Az árcsökkentés sem mentheti meg a HD DVD-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul, nagyobb tételben azonos költségen gyárthatók, miközben a BD-nak 60%-kal nagyobb a kapacitása. Tehát még ha valamivel olcsóbban is adnák az írható HD_DVD lemezeket, a BD-nél jelentõsen jobb az kapacitás/ár arány.
Ha a BD lemezek árát leviszik elérhetõ szintre a Sony vezérigazgatóját felkötik az elsõ fára száradni a stúdiók képviselõi.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na az az 1 millió csak csepp a tengerben. Gondoljatok csak bele, hogy csupán Magyarországon hány millió asztali dvd lejátszó van a háztartásokban, a világon meg legalább milliárdos nagyságrendû. Néhány év mulva amikor már 100 milliós nagyságrendben lesz az otthonokban blu-ray lejátszó, nem hiszem, hogy azzal az 1-2 millió hd-dvd tulajdonossal fognak szarakodni a kiadók.
Ez így ebben a formában humbug, nyilván csak akkor lesz értelme ilyenrõl beszélni, ha sz összes HD eladások nem csak légypiszoknyiak lesznek a DVD-hez képest. Addig meg vicc "nyerésrõl" beszélni.
A dolog minden esetre tényleg eldõlni látszik, a 2008 végét kicsit tág határnak tartom, szerintem egy fél éven belül "letisztázódik a helyzet".
A hibrid meghajtókat meg kb annyira nagyszerû ötlet eröltetni, amennyire a Zip meghajtóba, MOD lemezekbe, vagy DAT kazikba történõ beruházás volt ésszerû annak idején.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
(nehogy komolyan vegye a cíkk írója!!!)
Mellesleg hányhatnékom van, ahányszor csak meglátom bármelyik formátum nevét. A Sonyval amúgy sem vagyok kibékülve.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
persze enélkül is vége lenne a dalnak :)
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Mondjuk ez eleg gusztustalan. Ok szavaznak bizalmat a temeknek legeloszor, ok fizetik erte a legtobbet es ok szivnak emiatt.