Nem kapkodnak a magyar alkotásokért külföldön

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
<#eljen>
a jovo az uj generációban rejlik, dehát akik meg eljutnak nemzetkozi szintre azok jol elhuznak innen (lásd antal nimrod aki már a 2. filmjét forgatja kint) mert itt az uj produkciókra szánt pénzt elviszi a sok hulye begyoposodott agyu muvészfilmet csinálok mindenáron 50 és a halál kozotti rendezõ-iró...(tisztelet a kivételnek)
sajnálom ha valakinek belegázoltam a lelki világába de annak a nemzedéknek ki kell hallni és teret adni az ujnak
eme nézet az oktatásra is vonatkozik-nem ártana átvenni lassan a kulfoldon bevállt oktatási rendszert
szánalom ami ebben az országban folyik..és ünnepeljuk magunkat a filmszemlén h mien jók vagyunk...
immovable
Én a magyar "filmiparban" tevékenykedõ embereket elküldeném inkább dolgozni, hogy vmi hasznosat is csináljanak már.
Focisták detto.

A szarra meg nem kiváncsi senki!Ennyi.
"Ha normális, és nézhetõ filmeket csinálnának talán sikeresebbek lennének."

A magyar filmgyártás soha nem errõl szólt, és soha nem is errõl fog szólni! Addig, amíg "filmmûvészet" címszóval több százmilliós támogatást lehet kérni, úgy, hogy a kutyát sem érdekel, hogy mire addig csak a buzi Alföldi, skizófrén Tarr szintû filmeket fognak készíteni, saját maguknak! Ráadásul ezeknek a sztár rendezõknek, készítõknek nem kötelezõ visszafizetni a támogatásra kapott pénzt... azaz kapnak 2 milliárt pénzt egy Sorstalanság-ra, ami ténylegesen töredékébe került, a többi megy zsebbe, és ráadásul vissza sem kell fizetni az államnak, akkor mit is várunk?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Ha normális, és nézhetõ filmeket csinálnának talán sikeresebbek lennének.

Elõször talán kéne pár olyan filmet csinálni, amit az itthoniak megnéznek, és a szívükbe zárnak...tiszta égés a mai magyar filmgyártás...Sebaj mi Jóban, rosszban Barátok közt vagyunk 😊!
még mindig nem hevertem ki azt a csalódást amit akkor a moziban éreztem.....
Jól mondod Erpy. Pl: a macskafogó 2-re elbaszott 600 milliót ( ami nem mellesleg az adófizetõk pénze) jobb dologra is költhették volna.
Erpy
Nemcsak a külföldöt nem érdeklik, de a magyarokat sem. Tisztelet a kivételnek, pár nagyon jó magyar film is van, de a 99 százalékuk, vagyis inkább pár kivétellel mind teljesen felesleges. Adnák inkább azt a pénzt a beteg gyerekek megsegítésére.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Igazából tényleg a Kontroll az a film amelyik megállná a helyét minden szempontból külföldön......De nekem személyes kedvencem a Zimmer Feri valamint a Csinibaba. Utóbbi idõben viszont nem igazán készült említésre méltó magyar film.
Na, azért a nagy hungarista jópolgárok élnek-halnak a hazai szutykokért is. Van jó magyar film, félreértés ne essék, de a többségük sz*r.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

kutyát nem érdeklik a magyar filmek akkor majd pont külföldet fogja