Új földtani korba léptünk?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az ember a büdös életben nem fogja uralni a bolygót."
Az oroszok vagy 40 éve ha akarják eltüntetik a felhõk egy részét rakétákkal. Mi ez ha nem a bolygó, szép lassani uralomátvétele. Ha jól megy elmarása ha nem akkor elbaxása.
Az oroszok vagy 40 éve ha akarják eltüntetik a felhõk egy részét rakétákkal. Mi ez ha nem a bolygó, szép lassani uralomátvétele. Ha jól megy elmarása ha nem akkor elbaxása.
Az ember egy gusztustlan lény; valóban maga alatt vágja a fát.Borzasztó mértékben...
Nem néztem az írót hülyének,csak kötekedõsen helyesbítettem..Jó cikk.
Nem néztem az írót hülyének,csak kötekedõsen helyesbítettem..Jó cikk.
Talán uralom alatt nem ezt értette az író. Miért kell mindjárt hülyének nézni? Lehet, hogy mindenki okosabb mindenkinél? Akkor ki is az?
Talán inkább leuraljuk. A lehetségesnél nagyobb mértékben vesszük igénybe, illetve rosszul. De ez nem fog változni, amíg a pénz és a hatalom ilyen nagy mozgató erõ. Viszont az, úgyhogy én egyáltalán nem hazudok magamnak arról, hogy a jövõ csak egyre szebb és jobb lesz... A környezetkárosítás is olyan lassú mértékben csökken, hogy az hihetetlen... Miért? Mert a gazdasági érdekek mozognak mindenhol. Ja, meg miattunk, mert mi olcsón akarunk mindent megvenni, amit nem lehet úgy, hogy akkor odafigyelünk a környezetre, mert akkor "kétszer annyiba" kerülne... nincs is kedvem többet írni. Néha elegem van, hogy magunk alatt vágjuk a fát.. <#rinya>#rinya>
Talán inkább leuraljuk. A lehetségesnél nagyobb mértékben vesszük igénybe, illetve rosszul. De ez nem fog változni, amíg a pénz és a hatalom ilyen nagy mozgató erõ. Viszont az, úgyhogy én egyáltalán nem hazudok magamnak arról, hogy a jövõ csak egyre szebb és jobb lesz... A környezetkárosítás is olyan lassú mértékben csökken, hogy az hihetetlen... Miért? Mert a gazdasági érdekek mozognak mindenhol. Ja, meg miattunk, mert mi olcsón akarunk mindent megvenni, amit nem lehet úgy, hogy akkor odafigyelünk a környezetre, mert akkor "kétszer annyiba" kerülne... nincs is kedvem többet írni. Néha elegem van, hogy magunk alatt vágjuk a fát.. <#rinya>#rinya>
hát ez kemény volt!le is mentettem<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Elég értelmetlen volt amit írtál.
"ha a természet egyetlen jelét se fogjuk már megtalálni a földön"
Jézusom, ekkora hülyeséget régóta olvastam!
Jézusom, ekkora hülyeséget régóta olvastam!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
100 000 év múlva jön egy tudós csoport a felszíni bányákhoz, és majd jól megmondják, hogy ez egy különös építmény, ahol a gép alapú élõlények laktak, melyek valószínûleg szénnel táplálkoztak, és néhol a nyugvóhelyük is megtalálható. Ám érthetetlen, hogy ilyen kis primitív köbcenti térfogat mellett mégis mitõl mûködtek. 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
"Az ember a büdös életben nem fogja uralni a bolygót."
es ha a természet egyetlen jelét se fogjuk már megtalálni a földön és az emberek még midnig itt tartozkodnak?
es ha a természet egyetlen jelét se fogjuk már megtalálni a földön és az emberek még midnig itt tartozkodnak?
...
Csak egy mondatba kötök bele:
"az ember tevékenysége kezdi uralni a bolygót"
Az ember a büdös életben nem fogja uralni a bolygót.A természet ereje mindig sokkal nagyobb lesz.
Az ember mindig függni fog a természettõl.
És ezt a kettõ dolgot hajlamos nem észrevenni.
"az ember tevékenysége kezdi uralni a bolygót"
Az ember a büdös életben nem fogja uralni a bolygót.A természet ereje mindig sokkal nagyobb lesz.
Az ember mindig függni fog a természettõl.
És ezt a kettõ dolgot hajlamos nem észrevenni.
csak gratulálni tudok eme nagy teljesítményhez...
← ElőzőOldal 2 / 2