73
Hová tűntek a tamgotchik?
-
#33 Sziasztok nekem most keves idom van de lehetne hogy vki nyit egy '90-s topicot mert meg 99 is mindjart 10 eve lesz.Osszegyujteni mindent bele ami akkor volt.Koztuk a tamagochit.Mert az nalunk is nagy orulet volt -
Cat 02 #32 vá az is mekkora volt xD
rohantam át a teszkóba venni -
#31 nah meg a beyblade :D -
Cat 02 #30 tazo is divat volt de csak a Lays járt jól vele sztem ^^ -
#29 juuj abból van nekem még mindig vagy 200 darab, ha nem több -
n3whous3 #28 :-----------) -
#27 Ja... én csak 2 hétig szórakoztam vele... aztán véletlenül az osztályterem plafonján ragadt :DDD
ez volt 12 éve. Mivel a régi sulimban tartják a népszavazásokat így nemrég voltam ott, méghozzá abban a teremben. Éééééss még mindig ott a takonylabda a plafonon XD
Ez normális takonylabda volt, nyúlt ragadt mindenre, de egybemaradt. -
n3whous3 #26 Nekem nem az volt, de jah, végülis a takonylabda az. Nekem ilyen kis dobozos "takony" volt, amit köntöttél azt folyt össze-vissza, mint a geci :DD:DD:: -
#25 hálistennek a süllyesztőbe ez a baromság:D -
#24 már van, asszem visszamennyé', meg ne fürgyé le:\ -
moor09 #23 Kint az USÁba újra divatba jött ( legalábbis még pár hónappal ezelőtt ) egy biztos szvsz nagy hülyeség (volt) -
#22 az de jó volt, becelluxoztam őket egy füzetbe :D -
#21 tetris nem hiányzik senkinek?
régen még lengyel-piacon vettem, románoktól
mennyit nyomtam vele, atyaég -
#20 Van, csak ma már Nintendo DS a neve. -
GVG #19 arra gondolsz ami ragadós figura volt, és egy tapadós "kötéllel" lehetett a falhoz baxni?:D -
n3whous3 #18 jaaaaaj a takonylabda de hiányzik :DD:D:D:D:D:D: -
#17 jóhelyre -
#16 és a takonylabda?
és a kulcstartó lézer?
:DD -
GVG #15 pokémon tazo xDD -
#14 mivan vele? -
Dave0092 #13 Sims_? -
#12 elment boré' -
cucmalajmc #11 100 forintos boltokban még ma is lehet látni. Na de ki fogja nyomkorászni a mobil, PSP, PDA és egyéb kütyük helyett? -
GVG #10 nekem van vagy 200 még itthon:DDD -
#9 divatvolt.elmúlt.majdjönmásik. -
#8 ja az a bizonyos vector a maga kis 408 km/h jával -
#7 "a tanító néni tehet mindenről." :D:D:DD:D:D -
#6 meg a turbó rágó!! -
#5 kiment a divatból, anno volt yoyo láz a suliban nálunk, meg kosaras kártya őrület! az ilyen olyan csili vili kártyák, meg a vastagok, ezekért már 2 vékonyat kellett adni minimum :D -
#4 itt vannak szegények:( :P -
#3 mindegyik a temetőben van kinn -
#2 meghaltak. mind. -
savior #1 jopar evvel ezelott nagy divat volt a tamagotchizas. lehetett kapni a boltokban kulon marokkonzolt ezzel az egy jatekkal, megjelent szamtalan szamitogepes haziallat gondozos jatek, errol lehetett hallani a tv-ben es olvasni a neten. van ahol kulon tamagotchi temeto nyilt, ahova az elhunyt virtualias allatokat lehetett vinni. aztan egyszercsak eltuntek. en mar evek ota nem lattam a boltokban sem ilyet. mi tortent veluk, hova lettek?