17
A másik én (The Brave One)
-
kenderzen #17 nekem is tetszett . -
#16 Csakhogy ezt hamarabb elfelejtik majd mint az eredetit.
És erre akár mérget is vehetsz. -
#15 7/10 -
#14 Hasonló sztorin alapszik a film, mint a Fűrész 1 rendezőjének Death Sentence (Halálos ítélet) c. filmje Kevin Bacon főszereplésével. Nekem a Bacon-féle sokkal jobban tetszett. Jóval akciódúsabb, pörgősebb. Számomra az utóbbi idők egyik legjobb akciófilmje. -
#13 mindenesetre mar jon le HDban -
#12 Nem tudom, ezt még nem láttam.Csak mikor olvastam egyből Bronson filmje jutott eszembe.Majd lehet ezt is megnézem. -
kenderzen #11 az uj fantom -
kenderzen #10 jogos :) , ez ugyanolyan szitu mint pl: az uj országuti fantom .aki nem látta az eredetit az nem mondja meg hogy remake.
szerintem sokkal jobb mint az eredeti ....... -
#9 Nem akarok akadékoskodni, de kísértetiesen hasonló filmet/filmeket csinált Charles Bronson is.
Pl. itt az első:
Bosszúvágy.
Paul Kersey átlagos, nyugodt és boldog életet él feleségével és lányával. Építészként dolgozik és soha nem szerette az erőszakot. Az élete azonban gyökeresen megváltozik, amikor szeretett feleségét rablók gyilkolják meg, lánya pedig katatóniába zuhan az események hatására. Nem sokkal később Paul egy kézifegyverhez jut, amely akkor is a zsebében lapul, amikor egy éjszaka őt is ki akarják rabolni. Egy lövés, és a rabló máris holtan terül el, Paul pedig rájön, hogy mit kell tennie. Attól kezdve az utcákat járja, veszélyes környékeken bóklászik és alig várja, hogy áldozattá váljon - és megvédhesse magát... Útját hullák szegélyezik, nem kíméli sem a piti zsebtolvajt, sem a kőkemény bűnbandák tagjait, miközben a rendőrség az önjelölt tisztogatót keresi...
És a nagy siker miatt még készült folytatás is. ITT vannak a filmjei. -
kenderzen #8 szerintem pont ettöl lesz nagy szinész valakiböl ,(amit mondasz) hogy nem tudod rola elképzelni azt a szerepet amit éppen játszik .) -
#7 hát igen, pedig ebben a filmben tényleg az -
#6 Nem rossz film. -
#5 *ahogy -
#4 pedig nem nehez, kepzeld el ahhol itt elohuz egy M4A1-et a szoknya alol:
-
#3 "Véres portyái felkavarják a várost: sokan hősnek tartják az ismeretlen igazságosztót"
Valahogy nem tudom elképzelni Jodie Fostert mint véres igazságosztót...:D -
kenderzen #2 forrás: -
kenderzen #1 szereplő(k):
Jodie Foster (Erica Bain)
Terrence Howard (Mercer nyomozó)
Nicky Katt (Vitale nyomozó)
Naveen Andrews (David Kirmani)
Mary Steenburgen (Carol)
Jane Adams (Nicole)
Ivo Velon (James)
Zoe Kravitz (Chloe)
Victor Colicchio (Cutler)
Erica Bain (Jodie Foster) élete tökéletes. Szereti a munkáját, imádja a vőlegényét, élvezi a népszerűségét. De mindez kevés. Egy tökéletes élet is nagyon törékeny: bármelyik pillanatban tönkremehet minden. Egy éjszaka megtámadják a hazafelé andalgó párt, a férfit megölik, Ericát súlyosan megsebesítik. A nő képtelen beletörődni a veszteségbe, attól kezdve éjszakánként egyedül járja a metropolisz utcáit. Már nem fél semmitől, nem kímél senkit. A bűnöst keresi. Igazságot akar szolgáltatni, de úgy, ahogy ő jónak látja. Véres portyái felkavarják a várost: sokan hősnek tartják az ismeretlen igazságosztót, de egy sokat megélt rendőr (Terrence Howard) másképp gondolja. Erica döntés előtt áll. Mielőtt a felügyelő elkapja, el kell döntenie, mi fontosabb neki. A bosszú vagy az igazság.
átlalános szavazat 10/7 -szerintem azért , mert az eleje elég vontatott.