Hová tűntek a tamgotchik?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kint az USÁba újra divatba jött ( legalábbis még pár hónappal ezelõtt ) egy biztos szvsz nagy hülyeség (volt)

DJ Skyline
az de jó volt, becelluxoztam õket egy füzetbe 😄

immovable
tetris nem hiányzik senkinek?

régen még lengyel-piacon vettem, románoktól<#idiota>

mennyit nyomtam vele, atyaég
jax
Van, csak ma már Nintendo DS a neve.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

arra gondolsz ami ragadós figura volt, és egy tapadós "kötéllel" lehetett a falhoz baxni?😄

A türelem rozsdát terem.

n3whous3
jaaaaaj a takonylabda de hiányzik 😄D😄😄😄😄😄:

púúúúú

PíszLávJuniti
jóhelyre

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

DjDano
és a takonylabda?
és a kulcstartó lézer?

😄D

pokémon tazo xDD

A türelem rozsdát terem.

tommyg
mivan vele?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sims_?

Csabesz6
elment boré'

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

100 forintos boltokban még ma is lehet látni. Na de ki fogja nyomkorászni a mobil, PSP, PDA és egyéb kütyük helyett?

nekem van vagy 200 még itthon😄DD

A türelem rozsdát terem.

szucsy89
divatvolt.elmúlt.majdjönmásik.
havercsotány
ja az a bizonyos vector a maga kis 408 km/h jával<#hehe>

Rage47
"a tanító néni tehet mindenrõl." 😄😄😄D😄😄
autoszimulator
meg a turbó rágó!!

.: mobilize.hu :.

DJ Skyline
kiment a divatból, anno volt yoyo láz a suliban nálunk, meg kosaras kártya õrület! az ilyen olyan csili vili kártyák, meg a vastagok, ezekért már 2 vékonyat kellett adni minimum 😄

Kaszi46
kulabácsi
mindegyik a temetõben van kinn <#rinya>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kuci06
meghaltak. mind.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

jopar evvel ezelott nagy divat volt a tamagotchizas. lehetett kapni a boltokban kulon marokkonzolt ezzel az egy jatekkal, megjelent szamtalan szamitogepes haziallat gondozos jatek, errol lehetett hallani a tv-ben es olvasni a neten. van ahol kulon tamagotchi temeto nyilt, ahova az elhunyt virtualias allatokat lehetett vinni. aztan egyszercsak eltuntek. en mar evek ota nem lattam a boltokban sem ilyet. mi tortent veluk, hova lettek?
← ElőzőOldal 2 / 2