16
-
#16 Kinek van egy olyan érése, hogy most látunk egy olyan GTA IV klónt ami azt a játkot másolja ami még meg se jelent? :S -
matt taylor #15 Ez nem érhet a GTA nyomába sem -
neoG #14 nem szeretnék a gyártók ha luxusautóikat zúznánk, meg azt sem komálják,ha terméküket mondjuk emberek kilapítására használjuk... -
#13 Azthiszem ha eredeti márkanevet használnak, akkor nem törhetnek a kocsik, vagy azért kell fizetniük. Legalábbis NfS-nél hallottam valami ilyet, hogy az autógyártók nem akarják, hogy a játékban az autó törését nézzék :D Vagy valami ilyesmi. Illetve lehet a márkanevek használatáért is fizetniük kellene. -
archkoven #12 A vice city-ben is teljesen felismerhetőek voltak a kocsik, mégis mindegyik fantázianéven szerepelt. Talán jogi oka lehet. -
akela572 #11 és miért hagyták le az S-Class-ról azt a szép nagy CSILLAGOT ? :D hamár koppintják a GTA-t, koppintsák a mercit is ! -
szvini #10 de nemtom, az a honlap elég érdekes :)
meg a video is elég kétes. -
szvini #9 hát remélem hogy jo lesz :), dupla élvezet, eddig sajna annyi GTA klón lett ritka szar, pedig volt amiben rengeteg ötlet volt, csak ritka gagyin volt kidolgozva.
Na de ha megjelenik itélkezünk :) -
#8 1-2 éve már volt szó erről a játékról, az 5. kép nagyon ismerős...Akkor nemlett belőle semmisem...hátha most. -
ldavid #7 a renderelt képek alapján? és az ingame képekre mit mondassz?
-
Zealot #6 Tényleg eléggé kamu gyanúsak... Még a NFS-ben se néznek igy ki az autók, mint pl. az a fekete az 5. képen :D -
#5 Képek alapján 1000x jobb, mint a GTA IV! De majd meglátjuk... -
#4 Ezek a képek akkora kamuk te jó isten :(
Nézzétek meg a videót eléggé lehangolo
Videó! -
Loverman #3 Igen video, mit nem lehet ezen érteni?:D
Nekem a GTA 1 tetszett csak, nemtom mi olyan nagy dolog benne, most meg hogy az új részben egy román lesz a főszereplő, kerülni fogom mint a leprát... -
Csaba42 #2 Video? Amúgy jónak tűnik, de majd elválik, hogy milyen lesz. A Godfather és a Scarface után már nem lepődnék meg, ha csak egy egyszerű, unalmas és primztív klónról lenne szó. :( -
#1 video alapjan...haaat...nem is tudom...