Dragon Ball

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Japep

:S
Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aquir
jah

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Japep

Megint én... 😄
Még messze vagyok a DB végétõl, csak kicsit elõre néztem.
A DB Kai ugye a Z felújított, összetömörített változata - ha jól tudom.
Jól látom, hogy nem fordítják? :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi. Bocs az értetlenségemért... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aquir
10. évfordulóra adták ki, legutolsó film. Írja hogy a DB elejének és a vörös szalagrend hadsereg egyes elemeinek újradolgozása (nézdahogytetszik)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Japep

Most látom, hogy ugye 4 DB film van.
Ebbõl a negyedik '96-ban adták ki, így azt ezzel a módszerrel nem tudom eldönteni, mikor kellene megnézni... ötlet? 😄

Köszönöm, a többinél rájöttem. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi szépen. 😊
Így sikerülni fog.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aquir
kettõt tudok ajánlani
Wiki:                      néha benne van, melyik saga után jönnek
Film - Sorozat:     idõrendi összehasonlítás japán kiadás szerint

Japep

Hello.
Valaki nem tud nekem abban segíteni, hogy honnan lehetne megtudni, hogy az egyes Dragon Ball filmeket melyik sorozatbeli rész után kellene megnézni? 😊

Köszi szépen elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Smithie
Google a barátod!Nekem nagyon sok helyet dobott ki,amikrõl azonnal jött a cucc,szal keress rá!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Aquir
youtube

Hello. Nem tud adni egy oldat ahol le tudom szedni a z többi részét? Mert sajna ahol én szedtem le az 51-dik résznél hibás. És nem valószínû hogy hamar helyre állítják.
Smithie
Nem lövöm le a storyt,de számíthatsz még ennél is jobb akcióra!<#eljen><#ravasz1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Végeztem a csillagharcos saga-val. Kemény volt ez a Vegeta elleni küzdelem. Mondjuk ez elég durva csata és lesznek ennél erõsebek?
Smithie
No Problemo!<#eljen>

Aquir
tõled meg abban az értelemben kérek elnézést, hogy én azért linkeltem be a videót, mert pont azt írtad hogy rátámad sátánra (ez pedig épp az ûrhajós rész jellemzõje) 😊

Aquir
na ez már egy másik rész, itt tényleg az eredeti Hold szerepel

http://www.youtube.com/watch?v=LUMsXlG9TtM&feature=related
Érdekes. Itt az 5 rész. Japánul meg a 8.rész.
Én úgy emlékszem hogy amikor Piccolo elpusztítja a holdat az nem volt benne a mangában. Szerintem csak a készítõk gondolták hogy jól néz ki és belerakták de nem gondoltak bele teljesen. De az ilyen fillerek szinte mindig ellentmondásosak a legtöbb animében szóval nem érdemes ezen agyalni
Aquir
Adjál már egy linket róla youtube-on, mert így nem megyünk semmire ha nem látom melyikrõl beszélsz.

A DBZ 8 részében piccolo elpusztítja a holdat mikor Gohan átváltozik. Ez azért furcsa mert a DB egyik részében Zseniális Teknõs elpusztítja a holdat.Aztán megkérdeztem itt és adtál egy linket a 18-dik részrõl ahol szintén elpusztitja a holdat azt hiszem (nem néztem végig). De majd meglátom biztos van valamilyen magyarázat.
Aquir
Mibõl mondtad hogy elpusztul a Hold, ha nem is tartasz ott?

Majd meglátjuk.😄 lehet a 8 és 18 között lesz egy kapcsolat majd meglátom és megmondom a tapasztalataim.
Aquir
Sajnos nem így van, ahogy mondtam a kivetítõ ûrhajót pusztítja el Piccolo, és vele megy a Hold is. Referencia.

Smithie
Negatív!Amikor fent reked egy sziklán Gohan,egyik éjjel felébred és ránéz a holdra,ekkor megtámadja Piccolot,aki egy jól irányzott lövéssel szétrobbantja a holdat.Utána lesz még egy akció,az ûrhajóval.Javaslom nézd meg újból,részletesen...

