8
-
CaptainRumi #8 PS: Én egy szóval sem mondtam, hogy a legjobb filmnek járó díjat ítélném oda neki....tudod ung ur több kategóriában is osztják az Oscart(ezért sem kell fizetned) -
CaptainRumi #7 ung ur látom te értesz hozzá.....azt sem tudod mi a különbség a főcímdal meg a filmzene között. Amire te gondolsz az "idétlen rock" az a film főcímdala amit a Nine Inch Nails kreált...... a filmzene tudod az az ami a film alatt megy(nem kell fizetni az ingyenleckéért) és azt Tyler Bates szerezte és semmi kifogásolható nincs benne. -
PokerFace #6 Szerintem a 300 kiváló szórakozásnak és a látvány/hangeffekt és hasonló kategóriába lehetne jelölni, Butler pedig nem csak ordibált benne, csak hozta a forgatókönyvírók által elképzelt Leonidast. Amúgy meg szerintem jobb egy jó nőt dugni mint egy csúnyát... -
ung ur #5 Ne röhögtessetek már a 300-al. Tucatszínész Butler ordibálásáért Oscart? Bár a Túl a barátságon után bámi lehet. 300 zenéje idétlen rock, talán lehetne a legjobb film ilyen alapon a Pókica vagy a Karib is.
AMI LÁTVÁNYOS AZ NEM MINDIG JÓ!!!! A jó film nem a popcorn mozi.
Mint ahogy a jó nő definíciója sem külső alapján történik. -
CaptainRumi #4 Az I am legend a jövő évin lesz majd jelölve ( ha lesz)
Nagy hiányzó viszont legalábbis szerintem a 300 amely több kategóriában is megérdemelne egy szobrocskát........Gerard Butler kurva jó volt,a film zenéje is ott van rendesen, az operatőri munka is király na és persze látványnak sem volt utolsó -
Wittgen #3 Tegnap este megnéztem a No Country for old men c. filmt. Nem volt rossz cucc, eza Javier Bardem srác pedig megérdemli a szobrocskát. -
Loverman #2 Nah, gyertek flame-elni!
"Pusta erö és ötleteség és voala ZUZÁS!" -
Loverman #1 Nincs nagy hiányzó?? I am legend! :D
Na,jöhet a flamewar... Én csak annyit mondok hozzá hogy lock pwnz!