8
-
aaaaa #8 Közben a mezőgazdaság, ami eltarthatná az Országot, szépen csődbe megy, de a kiadók érdekei mindennél fontosabbak persze. Azzal nem foglakozik senki, hogy az állatenyésztőknek lassan nem érdemes állatot tartani, hogy az élelmiszer árak az egekbe szöknek , miközben a felvásárlási árak nem növekednek a kellő mértékben. Ezek a "aprócska" problémák ugye, hogy is hasonlíthatók a "Fennséges Zeneipar" párezer élősködőjének 5-10 százalékos jövedelem csökkenéséhez.
Más ... A nyugdíjasok mikor fognak lobbizni a kormánynál, hogy megfagynak, éhen halnak, vagy a gyógyszerüket nem tudják megvenni, egy becsületesen ledogozott élet után, az odavetett éhbérre sem elég nyugdíjukból... -
#7 Erre csak azt tudom mondani: Girhes görényt a párnájuk alá. -
Gonz0 #6 "az illegális zeneletöltések elleni szabályozás miatt "
Imádom ezt a szókapcsolatot.. Miért olyan nehéz megérteni, hogy Magyarországon _nincs_ olyan, hogy illegális zeneletöltés.. -
szombi #5 ,,a magyar kormánynál lobbiznak a kiadók''
A lehető legjobb helyen teszik. Korrupt rezes banda mind!!! -
bakagaijin #4 :) Hát ez az. Én is türelmes ember vagyok, megvárom amíg lemegy az adott dvd ára 1000-re és akkor veszem csak meg. Ráadásul azok a filmek még érdekelnek is, ami nem mondható el az újakról. Zenében meg aztán pláne... S ha már választani lehet akkor inkább turkálóból: egy ősrégi Jarre cd most is 3-4000t, ebay-ről meg 1 eur, fuvarral is kb 1000-1200Ft. Gááz -
Polemius #3 Azért lobbiznak, hogy csorbítsák az emberek jogait.
Lehet, hogy létre kellene hozni egy szervezetet, ami meg a jogaink megtartásáért, netán további jogokért lobbizik?
Mielőtt még bevezetik, hogy kötelező lesz minden héten x db cd-t, dvd-t venni mindenkinek.
Vagy legalábbis a meglévő szervezetekhez fordulni megelőzésképpen (fogyvaszóvédelem, állampolgári jogok biztosa meg nem tudom hová lehetne még). -
Csaba42 #2 Mindkettő ellen. Nekik tökre mindegy, mi ellen lobbiznak, ha utána emelkedik a bevételük! Meg amúgy is, most a kormány megtiltaná a Törvénykönyv egyik rendeletében a letöltést - na bumm. Aki azt hiszi, hogy ezzel visszaszorulna az "illegális" letöltések száma, az nem tudja, mit beszél. -
Theodora #1 Nem értem, hogy akkor most miért akarnak lobbizni?
Az eladások emelkedése ellen?
Azért, hogy a "nép" ne az ócsó' CD-ket vegye?
Egyébként meg milyen érdekes, hogy az egyre növekvő adóterhek és megszorításokat követve a nép nem vásárolja a drága "kiadványokat". Akkor inkább a kiadóknak a gazdsági- és pénzügyminisztériumba kellene menniük lobbizni, hogy növekedjenek az reálbérek.