Kelet-európai befordultság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Én ugyan nem vagyok már "fiatal" de heves vérmérsékletü igen. Viszont a józan szóra én is hallgatok és te nagyon eltaláltad a hangnemet amellyel megszólítottál.
Az utóbbi hsz.-okat olvasva egyértelmûvé vált, hogy ti nem a befordultság okát, hanem sokkal inkább annak következményeit, megnyilvánulásait vitatjátok. Ha korábban veszi valaki a fáradságot és felhívja erre a figyelmem egész biztosan elkerülhetõ lett volna a balhé.
In Lak\'ech Ala K\'in
csak túl sok szart láttam már ahhoz, hogy megbízzak akárkiben is
tehát én alapból bizalmatlanul állok mindenhez, innen már max csak jól jöhetek ki 😊
amúgy a vipera mindig ott figyel a kocsiban biztos ami biztos 😊<#vigyor1>#vigyor1>
Az én problémám az, hogy ha segítõ szándékkal próbálok közelíteni valakihez, és elutasítással, vagy ellenállással találkozom, egy pillanat alatt elszáll belõlem a segítõ szándék, és én is ugyanolyan befordult, frusztrált ellenszenves mikulássá változom, mint õk...
Nem parázs vita volt amúgy, mint az ilyen bûncselekményeknél az a figyelem elterelésére használatos, hanem csak egy szóváltás.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
én mikor ilyen vitát látok, általában a kezem a pénztárcámra teszem, láttam már egy-két elterelõ kamu veszekedést, közben a hátul lévõ tag meg lopta a tárcákat
Nem véletlenül vagyok elõzékeny az utcán, próbálok segíteni az embereknek, mégha totál idegen is. És miért? Hátha jó hatással vagyok rá, hátha egy picit õ is segít majd valakinek.
Ma mikor a postán iszonyatos sor volt, és mindenkiben olyan feszültség tombolt, hogy érezni lehetett a szagát a levegõben, akkor ki is robbant egy vita tolakodás miatt. Szem-, és fültanúja voltam, hogy a középkorú nõ és faszi összeszólalkozik elõttem. Mivel egy rakás számlám/csekkem volt, és még ÁFÁ-s számlát is kértem, a mögöttem álló lányt megkérdeztem, hogy siet-e, mivel látom, hogy csak két csekk van a kezében. És ha akarja, szívesen beengedem magam elé. Akkor nem kell plusz 5 percet várnia. Nagyon hálás volt. Tudom, nem nagy dolog, de a pasi arca miatt már megérte. Egybõl látszott, hogy elszégyellte magát, és elpárolgott a dühe. 😊
Ilyen apró dolgokra gondoltam, mikor korábban írtam, hogy nem megfelelõ a nevelés/oktatás/nincs elég önbizalmunk ezért csomó dologtól elõre félünk, sumákolunk, stb. Amíg felnõ az ember már egy rakás pofont kap az élettõl. De igazán csak felnõttként tapasztaljuk meg, milyen is az, ha megrázzák a pofonfát. A többség megpróbál kicsit ártani a másiknak. Ezen próbálok változtatni, hátha mások is így fogják gondolni. Persze csepp vagyok a tengerben, de akkor is megéri...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Az, hogy a fociról beszélünk, még nem focizás. Igaz...de a politika az más egy picit. 😉
Na, ez kurvára igaz. Asszem, itt van a kutya elésva.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Menj, nyiss egy blogot, oda írhatsz, amit akarsz! Más kérdés, hogy senki nem fogja olvasni...
Súlyosabb a helyzet mint gondoltam...<#szomoru1>#szomoru1>
In Lak\'ech Ala K\'in
http://gaborszantai.co.uk/
Az utalás volt rá, nempedig politizálás.
Do You Understand What I'm Saying??? Igy érthetõ leszek végre?
Kétlem...
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Az SG.hu teljesmértékben elzárkózik a politikától, mind a híreket, mind a fórumot beleértve.
Ha nem tudsz az SG.hu állásfoglalásának megfelelõen fórumozni, akkor nincs itt helyed.
Itt nem arról van szó, hogy X vagy Y mit szeretne, ezt kikötötték az SG.hu fórumszabályzatában. Ha egy fórumozó vagy topic nem tesz ennek eleget, akkor azt kitiltják, illetve zárják.
Ha gazdasági okokkal alátámasztod, akkor az senkit nem fog zavarni, de eközben ne bíráld és ne mutogass a politikai okokra.
In Lak\'ech Ala K\'in
Nem tudom észrevetted-e de nincs kikötve, hogy milyen szempontbol kell vizsgálni a befordultságot.
In Lak\'ech Ala K\'in
Többet nem írok ide mert bebizonyosodott hogy nincsen semmi értelme !
Hát nem mondom, erös vitapartner vagy.<#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Azért látom érkezett sok érdemleges hozzászólás is, azokra majd még reagálok. Gudnájt.
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
max a kuruc.info szemsögébõl világítottad meg eddig a témát
a te szavaiddal élve: szerintem az életben nem húztad még ki a fejed a homokból
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
Én azt kifogásolom ahogy a politika által hatalomra került politikusok akik egyébként KÉPVISELÕK, rosszul, sokszor szándékosan hátrányos helyzetemet elõidézve hozták meg döntéseiket.
vagy ellehet köszönni az SG-tõl
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Azt gondolom hogy mi is egész más szemszögbõl vizsgáljuk ezt a problémát...
Ez úgy hangzott: hál'istennek nekem nem kell törõdnöm vele.
Dugd vissza a fejed a homokba és oltsd el a lámpát is...
Jó éjszakát! <#worship>#worship>
In Lak\'ech Ala K\'in
És még neki van elektron az agya helyén ?
(A tudomány mai állása szerint nincs pattogó elektron...)