Aquir
Hol van ott ilyen? SonGohan átváltozásánál egy Holdat kivetítõ ûrhajót pusztít el Piccolo.

Hello. Valamit nem értek. Ha elpusztult a hold (hála Zseniális Teknõsnek) akkor hogy lehet a z-be Piccolo újra elpusztítja ?
Támogatom 😛
maradjunk Dragon Ball Z ben 😄
Smithie
Király...

Aquir
A "zed" csupán csak a sima "Z" betû brit angol kiejtése. (Amerikai angolban már "zee"). 😊

Smithie
Amúgy nem Zééé,hanem ZED,de mindegy,elvégre nem tudhattad!😊

Sajnos sztrájkol az az oldal ahonnan a felíratót le lehet szedni így várnom kell egy kicsit.
Kemény fél év. Naponta 1-2 de ha nagyon sok idõm volt 4 is megnéztem. Ahogy néztem úgy töltõtem le. Kb 20 perc alatt lejött egy rész és mivel egy rész 24 perces egymás után tudtam nézni. De volt olyan nap amikor egyet sem néztem meg.
mikor kezdted? napi hány részt vágtál be és mennyi idõ alatt sikrült egy szezont letolni?
gibson9
Javaslom kezd el most azonnal 😊

Már kész vagyok az 1 sorozattal. Gondolkodok hogy mikor kezdjem el a Z-ét. 😊
Tudom csak japánul nézem a sorozatot és meghallotam azt hogy piccolo és gondoltam megkérdezem.Amúgy nem rég kezdtem el nézni. Nem tudom hogy maradhatott ki az életembõl.
Aquir
Egyébként õ "ifjú sátán", mert volt egy apja, de igazából simán sátán is jó, igen 😊

hello. csak azt kérdezném hogy piccolo= sátán ?
Narxis
jeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az nem olyan biztos!! Lehet, hogy mégis lesz folytatása.
dragon ball 2

de van olyan 😊
véres valentina végén mi van? aki nem látta annak kedvéért spoilerbe irom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tom elvileg meghalt minenki ugy tudja,de a végén mutatják hogy sikerült tulélnie a robbanást és sikerült megszöknie a bányából 😊 azaz tovább folytatódhat a történet és lehet 2.része

szóval lehetne simán foyltatása

igaz már nem szorosan ide tartozik de elárulom,hogy sajnos nem lesz folytatása és ezen nagyon sokan megdöbbentek! Hiszen jócskán termelt bevételt de ennek ellenére nem lesz folytatás 😞
Aquir
nem kell beletekerni xD <#ejnye1>

Olyan!Megnyugodhatsz!
Bár ez akkor volt szar amikor ugye naponta egy részt adtak a tv-ben és szinte 3részen keresztül nemtörtént semmi pedig az adrenalinszinted az egekben,hogy legyen már végre valami😊
D eigy manapság fogod beletekersz ennyi..
Aquir
jah egy adott harc több részen keresztül is elhúzódhat 😊

akkor úgy legyen, de majd bátyám géprõl át másolom az egész DB-t és megnézem,. egyébként is kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan durvák-e az egymást nézõs, hosszú jelenetek, mint ahogy sokan mondják xD
Aquir
a nagy sz*rt 😊
csak egyes jellemzõket próbáltak beletenni az IGAZI Dragon Ball-ból a filmbe, az igazi teljesen más, ezért lett ez a film SZ*R 😊

megalodon hsz-ére.
én minden filmbe bele szoktam így tekerni, hátha van még valami a szereplõ bemutatás közben.

És mi jutott eszembe rögtön?! Na mi?
Dragon Ball Evolution 2.....
ezen nincs mit filózni, nem mutatták volna, hogy ott fekszik és méghozzá él is, ha ennek így nem lenne folytatása.
én nem néztem a dragon ball animét, de megnéztem a filmet és ingerület kapott el az anime megnézésére ; )
de gondolom a filmbeli történet az hasonló az anime Dragon ball történetéhez, csak az több rész alatt mutatja ugyanezt be..
vagy nem?
Oldal 1 / 13Következő →