2 Days to Vegas - jön a GTA konkurencia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinek van egy olyan érése, hogy most látunk egy olyan GTA IV klónt ami azt a játkot másolja ami még meg se jelent? :S
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ez nem érhet a GTA nyomába sem
nem szeretnék a gyártók ha luxusautóikat zúznánk, meg azt sem komálják,ha terméküket mondjuk emberek kilapítására használjuk...
Azthiszem ha eredeti márkanevet használnak, akkor nem törhetnek a kocsik, vagy azért kell fizetniük. Legalábbis NfS-nél hallottam valami ilyet, hogy az autógyártók nem akarják, hogy a játékban az autó törését nézzék :D Vagy valami ilyesmi. Illetve lehet a márkanevek használatáért is fizetniük kellene.
A vice city-ben is teljesen felismerhetõek voltak a kocsik, mégis mindegyik fantázianéven szerepelt. Talán jogi oka lehet.
és miért hagyták le az S-Class-ról azt a szép nagy CSILLAGOT ? :D hamár koppintják a GTA-t, koppintsák a mercit is ! <#mf1>#mf1>
Mit és az erõ, ha nem uralod ?
de nemtom, az a honlap elég érdekes :)
meg a video is elég kétes.
meg a video is elég kétes.
hát remélem hogy jo lesz :), dupla élvezet, eddig sajna annyi GTA klón lett ritka szar, pedig volt amiben rengeteg ötlet volt, csak ritka gagyin volt kidolgozva.
Na de ha megjelenik itélkezünk :)
Na de ha megjelenik itélkezünk :)
1-2 éve már volt szó errõl a játékról, az 5. kép nagyon ismerõs...Akkor nemlett belõle semmisem...hátha most.
http://flickr.com/photos/zolika90/
a renderelt képek alapján? és az ingame képekre mit mondassz?

Tényleg eléggé kamu gyanúsak... Még a NFS-ben se néznek igy ki az autók, mint pl. az a fekete az 5. képen :D
Next PC upgrade: 2022
Igen video, mit nem lehet ezen érteni?:D
Nekem a GTA 1 tetszett csak, nemtom mi olyan nagy dolog benne, most meg hogy az új részben egy román lesz a fõszereplõ, kerülni fogom mint a leprát...
Nekem a GTA 1 tetszett csak, nemtom mi olyan nagy dolog benne, most meg hogy az új részben egy román lesz a fõszereplõ, kerülni fogom mint a leprát...
Video? Amúgy jónak tûnik, de majd elválik, hogy milyen lesz. A Godfather és a Scarface után már nem lepõdnék meg, ha csak egy egyszerû, unalmas és primztív klónról lenne szó. :(
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia