68
GTASIW
-
#28 te meg gyökér vagy, és ha nem tetszik valami ne ugass bele más topikjába. -
#27 1, GTAVC motor, tehát Rockstar copyright = nem terjeszthetnéd, röhejes vagy
2, a játékban minden válogatott modokból áll, MTA, SnowMod, autók mind másoktól származik, semmi credit
3, ingyen dolgoztál, mert nem kért meg rá senki. -
#26 nekem simán lejött expórerrel :D -
Lyan Kyj #25 Függő lettem! -
BeWoo #24 Parancsolsz????
Mindenki tudja hogy GTAVC motor, oda is van irva.
Ha nem az én munkám lenne akkor szerinted ki a tököm csinálta ezt?
Alljal mar le, ingyen dolgoztam ezért és még pofámba vered hogy 0% munka???? -
#23 ez egy egyszerű modpack, amit ő saját neve alatt próbál ránkerőltetni, természetesen ebből 0% BeWoo munkája.
Warez. Reklám. -
BeWoo #22 nincs :) most pihenek, aztan folytatom a CoD-os cuccaimat -
#21 Látom jól moddolsz! Haulinba nincs kedved multiplayert csinálni???? -
BeWoo #20 minimum gepigeny : geforce4+ , radeon 9000+ 1GHZ+
-
#19 GTASIW Strikes back!
Nem hiszem el, hogy újra visszatértél ezzel a szarral. -
BeWoo #18 igen? na akkor probald ki firefox-al. nem csak 1 embernek szedte le szarul... van amikor cask 20megat szed le..., de ez csak extra.hu-s ftpszervernel van -
#17 *figyelem!* Az INTERNET EXPLORER -el ajánlott a hibásmentes letöltés ! Egyéb letöltõ programmal hibásan szedheti le!
hibásmentes :DD
amúgy bármilyen hihetetlen, semmi köze böngészőnek ahhoz hogy a letöltött fájl hibás (gondolom crc-re gondolt) lesz-e. -
#16 azért nincs mert minden gépen elmegy :D -
Szabi1991 #15 akkor már MTASA.. -
#14 amugy ez MMO? -
#13 hogy-hogy nincs? Oo -
#12 de télleg fasza a holt tereket mikor nincs mit csinálnom evvel jáccok :D -
#11 nincs -
#10 Azért egy minimum gépigéynt beszúrhattál volna. -
Szabi1991 #9 -
#8 Végre! imádom ezt :D -
BeWoo #7 igen mert az volt a gond hogy ott volt a régi gtasiw-es topic. Hmudaval megbeszéltem hogy törölje a régit és helyette legyen ez.
Kötözködést lezárhatjuk :) -
#6 igen hallotunk róla
tök jól bezárták :D -
BeWoo #5 tudom, de már tisztázva lett. -
#4 ezt már 1x bezárták..
-
BeWoo #3 hello. Ez nem javítás, ez egy teljesen másik. Olyan különbséggel mint GTA 3 és GTAVC. Különben is beszeltem adminnal, és törölte a régi topicot. -
#2 miért nem bírsz egy topikot nyitni és abba írkálod bele hogy új verzió van.nehogymá minden egyes javításnál nyitsz egyet. -
Tsaba01 #1 Hello all!
Gondolom sokan hallottak már a GTASIW nevü játékról.
Most jelent meg a 2008-as változata, és itt egy pár infó róla :
A Grand Theft Auto : Staunton Island Winter egy saját fejlesztésü, különálló játék, amit interneten lehet játszani. Ez a játék a GTA Vice City forráskódjaira épült, de nincs szükség bármelyik korábbi GTA verzióra/megvételére. A GTASIW 2008 az ismert "GTASIW" legújabb változata.
Interneten játszható többjátékos program, ami egy amerikai városban játszódik téli idõszakban.
A játékban modern, élethû jármûvek vannak, és új játékos karakterek, amelyeket a menüben kiválaszthatunk. A radaron van három fegyver jel, ami mutatja hogy merre találhatóak a fegyverek. A városban parkolnak a kocsik, amiket mi bármikor elvihetünk. A város déli részén található egy óriási gördeszkapálya ugratókkal, amit versenymotorokkal és autókkal használunk. Ezen kívül a város mellett van egy motorversenypálya és egy autóversenypálya is.
Választható karakterek : szakács, sztriptiz csaj, duke nukem, gta3player, rendörbácsi, rokker
Kocsik : opel, mercedes, bmw, skoda, porsche, lamborghini, és és és...
Egy letöltést megér szerintem, hiszen csak 111mb és minden gépen elfut szinte.
http://www.gtasiw2008.on.hu
Játék szerver 1 ( Deathmatch ) :
IP: 62.112.194.67
Port: 2003
Jelszo: gtasiw