Somlói Galuska Fan Club™

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
azonnal kéne egy nagy adag...
Christiansen
Somlóyba nemvaló masola. fúúúj.
meg a sok tejszínhab se jó, nemszeretem :C
deviszont ezek nélkül beztezt.
karamellaöntetes mékjop

Neked is sok eszed lehet..

tommyg
mama2=gyuri12

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
kösz, volt

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

V43 1105

Jóétvágyat 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

PíszLávJuniti
most
aggyatok!!!!!!!!!!!!44444444444444444444444

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mama2
Ma ettem somlóit, kettõt is, és még mazsola is volt benne😄. Isteni volt😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

TurboX
Minap gondolkoztam hogy nyitok egy rákóczi túrós topikot, de ezzel el is vetettem.

(mazsolát én sem díjazom 😄)
Black Hawk
Da best 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

REALista
<#schmoll2>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Dragooon
legeslegjobb<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Egyetek Norbis somlói galuskát és Ti is izmos sudár legények és lányok lesztek.

Sanyix
A mazsola fos, somlóiban is, és mindenben, mert NEM ILLIK BELE SEMMIBE! Csokiöntetbe piskótába tejszínhabba se illik egy rohadt gyümölcs se.
Janem mûzliszeletbe illik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bandee1987

<#finom><#vigyor2>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

HA arra járok, mindenképppen.

Picar77
nyam +fav

()() (^^)

Carlos
A legjobb somlóit az Árkádban a szamos cukrászdában lehet kapni...
Próbáljátok ki.

Þór vígi þessi rúnar

Mincsi
Somlói galuska <#eljen><#finom><#worship>

mazsola <#levele>

Rush!

Pepsi Twist
igen ott én is ettem még nyáron mikor lementünk haverokkal sótvadkerti strandra 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Guilty01
tudjátok hol a legjobb? a soltvadkerti cukrászdában. Nemtom pontosan a nevét sajnos, de érdemes kipróbálni. Kicsit drága, de nagyooooon finom.

You\'ll never walk alone!

Somlói galuska <#worship><#szeret><#finom>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Bandee1987
Egyik cukrászdában nem messze tõlünk egész finoman csinálják. Bár ott a többi süti meg a profiterol, tiramisu is isteni 😊
Ja és ott készül a legfinomabb burgonyás pogi, amit valaha ettem.

Zinaj
imadom!Tesco-s is jo de azon muhab van az a baja

i7 azt szevasztok :P

Nenrandil
Somlói Galuska Rulez! ha lesz idõm kipróbálom a receptet is 😊

\"A book is a book\" Clive Barker

mama2
Amúgy én még úgy is szeretem, ha egy kis mogyoró, vagy dió van rászorva<#szeret><#szeret><#eljen><#eljen><#smile>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kizárólag mazsola nélkül, nyaminyami <#finom>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Lammer
without mazsola, johet! <#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

MikX
szemét...
Aggyábelõle!!! 😄
Am énis csatlakozom a mazsolásokhoz, mindenképpen kell bele, nélküle nemazigazi... 😄
Hmm nemisgondoltam vna, h ennyien mazsolátlanok, lehet h a somlóitársadalom kétfelészakad, és örök háborúk árán fogják a világ somlóipiacát megosztani?
XD
Asszem csatlakoznék énis a fanclubhoz... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mama2
Jah és te is írd ki Hajnalcat.

mama2
Lehetsz persze, csak írd ki az aláírásodba hogy: Somlói galuska Fan Club ™, és aki még csatlakozni akar, az is írja ki az aláírásába. Egyépként most is Somlói eszek, sok habbal, csokival, és még mazsola is van benne😄.

Spaw
Ovis koromban annyit ettem a vendéglátóegységben ahol apám dolgozott,hogy somlói folyt az ereimben.Az oviban emiatt galuskának hívtak,akkor én lehetek tag?

Breki33
Nálunk Szekszárdi Tálnak hívják

klikk
Fabio Capello
énis szeressem

mama2
A mazsola szerintem is jó benne. Úgy nem is Somlói a Somlói, ha nincsen benne mazsola😄. Látom van banner, tök jó😄. Bamdee1987, be vagy véve, csak az aláírásodba rakd be hogy: Somlói Galuska Fan Club™.

Bandee1987
Mazsolával a legjobb, ugyhogy le vagy nyomva 😛

Amúgy csatlakozom Fan Clubhoz, nagy somlói rajongó vagyok 😊 (Kivéve amikor elcsábít a Zserbó Fan Club 😊))

schrank
eccer ettem ilyen izét valamoi karácsonyi fasságon de csak azé rendetem ezt mer összekevertem a varga bélessel ami ha jól emlékszem egy sima cukros túrós tészta spagettibõl <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

RIZLA
mazsola és dió nélkül, mindent visz ......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ne a wcbõl edd 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Imádom. Nem errõl nevezték el az SG-t?

Frosty01
vidéken biztos más a recept <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

offkorz
nemszeretem mert szarozs a szám tõle 😞

Ha nincs benne mazsola akkor nem is somlói hanem csak egy somlói wannabe 😛

Így van!! Sok mazsola, sok rum, sok tejszínhab!!! <#finom>

www.smart-bus.hu

Sir Quno Jedi
Csakis mazsolával! (engem megvett kilóra a mazzsfia, úgyhogy kussé!) 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

<#beka2>

REAL MADRID

PíszLávJuniti
sok habbal rlz. meg rummal

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mazsola nélkül nem ér semmit -.- ennyi .DDD

REAL MADRID

Oldal 1 / 2Következő →