143
TV6
-
#23 ez csak egyéni műholdvevővel rendelkezőknek írtam. -
Nuki #22 Á én ehhez nem értek.
Nekünk ennyi van kiírva hogy:
TV6 Csatorna:S20 Frekvencia: 294,25 -
#21 Az adó a Sirius 4-en, a Viasat 3 multiplexében Videoguard kódolással már tesztadást sugároz.
A vételi adatok:
12,380 (H) GHz,
SR:27500 FEC:3/4 V/A:271/272 -
#20 T-Kábelen lesz, UPC-vel még tárgyalnak, Digi-nél az ügyfélszolgálat szerint szó sincs most TV6-ról és pletykát se hallani róla. -
Nuki #19 Fibernetnél benne van az alapcsomagban, lévén hogy KERESKEDELMI csatornának van titulálva :) -
#18 engem is érdekelne -
#17 nemtudja valaki hogy lesz-e t-kábelen (sztem lesz hiszem mégiscsak a "piacvezető" cégről van szó) -
karajjj #16 csesszék meg -.- -
#15 parisat -
#14 melyiknél vagytok?? -
#13 nálun k legdrgább csomagba lesz, és most modositottuk, mert ott cak dunatv2 meg társai voltak... bezzeg a sport meg mesecsatornák ott vannak elől:((( -
#12 egyáltaán miről szól?? -
puma1 #11 remélem megegyeznek UPC-vel -
#10 eredeti hanggal se érdemelne akkora seggnyalást, mint amit kap -
#9 a legtöbb infó sg-n és origón volt
-
#8 Nekünk DigiTV-s előfizetésünk van, kíváncsi vagyok, leadják-e, a Futuramara, meg a Family Guyra nagyon kíváncsi vagyok! -
#7 Az AXN Sci-Fi-n minden nap van TNG jelenleg... -
#6 star trek eddig is volt voyager ismétlések hétvégén -
#5 láttam a reklámot már várom, mert lesz Star Trek is :D -
Nuki #4 Ilyen infókat hol találtál te? -
#3 lesz máj ném iz örl is. Más kérdés, hogy szvsz szinkronosan kalap szar lesz :( -
#2 Jeee...lesz Family Guy, Simpsons, Futurama! Már csak az a kérdés hogy hol, melyik szolgáltatónál lehet majd fogni...hivatalos oldalt nem találtam, ha valaki talál akkor linkelje be ide, THX!... -
#1 Január 28-án indul itthon a TV6
A Viasat 3 megelégelte, hogy rengeteg sorozatát és egyéb műsorát csak egy csatornán tudja adni, így a nemzetközi trendeknek megfelelően beindítja újabb csatornáját, a főleg fiatal férfiakat célba vevő TV6-ot.
Mint ahogy az utóbbi időben a nézettségi adatok és a műsorszerkezet alapján megállapítható, a Viasat 3 egyre inkább nőcentrikussá válik, így a társaság több külföldi példa után idehaza is bevezeti a TV6 márkanevet. Ez, ahogy egy maszkulin csatornához illik, sorozatok mellett akciófilmeket és erotikus produkciókat is kínálni fog, és olykor persze scifiket is.
A csatorna kínálatát egyrészt a Viasat 3 levedlett sorozatai és filmjei adják, másrészt a TV6 lehetőséget ad arra is, hogy olyan sorozatok, szituációs komédiák, animációs szériák kerüljenek a képernyőre, melyeket nagyobb tévék aligha vállaltak volna be.
A csatorna a tervek szerint a startnál egymillió nézőhöz fog eljutni, a legtöbb kábelszolgáltatóval már meg is egyezett a Viasat, a legnagyobbak közül egyedül a UPC van hátra.
(Bocs, ha már van ilyen téma, csak nem valami jó a fórumkereső)