14
  • brianmaste
    #14
    ezek utan nem szivesen adok ki penzt jatekokra. masoknak is azt javaslom, hogy warez oldalrol toltsek le a jatekot, jatszak vegig, es ha megfelel minden szempontbol + van is kedvuk meg jatszani vele, akkor vegyek meg.

    ha egyszer kijátszottam minek vegyem meg?
  • Skyline
    #13
    Na ezek az adatok kb nemjelentenek semmiféle BSA és egyéb szoftver baszakodók munkásságot:)
    Ez kb hűen takarja azt hogy az xboxon jól megoldották hogy kalózszoftverrel egy időután puff nuku multiplayer online,mert letiltják a gépet...Emiatt rengeteg embernek főleg halo3,és cod4 miatt meg kellett vennije...Ennyi:)
  • Skynet85
    #12
    Neeem kedves basva és bsa neeem az önök munáksága ne tessenek hiúábrándokban ringatózni mert nem kell, ez pusztán annyit jelent, hogy ami jó azt megveszi a user sőőőt talán azért veszi meg mert előtte már letölötte, és jól lakott a saját szemével, és azt modta nekem ez kell eredetiben is!
  • TBS
    #11
    Ott a pont
  • savior
    #10
    2-3k -ba kerult az sc. mivel egy tavolabbi boltban vettem meg, igy nem ert volna annyit a dolog, hogy visszautazzunk miatta. jatszanom meg ugy sikerult vele, hogy kaptam warez cd key-t, annyi hogy a forumot nem lehet vele hasznalni.
    hellgate-ban meg javitgatjak ki a dolgokat, de meg mindig egy felkesz jatek. meg egy kicsit aljas huzas volt, hogy a beta teszt es a demo leegyszerusitett palyai egy joval kisebb gepigenyre utaltak, mint ami a valosag.
    titan questet es loki-t is megakartam venni, de mivel elotte leszedtem oket es kiprobaltam igy nem tettem. fagyasok, loki-ban nagy gepigeny, textura hibak, eltuno szovegek es meg lehetne sorolni. pedig ha ugy adtak volna ki, mint amit az elkovetkezo honapokban javitottak patchekkel, akkor lehet megvettem volna oket.
  • Ghoosty
    #9
    Tudtommal CD-kulcs nélkül fel se lehet telepíteni, max warezes keygennel.
  • fflx
    #8
    Hmm... most nezem, picit dragan merik a CD kulcs postazasat. $10 helyett en a helyedben megvennem megegyszer. (1990 Ft vagy mennyi az uj CD?)
  • fflx
    #7
    Nem akarok beleszolni, de ha veszel valamit es nem vagy megelegedve vele, akkor vidd vissza es reklamalj. Ha nem volt CD kulcs a dobozban es bolt nem hajlando segiteni neked, de te ragaszkodsz a CD kulcsodhoz (jogosan) akkor egy levelet meger.

    Blizzard Support
  • savior
    #6
    eddig 2 jatekot vettem, mindkettovel problemaim voltak.
    starcraft: nem volt benne cd kulcs. szoval a battlenetet buktam.
    hellgate london: a beta teszten az elso 2 act volt kiprobalhato, amelyeken alig volt bug es jol futottak. viszont a jatek tovabbi reszei es a multival kapcsolatos dolgok egy hatalmas nagy bughalmok voltak, es a gepigeny is joval magasabb lett azokon a szinteken. ugyhogy 15 percig nem tudok ugy jatszani hogy valami hiba elo ne jonne, es a jatek vege fele szaggat az egesz, csapatban meg mashol is.
    ezek utan nem szivesen adok ki penzt jatekokra. masoknak is azt javaslom, hogy warez oldalrol toltsek le a jatekot, jatszak vegig, es ha megfelel minden szempontbol + van is kedvuk meg jatszani vele, akkor vegyek meg.
  • wolruf
    #5
    Bezony, kezdünk felnőni mi is.
    Eljutottam arra a szintre, hogy otthon már a régi jó kis 1000 játék egy CD-n cuccaimat is megsemmisítettem, már mindenem legális. Általában kipróbálok egy demót, ha tetszik, inkább megveszem. Egyedüli félig-meddig befürdésem a Test Drive Unlimited volt a maga 12000-es árával és sz@rhalom supportjával (vele együtt a rakás buggal, ami benne van) :(
    Na azt már bánom. Viszont nagy szerencse, hogy a legtöbb mai játék annyira silány, hogy még letölteni sem érdemes :-D
  • Ghoosty
    #3
    Egy újabb pofon a P2P ellenes csapatoknak.
    Annak ellenére, hogy töltenek le játékokat, mégis csak jók az eladások. Mert sokan demónak használják a tört verziókat, majd megveszik eredetiben.
  • Tinman #2
    Az igazán jó játékokért egy fillért nem sajnálok.
    Portal, Witcher, Oblivion game of the year kiadás, még többet is fizettem volna értük, annyira megérték a pénzüket ^^