a telóhoz adnak, az nem ismeri fel, hanem az angol legújabb verziót (Motorola Phone Tools) -
Gerisan3 #26 sajnos a 2.9-es p2k driver nem ismeri ezt a telót :( -
Gerisan3 #25 Megvettem a telcsit.nem rossz darab valóban.a füles amit adnak hozzá szerintem nem rossz de amikor nyitva van a telefon sikerül midníg úgy tartanom hogy a kamera elött legyen az ujjam aztán takaríthatom.Hol tudok hozzá leszedni drivereket?ami a v360-hoz jó volt az sajnos ehez nem jó.MotoMidman progit használok az gondolom jó hozzá -
Gerisan3 #24 Úgytudom csak vitamax csomagban van ez a beszámítás dolog -
n3whous3 #23 Nemtom, nekem nem számították be, de előfizus van nekem. A csomag, azzal a legjobb (!) esetben 9900Ft a kezdő, aztán lehet 1750 Ft-os havidíjas csomag.
De az, hogy legjobb azt jelenti, hogy többet is elkérhetnek. Nekem volt annyira rendes a nény, aki adta, hogy csítelt a kedvemért az adatok kitöltésénél, szóval biztosra megkaptam a legkedvezőbb elbírálást :D -
Gerisan3 #22 Ezt is lehet a Vodánál régi mobil beszámítással venni ugye?mert akkor holnap megyek és megveszem -
n3whous3 #21 király teló, először mást akartam és végülis "nah rábeszéltekmárhogyeztvegyem"... de nem bántam meg, sőt. Ebben mindent kihasználok legalább :) -
Gerisan3 #20 Szóval usb*be lehet.annyiból rossz hogy akkor a mostani fülest nem tudom hozzá használni de nem bah ha adnak hozzá az fasza.nekem kell ez a teló :D -
n3whous3 #19 Hogyne lehetne. Azon a kis csatlakozón, ahol töltöd, arra megy a headset is. Hja és alaból 2 oldalú fülest kapsz hozzá, ami egyébként rohadt jól szól (azzal hallgatom a zenéimet nap mint nap ^^ ). Szal nem is teljesen headset, mert 2 hangszórós és nem 1. De persze van rajta mic. -
Gerisan3 #18 Hali!
A V360-m akarom lecserélni ilyenre.sok jót hallottam róla de headseat-t lehet rá csatlakoztatni?nem láttam a képeken hogy lehetne.a v360-hoz lehet