237
-
#77 Huh... -
#76 Innen töltheted! -
#75 Sajnos nem letöltöttem. -
#74 Linket küldhetnél pm-be honnan szedted le. -
#73 Megvan ...
Márcsak egy serial hiányzik.
nem dobna meg valaki 1 serial-al?
Vennék én serial-t neten, de d2d is egy lófasz, mert nem tudok még regisztrálni sem, a faxom sajnálná azt a 2500ft-ot, de még most hogy befizetnék, basszameg egyszerűen szart sem érek vele mert elérhetetlenné teszik.
Fax STEAM-en sincs. -
#72 Ha megveszed akkor igen. -
#71 Tölthető már a game? -
#70 Vki megvette innen a gamet? -
#69 a link nem jön be de tuti, hogy jobb 3d-nél, mert ez adja vissza igazán a hangulatot.
Meg ezek a jó öreg boss-ok... ejj komám.... -
#68 hangulatos trailer :)
nekem nagyon tetszik, jobb mint a 3D-s :DD -
#67 Majd hozzácsapom én a fejükhöz ne aggódj... -
#66 Szerintem majd lesz dobozos is belőle, vagy a nagy játékhoz hozzácsapják ^^ -
#65 "Nem lesz Steam-en!"
És ez csak online játék. -
#64 Ezt most kinek írtad?
Ha annyira kellene Neked a game, vedd meg. -
#63 Jah és nehogy má varezolj azé, mert nem tudod megvenni.
Jesszusom! Rád sem ismerek -
#62 Rearmed nem lesz Steam-en, ... basszákmeg.
Jah és nehogy má varezolj azé, mert nem tudod megvenni. -
#61 GS és nem SG :D -
#60 Ezt írta a GS-es gyerek: "Az a baj hogy a d2d rendszere nem ilyen könnyen kijátszható mert aktiválni kell a gamet stb. szóval semmit se érnél elvele ha fölraknám valahova:)" -szóval még várnunk kell míg feltörik. :( -
#59 Na akkor jöjjön a commentjeivel...
ezekszerint sokat már nem kell várni. -
#58 Na kíváncsi vagyok mi lehet. Azt hittem ilyenkor már rég tolhatjuk. Igaz a GS fórumon van egy srác, aki megvette. -
#57 Jöhetne már a game... -
#56 -
#55 akarom mondani majd írj. :D -
#54 Ha elérhető vhonnan írja azonnal. :) -
#53 Ennél jobban eddig semmit nem vártam még naon meg vagyok indulva, csak múlnának azok a nehéz percek... -
#52 Jahazért a 250-et én is mondtam mert tutkóra tömörítve van full.
Az időt meg biztos úgy van, mindegy de még sok amit kell várni én már jáccanék lan-ba coop-ot naon... -
#51 Sztem a full lesz 250Mb. Gondolom a telepítője. Az gyorsan lehúzható.
Amúgy sztem nem reggel 8-kor fog felkerülni. Az amerikai időszámítás szerinti reggel 8-kor, az nálunk olyan délután 2-nek felel meg. (így van az American McGee's Grimm-nél is.) -
#50 Bocsesz valamié a kék szöveg elkerülte figyelmemet...
Bazzeg még 9óra..... -
#49 Jah feltelepítve 650MB lesz a gém.
Na akkor 250MB lenne egy demo? -
#48 Nem a védelem, hanem senki nem foglalkozik még vele gondolom, és még 24óra sem telt el. -
#47 Később "forgalmazhatja" más oldal is pénzért. -
#46 Pre-Oder tudomásom szerint az, hogy első 1-2 nap még kizárólagos jogot kap 1-2 oldal, hogy őtőlük lehessen először letölteni.
Demo szót sehol nem láttam. -
#45 Nem tudom, ha jól elolvasod azt írja, hogy csak holnaptól. Sztem, ha már tölthető lenne, fent lenn vhol, nem hiszem, hogy lenne rajta vmi durva védelem. -
#44 Bionic Commando Rearmed (Pre-Order) download -
#43 Jah a még nem jelent meg csak erőrendelhető, azt nem tuom mire mondod, mikor feketén fehéren belinkeltem, hogy le tudjátok tölteni 15$-ért. -
#42 Jah meg multi is van benne.... XD -
#41 Nem ritka, hanem ez is csak különlegességként jelent meg, ilyeneket már rég nem készítenek...
És ez telán nem is olyan jó, ilyenekkel azért jobban elvagyok ellennék, mint a mai cuccok 70%-ával. -
#40 még nem jelent meg, csak előrendelhető. ;) biztos felkerül torrentre holnap. várom már én is. ritka az ilyen oldalnézetes ugra-bugra shooter. :D -
#39 Túl nagy lóvé nem lehetett az elkészítése, úgyhogy néhány hónap múlva akár ingyenessé is tehetik. -
#38 ...jó lenne tudni...
Ezt az tudná megmondani, aki leszedte már D2D-ről...
Túl nagy kunszt nem lehet, mert 250MB!!!!!!!!!!!