143
TV6
-
#63 csak így lendületből: Black Books, Scrubs, Psych. ennyi asszem elég lesz, de ha kell folytatom még a sort. -
#62 T-Kábelen továbbra sincs.. Remélem mire jönnek az új sorozatok, azért felkerül. :) -
#61 hol írták ezt? mert én nem így tudom. -
Borg #60 Másik fórumon írták, hogy megegyezett a digivel is, és ma kéne indulnia. Plusz a hírekben is már csak az van, hogy egyedül a UPC maradt ki. -
#59 ezt honnan veszed? Digi TV-ről szó sem volt. AntennaDigital februártól teszi be és a T-Kábel némelyik fejállomásásnál is ekörűl tájt. -
#58 ok, te tudod -
piamania #57 Tegnap keresgéltem én is,de semmi nem volt.Én is Fibernetes vagyok. -
puma1 #56 ha vkinek lenne UPC-n akor legyszi írja meg akinek van vagy van vkinek infoja h lesz-e egyáltalán UPC-n? -
#55 erre most lusta vagyok válaszolni
nem ér annyit -
#54 énsem...t-kábelen :(...áltatják a népet :) -
#53 ja télleg. Kerestem a csatornák közt, de még nem találtam meg. Fibernetnél vok amugy. -
#52 már be lett linkelve :) -
#51 Itt a honlapja
Csak 1-2 érdekesség a műsorrendből:
15:30 MacGyver (1)
amerikai filmsorozat, 1985
22:10 Twin Peaks (2)
amerikai tévéfilmsorozat
23:05 Lady Chatterly (2)
amerikai erotikus filmsorozat
23:35 Latin szeretők (2)
00:35 Twin Peaks (2) (ism.)
amerikai tévéfilmsorozat
01:25 Lady Chatterly (2) (ism.)
01:55 Latin szeretők (2) (ism.)
-
ricsa008 #50 én átfuttatam a keresést de nem talált semmit :( amúgy nem értem írja hogy TV: 139 Rádio: 12 de csak 100 csatorna van -
Borg #49 Na elvileg mától kéne tudni fogni DigiTV-n. Valaki már nézi esetleg? -
#48 Nah, 24-ben viszont már tényleg elfogult vagyok :) -
#47 Nem sírom el magam.
Szerintem is van jobb, de az már véget ért.(lásd 41-es comment)
Nem lenéző stílus, csak úgy tűnt, mintha nem nézted volna még, de ebben tévedtem.
Szerintem meg marhára nem kap nagy seggnyalást, ha belegondolsz, mennyit reklámozták ezt a sorozatot itt, Magyarországon összesen? Hányan nézik a my name is earlt itt összesen? Marha kevesen. Az, hogy most egy picit többet beszélnek róla, mert indult ez az új csatorna, az még nem a seggnyalás kategória.
-
#46 haggyad, ez a tipikus "elfogult vagyok"...én is imádom pl. a 24-et, és nagy ívben x@rok a negatív kritikákra (jó persze az embernek nem esik jól, ha a kedvenc ilyenjét-olyanját turházzák)... -
#45 el ne sírd már magad. öreg.
megnéztem másfél szezont, és szeretem, de akkor is az a véleményem, hogy van sokkal jobb
és a lenézős stílusodért bekaphatsz -
#44 hát reméljük még lesz a héten.. -
#43 Na, ez érdekes T-Kábel válasza:
"Jelenlegi információink szerint, a központi fejállomással ellátott
területeinken a TV6 csatorna 2008.01.28-tól bekerül csatornakiosztásunkba,
teszt jelleggel a C34-es programhelyen."
Ott semmi sincs és sztem ma már nem is lesz. -
#42 rém rendes család rulz (legalábbis a sitcomok közt)
(sztem a mynameisearl nem igazán a sitcomok közé sorolható...inkább vígjáték-sorozat...ugye a sitcomok az "aláröhögös" műfajba tartoznak) -
#41 Azért, mert ezt jelenleg még nem játsszák Magyarországon. Tudok mondani ezerszer jobbat: Rém rendes család
De azt már jelenleg vetítik a Coolon, szóval arról nincs mit beszélni. (Illetve mivel már végetért, ezért új részeket nem lehet kitárgyalni) -
#40 Pl a hivatalos oldalon is kint van. Meg az összes megjelent cikkben. Index. Origo stb.. -
karajjj #39 mondassz nekem ezerszer jobbat? -
#38 egyetértek, nem rossz az Earl, de ezerszer jobb sitcomok is vannak nála, mégis mindenki ezt isteníti, örök rejtély számomra h miért... -
#37 [URL=http://www.sorozatjunkie.hu/2007/10/01/breking-nyuz-itthon-a-scrubs/][/URL] -
#36 nahh...hosszas keresgélés meghozta gyümölcsét:
erre tessék a hivatalos oldalra...(kicsit szegényes...mivel béta) -
#35 hol mindenhol? tudnál adni egy linket? -
#34 Mindenhol az szerepel h lesz T-Kábelen, de még semmi, pedig már elindult a csatorna.
Budapest XVIII. -
Matte #33 Scrubsot adná már valamelyik....de már egész megszoktam felirattal... -
#32 Antenna Digitalnál tuti lesz -
#31 hja, én is arra várok. -
#30 hát nekem nagyon nem jött be az Earl......engem nem fogott meg.....de ha lesz TV6 akkor esetleg...... -
#29 szerintem még nem látott :D beszteszt :D -
#28 Szerintem nem látott egy részt se mert akkor tudná hogy Earl Rulz van:D
Csak a 13. részhez még nincs felirat:-( -
#27 Néztél már My name is Earlt, öreg? vagy csak úgy mondod? -
#26 erről
mondjuk a második, harmadik évad ennél már bonyolultabb. Ajánlom mindeképp, bár inkább feliratosan. -
#25 Nálunk lesz tv6.
Fibernet-esek vagyunk. -