Hová tűntek a tamgotchik?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tamagotchim nem volt, de ismerek vkit akinek volt egy, és meghalt az állatkája és utána félt <#idiota>#idiota> a tamagochiktól.
Itt az utcánkban régebben mindeki a képregyéneket gyûjtögette cserégettük össze vissza, pl Superman, BAtman Mummin meg hasonlók😄 de sajnos már mindegyik eltûnt:S
Nálunk általánosba is nagyon nagy tazo mánia volt, meg a pokémonos kártyákat én is gyûjöttem mint az állat😄
MIvel még cask msot vagyok 16, nem tudok olyan sok dolgot felsorolni ami az én koromban jelent meg és hasznát tudtam volna anno venni. De ha eszembe jut vmi akkor mág írom😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amúgy én pénzért adtam el az öszes kártyámat, amikor már nem foglalkoztam vele. <#vigyor>#vigyor>
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Vagy csak kopipészt volt? :]
MerlinW: Nekem még valahol megvannak azok a cubákok, bár anno volt olyan lány, aki nem tudom, hogy a francba állt egyenesen, annyi cumija volt, és nem csak a kicsikbõl 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A
Aztán amikor a rajzfilmet betiltották, kitört az osztálypánik, mindenki a Retekklubot szidta, még az újságban is benne volt a botránnyá feszült helyzet.
Aztán elmúlt minden. A kártyák, a fanatizmus, mind eltûntek pár nap alatt.
Pedig dejó volt.
mondjuk a mostani tv mûsorok, a gyõzikével meg a való világgal az élen, az no komment... aztán csodálkoznak az emberek hogy a mai tizenévesek totál degeneráltak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
egy meggyörört xénia lázas matrica még mindig itt figyel a szekrényajtón 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
évek óta nem találom azokat amik megvoltak, elképzelésem sincs hova tûnt, de olyan jó volt, imádtam <#sir>#sir>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
😛
Ha sokat foglalkozol vele, feltöri a NASA weboldalát is - mert ehhez lesz kedve!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
DFTBA ಠ_ಠ
Igen, a Tamagotchi, lézerpointer, tetrisz, kvarcjááátéééék!!!, SZÍNES(!!!!) gémboj!!! <#mf1>#mf1> a takonylabda, meg a hétköznapi, jellemzõ dolgok: a már nem fából készült de még az a tipikus fekete burkolatú tévé/videó, a fekvõ beige számítógépház, a norton commander, a flopilemez, a rave, a szkúter és a kokkodzsámbó és a többi tökhasonló borzalom, thunderdome, meg a fasttrackeres/impulse-os homemade zenék, a youtube és hasonlók híján magnókazettákon terjedõ ökörségek (Apa kocsit hajt!! <#mf1>#mf1> Meg a "megmérné a telefonzsínór hosszát?" és a többi)... Új magyar tévécsatornák, hûûû!!! <#vigyor2>#vigyor2> és még sorolhatnám...
Amilyen sok baromság ment a '90-es években, annyira kedves évek voltak azoknak, akik akkor nõttek fel.
az egyik talán még megvan.persze festék nélkül-.-
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azonkívûl más örület amire még temérdektelen pénzt költöttem az a Star Wars kártyázás volt. Anno még a Camelotba minden szombaton ott játszottunk haverral. Azóta bezárt.. Szép emlékek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
rohantam át a teszkóba venni
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
やられたらやり返す。倍返しだ!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ez volt 12 éve. Mivel a régi sulimban tartják a népszavazásokat így nemrég voltam ott, méghozzá abban a teremben. Éééééss még mindig ott a takonylabda a plafonon XD
Ez normális takonylabda volt, nyúlt ragadt mindenre, de egybemaradt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
púúúúú