604
-
#124 majd meglátjuk a filmben hogyan szerepelnek addig messzemenő következtetéseket nehéz leszürni :D
én várom ::: -
gabeszg #123 Jobb hátul a nő imdb szerint Mai (pilaf csicskása) de akkor most meik részeket fogják ebben feldolgozni?A szereplők béna választásán én már túltettem magam de mondjuk az is igaz, hogy nehéz lenne olyan embereket találni aki szinte ugyanolyan lenne mint az anime-ba. -
#122 ezt pár képből szépen leszűrted. -
Hedic #121 itt ki kicsoda??
szerintem maradjanak csak az animene!!!!!!!
ugy tünik h nem elég profik még ahoz h megfilmesitsék a DRAGON BALL-T !!!! -
#120 nem vmi egetrengető..de én bízok h naon patent efektek lesznek benne :) -
gabeszg #119
Hát ez elég gyenge -
#118 asszem addig a jelenetig adták a tvben mikor Trunks megjelen és kettévágja dermesztőt:D(egy nyisszantással-goku meg mennyi ideig küzdött vele :D) -
#117 magyar hang? ez volt itthon is? a Z? ehh:D -
gabeszg #116 Gohané Csőre Gábor szerintem mo- legjobb szinkron hangja (cartman, adam sandler...)Mostanában kijohetne már vmi trailer v vmi amúgy. -
#115 Mondjuk a nagy Gohan magyar hangjától a frász jött rám, nagyon rosszúl állt neki. Trunks kiskori hangja volt a másik ami kiakasztott magyarul. De azért végignéztem. AMi tetszett még az Boo hangja, ha jól emlékszem Csík Csaba Krisztián adta neki és nem lőttek vele bakot. XDDD -
#114 Na az nekem is betett. Meg mikor Goku vezetni tanul. XDDD -
#113 Z-ben az a kedvenc részem, mikor Gohan beiratkozik a suliba. meglehet szakadni azokon a részeken:D -
#112 Ezeket az animéket azért hoztam fel példának mert valaki kérdezte hogy az USA-ban mennek-e animék. A SM sem gyerekes, csak más műfaj (a manga sokkal komolyabb) és igen, lányoknak készült.
A DB-ben meg hát...mangában a sima és a Z nincs elválasztva, az egész összesen 42 kötet (ha jól tudom Toriyama 10 évig rajzolta), csak a sorozatokat választották ketté. A Z-ben szerintem a grafika és a karakterek jelleme is kidolgozottabb mivel ugye felnőttek. Na igen a verekedős részek vannak túlsúlyban, de azért a humor is megmarad. -
#111 nem "dragonbó" az songoku.... (ihhton senki se tudja, mi az a drangonbó....) -
#110 Bleach, Trigun, Cowboy bebop, és az összes nagyobb anime sorozat lement az macsiknál kábelen meg nationwide szolgáltatóknál is pár Hayao Miyazaki film. Nem kell általánostani. kb annyit tudnak az amik az animeről mint itt az átlagmagyar.. "olyanmint a dragonbó?" -
#109 Dragon Ball nem az az igaz anime. Főleg a Z. (az alap még egész ok. d a Z-ben sajna kicsit sok az értelmetlen puszta verekedés, csak bámulják egymást, és 20 perc alatt max 2-szer ütnek. közben meg gondolkodnak. 20 részek keresztül 1 csata, közben 4szer átlalakulnak... kicsit túl van húzva. De vannak azért jó részek is abban is. Az a sima DB jobb volt.)
Vannak jobb animék is, rosszabbak is.
De a Sailor Moon-t még mindig nem igazán venném egy kalap alá ezekkel....
Nekem az valahogy.. nagyon béna:D Kislányos gyerekes... akkor már inkább Ranma 1/2
Naruto legalább közkedvelt. azt a tokiosat nem ismerem:D Kevés animét ismerek, de igyekszem behozni a lemaradást.
Ami igaz, az igaz... ha az amcsik lehet tényleg nem tudnak jobbat, mint a Digimon, meg a Pokemon.... akkor félek kicsit ettől a filmtől:D -
#108 Ott is fut jópár anime, de amennyire én tudom sajnos agyonvagdosva, átszínezve és átnevezve. Ilyen pl. Naruto, Tokyo Mew Mew, Sailor Moon és még sorolhatnám. -
#107 azért remélem az amcsik között is van 1-2 akik az anime kategóriáját nem a Pokemon szintjén látják:D -
#106 Nana, Death Note-ból minden jó, a film és az anime is, de a manga legjobb. Ez a DB-film meg szánalmas lesz mert amcsi! -
#105 *félve -
#104 előbb várjuk meg a filmet, aztán kritizáljunk.
a Death Note filmet is élve néztem meg aztán jobb, lett, mint maga az anime. -
#103 Nekem tetszik, jó kis vígjáték lesz , vagy nem annak szánják ? -
#102 Hát ez valami borzalmas lesz :( -
#101 Ez olyan mint Vegita rövid hajjal. XDDDD
Szerintem végig fogom röhögni az egészet. XDDD
Vagy sírni fogok, vagy... elmegyek és megölöm a stábot. A fogatókönyvíróval kezdem, aztán a castingossal. -
#100 Ez nagyon gáz. Hatalmas DB-fan vagyok és ez engem elborzaszt. -
#99 pff. -
#98 itt a goku :o
-
#97 poszter
-
#96 Szerintem meg egy film csak elrontja az egészet. De azért kiváncsi leszek rá én is... de azért a rajzfilm marad a BEST! -
#95 na ez meg a másik:D sokat dob majd rajta..meg az efektekre leszek kiváncsi még..de sztem naon jol megcsinálják...nem 85-t irunk már :) -
#94 sose lehet tudni, hogy mit hoznak ki belőle az utólagos munkálatokkal. cgi-vel -
megalodon #93 ez egy jó kép. remélem a film ilyen lesz
-
#92 jojo téleg igazad van:) de a hajat megcsin és sztem nem lenne idétlen:)D -
#91 ez nem a Z, a sima DB-ban meg még nem kigyúrt állat :C meg képzeld már el olyan hajjal mint az animében, nemkicsit lenne idétlen -
Monoton #90 vicc ... -
#89 hát ez érdekes lesz :| -
#88 hát szerintem itt nem csak goku lesz a probléma -
#87 így nézne ki goku?:O legalább izmosabb lehetett volna,meg a haját sztem meglehetne csinálni ugy mint a rajzfilmben -
#86 heeeeehhhh:D alig várom.
szerintem egyszerre fogom végigröhögni és vegigsírni az egészet:D -
Kanál #85 hát :SS