49
spanyol tévéfilmsorozat
-
kamilla6666 #49 Hm.. hát én egy spanyol tévéfilmet sem ismerek, de a topik címe felkeltette az érdeklődésemet, mert a spanyol filmet amúgy kedvelem nagyon.
Ez az említett vígjáték.. (vagy dráma végülis?) elég jónak ígérkezik, le is töltöm ;) -
#48 Hát ennek nem sok köze van a spanyol tévéfilmekhez, viszont Spanyolország közel áll hozzám és az említett alkotást is volt szerencsém látni nemrég.
Biztos vegyes fogadtatásra lehet majd számítani kis hazánkban, a film inkább drámai, a humort csak az emészthetőség végett alkalmazták viszont azt kiválóan! A karakterek és sorosok életszagúak, szerethetők, megérthetők, sajnálhatóak és mindenki megtalálja magát vagy környezetét is valamelyik karakterben. Ha érdekel a téma vagy érint mindenképp nézzétek meg de akkor is ha szeretitek a minőségi európai filmeket... -
Nyulanna #47 Hát én most utána néztem ennek a filmnek, a kritika után utánanéztem, de ez inkább drámának néz ki mint vígjátéknak, ennek ellenére nem kizárt hogy megnézem...
Viszont a bemutatója az most mi? Legalábbis amivel én találkoztam. -
marosiviki #46 Én nagyon szeretem az ilyen felépítésű filmeket, ahol a külön induló szálak összefutnak, összefonódnak. Láttam is a trailerét ennek, amit említettél, és amint sikerül beszerveznem valakit meg is nézem.
Én a magam részéről sokkal szívesebben nézek ilyen, a való élet valós problémáival foglalkozó filmet, mint hihetetlen akciójeleneteket meg sci-fiket..
Én szeretem, ha egy film megszólít. -
#45 Érdekes dolog ez mert engem a torrentével ki lehet készíteni, annyira nem jön át nekem az a humor. Most amikor Horvátországban voltunk busszal akkor hazafele végignéztük mindent és én azt hittem ott helyben megölöm magam:D De ettől függetlenül még másoknak tetszhet. Amúgy a spanyolok mentalitása tényleg jó, én már többször voltam Spanyolországban és hihetetlen jó volt látni és megtapasztalni azt az életvitelt amit ők csinálnak. A filmjeiket én sem ismerem annyira de azért van pár nagyon jó. Amit most várok az a Kövéren szép az élet. A bemutatójára véletlenül bukkantam amikor egy ilyen témájú fórumot olvastam. Nem tudom hogy ti hallottatok-e már róla. Igazából arról szól hogy öt történet van benne ami mind az elhízásról szól de művész film révén elég érdekes módon mutatja be a dolgokat. Van benne minden ami egy jó filmhez kellhet, dráma,poénok, szexualitás. Spanyolokhoz méltóan olyan jelenetekkel hogy csak na...kíváncsi vagyok hogy tényleg olyan jó lesz-e mint ahogy a bemutatóból az látszik! -
ujerik2009 #44 Hát én annyira nem vagyok otthon a spanyol filmekben de a kedvenc vígjátékom a torrente trilógia :D Szerintem zseniális, és a beszólások a filmből meghatározzák a jelenkori szubkultúrát :) Ha a spanyolok ilyen humorral rendelkeznek, ide az össze filmjükkel... -
bodrisa #43 Kicsit behalt ez a fórum, de azért hátha jár még néha erre valaki. Én is nagyon szeretem a spanyol filmeket, sorozatokat, meg egyáltalán a spanyolok mentalitását, művészetét, mert annyira élő.
-
#42 Most halottam pár napja, hogy ő Penelope Cruz tesrvére
Ezért hasonlít annyira rá P -
gabeszg #41 Én kinnt voltam külföldön amikor ott kb csak a duna tv volt magyar adó és akkor kezdtem el nézni és tetszett de már rég nem néztem honnan lehet ezt leszedni az elejétől v vmi? -
#40 micsoda buffalo:D -
#39 VIDEO
http://video.google.com/videoplay?docid=9107248998973510143&hl=en -
#38 Upa Dance
http://www.beatrizluengo.net/audios/upadance.htm# -
#37 Beatriz Luengo - Mi generacion
http://www.youtube.com/watch?v=_cYj1iZorHE -
#36 -
#35 video -
#34 -
#33 -
#32 -
#31 -
#30 -
#29 -
#28 -
#27 -
#26 Nem az amikor ellopták a srác ruháját és kénytelen volt úgy kimenni?
Nem láttam minden részt csak amikor eszembe jutott vagy éppen odakapcsoltam. -
#25 Eszembe jutott egy rész, amikor mesztelenül kellett bemenni valamelyik órára:) -
#24 un dos tres tánc
http://www.youtube.com/watch?v=aPW7rqc8O0c -
#23 Az elejét viszont most láttam előszőr -
#22 És nagyon jól táncolnak. -
#21 Össze vissza, de főleg az m2-n -
Hajnalcat #20 pedig jókat lehetett rajta nevetni. -
#19 ez inkább kettő hátra -
Hajnalcat #18 A Dunán ment egész eddig. Most lett vége az összesnek. [tudja, mert látta]
Az m2-őn is vetítik, ott is már a sorozat közepénél tartanak....nem tudom, te hol nézed... -
Aspyrin #17 Nos, ez büntet. -
#16 ----- -
#15 Az első résznek :-) -
#14 hogy legyenek hülye kérdések... -
Hajnalcat #13 Most lett vége... -
#12 Minek ennyi kép?:/ -
#11 valamelyik magyar tv adón ment pár rész ha jól emlkészem, legalábbis én láttam -