68
GTASIW
  • Frosty01
    te meg gyökér vagy, és ha nem tetszik valami ne ugass bele más topikjába.
  • ngcsnet
    1, GTAVC motor, tehát Rockstar copyright = nem terjeszthetnéd, röhejes vagy
    2, a játékban minden válogatott modokból áll, MTA, SnowMod, autók mind másoktól származik, semmi credit
    3, ingyen dolgoztál, mert nem kért meg rá senki.
  • Pepsi Twist
    nekem simán lejött expórerrel :D
  • Lyan Kyj
    Függő lettem!
  • BeWoo
    Parancsolsz????

Mindenki tudja hogy GTAVC motor, oda is van irva.

Ha nem az én munkám lenne akkor szerinted ki a tököm csinálta ezt?

Alljal mar le, ingyen dolgoztam ezért és még pofámba vered hogy 0% munka????
  • ngcsnet
    ez egy egyszerű modpack, amit ő saját neve alatt próbál ránkerőltetni, természetesen ebből 0% BeWoo munkája.

Warez. Reklám.
  • BeWoo
    nincs :) most pihenek, aztan folytatom a CoD-os cuccaimat
  • leho94
    Látom jól moddolsz! Haulinba nincs kedved multiplayert csinálni????
  • BeWoo
    minimum gepigeny : geforce4+ , radeon 9000+ 1GHZ+
  • ngcsnet
    GTASIW Strikes back!

Nem hiszem el, hogy újra visszatértél ezzel a szarral.
  • BeWoo
    igen? na akkor probald ki firefox-al. nem csak 1 embernek szedte le szarul... van amikor cask 20megat szed le..., de ez csak extra.hu-s ftpszervernel van
  • cSuwwi
    *figyelem!* Az INTERNET EXPLORER -el ajánlott a hibásmentes letöltés ! Egyéb letöltõ programmal hibásan szedheti le!

hibásmentes :DD
    amúgy bármilyen hihetetlen, semmi köze böngészőnek ahhoz hogy a letöltött fájl hibás (gondolom crc-re gondolt) lesz-e.
  • Pepsi Twist
    azért nincs mert minden gépen elmegy :D
  • Szabi1991
    akkor már MTASA..
  • Hegi90
    amugy ez MMO?
  • Hegi90
    hogy-hogy nincs? Oo
  • Pepsi Twist
    de télleg fasza a holt tereket mikor nincs mit csinálnom evvel jáccok :D
  • Pepsi Twist
    nincs
  • Hegi90
    Azért egy minimum gépigéynt beszúrhattál volna.
  • Szabi1991
  • Pepsi Twist
    Végre! imádom ezt :D
  • BeWoo
    igen mert az volt a gond hogy ott volt a régi gtasiw-es topic. Hmudaval megbeszéltem hogy törölje a régit és helyette legyen ez.
    Kötözködést lezárhatjuk :)
  • immovable
    igen hallotunk róla
    tök jól bezárták :D
  • BeWoo
    tudom, de már tisztázva lett.
  • SimaSuna #4
    ezt már 1x bezárták..
  • BeWoo
    hello. Ez nem javítás, ez egy teljesen másik. Olyan különbséggel mint GTA 3 és GTAVC. Különben is beszeltem adminnal, és törölte a régi topicot.
  • Bence94
    miért nem bírsz egy topikot nyitni és abba írkálod bele hogy új verzió van.nehogymá minden egyes javításnál nyitsz egyet.
  • Tsaba01
    Hello all!

Gondolom sokan hallottak már a GTASIW nevü játékról.
    Most jelent meg a 2008-as változata, és itt egy pár infó róla :

A Grand Theft Auto : Staunton Island Winter egy saját fejlesztésü, különálló játék, amit interneten lehet játszani. Ez a játék a GTA Vice City forráskódjaira épült, de nincs szükség bármelyik korábbi GTA verzióra/megvételére. A GTASIW 2008 az ismert "GTASIW" legújabb változata.

Interneten játszható többjátékos program, ami egy amerikai városban játszódik téli idõszakban.
    A játékban modern, élethû jármûvek vannak, és új játékos karakterek, amelyeket a menüben kiválaszthatunk. A radaron van három fegyver jel, ami mutatja hogy merre találhatóak a fegyverek. A városban parkolnak a kocsik, amiket mi bármikor elvihetünk. A város déli részén található egy óriási gördeszkapálya ugratókkal, amit versenymotorokkal és autókkal használunk. Ezen kívül a város mellett van egy motorversenypálya és egy autóversenypálya is.

Választható karakterek : szakács, sztriptiz csaj, duke nukem, gta3player, rendörbácsi, rokker

Kocsik : opel, mercedes, bmw, skoda, porsche, lamborghini, és és és...

Egy letöltést megér szerintem, hiszen csak 111mb és minden gépen elfut szinte.

http://www.gtasiw2008.on.hu

Játék szerver 1 ( Deathmatch ) :

IP: 62.112.194.67
    Port: 2003
    Jelszo: gtasiw