57
  • assdf
    Mondjuk errol sokszor a cégek is tehetnek amikor az igényekhez kb. ilyesmi van felsorolva hogy: c/c++ javap php tudás 5 év gyakorlattal de ne legyél idősebb mint 20 éves, legyen start kárytád (ez ugye max 2 évig jó az első munkabaállástól számitva...) cisco msca vizsga előny... fizetés: brutto 180-an... Én is kimennék külföldre
  • Csaba42
    "önálló, önképző, kreatív programozókat" - erről eszembe jut a C++/Java programozási tanárom, aki rossz szemmel nézi azt, ha valaki nem úgy oldja meg a feladatokat, ahogy ő (szeretné), hanem keres és esetleg talál egy elegánsabb/rövidebb megoldást. :)
  • Csaba42
    Úgy érted, hogy: das ist ein schrecklicher Titel (vagy lehetne úgy is fogalmazni, hogy: この所番地わ大変酷いです.)?!
  • Csaba42
    Jázusom, az a keresztrejtvény mekkora LOL!
  • szvini
    Látod ez abaj, lassan cask arra leszünk büszkék akik külföldön futottak be.

Szóval ez itt a gond, hogy elmegy szinte mindenki aki kiemelkedik az átlagból.

Ha minden agy itt lenne, és hasznosítva lene a tudásuk, meg stbb...

Akkor talán nem lenne olyan uccso ez az ország mint manapság, de lehet csak álmdozom, mert ilyen sosem lesz. Hála az elit osrszág vezetésnek, akiknek csak egy kalappal tudok kívánni
  • Sir Quno Jedi
    Jók az ilyen geekképző versenyek! Granulálok!

Ugyanakkor tényleg siralmas a helyzet IT "szakember" terén. Főleg profibb, önálló, önképző, kreatív programozókat nem lehet kapni, még aranyárban sem. Nem csoda, a profik elmennek oda ahol megfizetik őket és az NEM IDEHAZA VAN. Utána csak a legalja marad, vagy a lustábbak, röghöz kötöttebbek, esetleg akiknek a karriernél már vannak fontosabb dolgok is az életükben (vagy csak szarnak az egészre).
  • andriko
    Gratula! Tervezőknek és kivitelezőknek egyaránt!!!
  • BigReaper
    Hát skacok így tovább, én is foglalkozok hálózatépítéssel, szerény kis otthonomba teremtettem eddig hibátlan hálózatot, illetve egy kis irodában ,de azért megizadtam:D Sok sikert!
  • fizik
    és persze gratula ;)
  • Madve
    Én büszke vagyok rájuk. Ha meg szeptemberben is versenyt nyernek, akkor szerintem olyan külföldön dolgozó és élő magyarok lesznek, akikre büszkék leszünk...
  • BiG G
    LOL TINI IT GURUK DAS:?MM?D??ASD:MDAS?:D_ROTFLMAOCETUNG
  • fizik
    LOL
    évfolyam társaim :D
  • assdf
    Téged nem kapcsoltak el indiába? :)
  • Rena11
    tudás innen vagy onna
    szép volt fiúk
  • aDannyBoy
    hanem az sg fórumból :)
  • ati88
    "a hazai alap és szakképzés jó hátterét"
    Attól tartok, hogy ezek a srácok nem ettől nyerték meg a versenyt. A tudás nem innen fakad.
  • mad mind
    Hajrá!
    Kár, hogy amikor nekem kellett hálózatot építeni, sajna semmi segítséget nem adott a Microsoft, pedig helpdesk szerződésünk is volt velük. Minden problémára csak a vállukat vonogatták.