68
GTASIW
  • kamaszaki
    Remélem még játszátok, mert én csak most tuttam meg ,hogy van ienX)
  • caseih9400
    Húzom is lefele:)
  • caseih9400
    Szevasztok!
    Már régóta játszok ezzel a gémmel mikor nem tudok mit kezdeni magammal ...
    Ma is elő akartam volna venni és ez az üzenet fogad :

Ötlet?
  • Fantos
    zomg

minden tiszteletem mester *meghajol*
  • BeWoo
    Üdv mindnekinek!

Megjelent a GTASIW 3-as változata!

Újítások:

-RolePlay/Freestyle & verseny
    -Ritka fagyás ( elvileg :D )
    -Új kocsik
    -Két ugrálós Taxi és néhány nitrós kocsi
    -Egy új rallypálya
    -Totál úl multiplayer motor, menüben kamerás animáció a kezdőpontoknál amiket szabadon választhatunk kezdéshez
    -Nincsennek fegyverek és nem kell többet hallgatni hogy "cheater"
    -Esik a hó ( éjjen :D )
    -Jobban kezelhető, gyorsabb kocsik
    -5 órás rádióadó csúcs zenékkel amiben én vagyok a kommentár
    -javítottam a grafikán és a bugokon
    -ujabb multiplayer kliens, ujabb szerver ami kicsit laggmentesebb

Letölthető a www.gtasiw3.extra.hu ról!
  • BeWoo
    Mivel teli volt a publicszerver ezért el lett indítva egy második 24férőhelyes szerver! Mellesleg TeamSpeak szerver is van!

Játék szerver 2 ( Deathmatch ) :

IP: 87.229.7.132
    Port: 2003
    Jelszo: gtasiw

TeamSpeak szerver :
    IP: 87.229.7.132:8768
    Jelszo: gtasiw

www.gtasiw2008.on.hu
  • Fantos
    hát ha ide írkálnának ahelyet hogy GTASIW-ben kocsikáznának akkor a GTASIW lenne kihalva szal jóezígy
  • BeWoo
    Nos eléggé kihaltnak tünik itt a forumban a téma, de a GTASIWben nagyban zajlik az élet.
  • BeWoo
    privi-be elkuldtem a cimem
  • leho94
    BeWoo megtudnád adni az msned-et?? (hogyha van )
  • bardocz
    ez volt a gond,amint lehúztam a gépről működött:)
  • BeWoo
    amugy az is lehet hogy nem támogatja a gtavc motorja azt a billentyüt, nekem pl. a x750F-es egeremet nem mindig erzekeli, de ha parszor megnyomom az ESC-et akkor felismeri
  • bardocz
    oké kiprbálom,köszi!
  • DJ Skyline
    nekem sem volt, mégis CJ ment magától a San Andreasban, húzd ki, nézd meg hátha
  • bardocz
    jaja kormány,de nincs áram alá helyezve
  • DJ Skyline
    bevan dugva kormány, gamepad, joystick, másegyéb játékvezérlő?
  • CaviaR
    Próbáld ki egy másik billentyűvel. Ha azzal jó, akkor csak a billentyűt nem szereti, ha úgy is ugyan azt csinálja, akkor néhány drivert kell cserélni.
  • bardocz
    nem kábelnélküli:S sima kábeles,és egyszerüen meg van halva,de ugyan ez volt SA-ban is
  • BeWoo
    @43, lehetséges hogy kábelnélküli billentyüd van? Mert azt lehet hogy nem szereti, de maugy nemtudom.

@40, fingom sincs, másoknak jó :S
  • bardocz
    illetve #43-ra?:)
  • leho94
    #40-re nemtuc vmit mondani??
  • BeWoo
    azon nem változtattam.
    A fagyás meg sajnos egy megoldhatatlan gond amit el kell türni, de nem vészes sztem.
  • Fantos
    multi theft auto után.... az tünt föl leginkább hogy a karaktzer kevesebbet bír ki motoron és esik le
  • Lyan Kyj
    én ezt annak tudtam be, hogy tél van és csúszik az út:)
  • tobias88
    nagyon sokat fagy + a kocsik irányítása el van szúrva, kivéve a bmw-nél,l a többinél nagyobb sebességen kis kanyarodásnál is azonnal kipördül
  • bardocz
    jónak tünik;)

d miért va az,hogy folyamatosan hátrafele megy a karakterem amikor nem nyomok semmit?:S
  • Fantos
    na ezt le kell töltenem (GTAfan)
  • John Cena
    ezt már 3x zárták úgy tudom:D
  • leho94
    Bazz belépek egyből vízbe esek és kiír egy hibát meg vmi error..Már ujratelepítettem pedig
  • BeWoo
    Rockstar nagyivben leszarná. Ez nem "ingyen GTAVC" , ez GTASIW!
    De haggyuk, nem kell ezzel törödni.
  • Lyan Kyj
    senkit nem érdekel, hogy ki csinálta, megköszönjük bewoo-nak, amiért lehetővé tette, hogy elszórakozzunk vele, ennyi. thxbye
  • Frosty01
    látom nem gondoltál bele.

ő összehozta ezeket a modokat egy csomagba. csinált egy pályát, megcsinálta úgy hogy neten is lehessen játszani!

és még mindig MOD

az hogy te nem kérted, az egy dolog, téged se kért meg senki hogy idegyere és leszólogasd más munkáját. ezt nagyon utálom.... meg mivel nem kér érte pénzt, gondolom nem lesz sok baja a roksztárosokkal, ha esetleg valamejk paraszt rohanna árulkodni... :|
  • BeWoo
    Mellesleg nekem kellett nyaliznom a szerverszolgáltatóknál hogy adjanak szervert hozzá, mert ingyen senki se csinál semmit se. De hálistennek találtam pár hét után...

Bocsi, de engem nagyon fel lehet huzni ilyenekkel :)))
  • BeWoo
    Szerintem nem kellene a jóindulatomat semmibenézni!
  • BeWoo
    Ki mondta hogy istenitsetek???? uristen. Nagyon sok jatekos kért meg hogy csináljam ezt a "játékot". Azért egy tiszteletet elvárok mindenkitöl, még akkoris ha ért a játékszerkesztésekhez, mint NGcs, mert azért volt vele böven munka. De ez maradjon az én gondom.
  • BeWoo
    semmi
  • ngcsnet
    látom sorakoznak az engem megcáfoló érvek ezerrel.
    felőlem elfér, én nem ítélhetek el senkit szoftverhamisító címen, nem is akarok, csak szeretném, ha mindenki tiszta képet kapna arról, amit letölt.

mert jelen pillanatban számotokra ez kb úgy van eladva, hogy istenítsük BeWoo-t, mert ilyet mod-ot csinált. Parasztvakítás, más tollával való ékeskedés. Lehet, hogy kicsit túl komolyan vettem a dolgot, de lényeg a lényeg, ez nem BeWoo fejlesztés. Egy értelmes érvet nem hallottam még ellenem, csak anyázást, ami nem engem jellemez.

#30: ez így igaz, és ezért tiszteletben tartom #28 véleményét is, én erősen igyekszem emberi hangnemben fórumozni.
  • ldavid
    aztán mi lenne ha valaki 'véletlenül' feldobna a Rockstarnál, ha már "Mindenki tudja hogy GTAVC motor"?
  • Lyan Kyj
    az meg az ő véleménye volt....
  • Darukezelő
    A fórum mire való? Tudtommal arra, hogy véleményt nyílvánítsunk! Ha neki ez a véleménye, akkor ez van! Nem hiszem hogy abban a helyzetben lennél, hogy megmond ki mikor alkothat véleményt!