Somlói Galuska Fan Club™
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg a sok tejszínhab se jó, nemszeretem :C
deviszont ezek nélkül beztezt.
karamellaöntetes mékjop
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Jóétvágyat 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
aggyatok!!!!!!!!!!!!44444444444444444444444
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
(mazsolát én sem díjazom 😄)
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Janem mûzliszeletbe illik.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#finom>#finom><#vigyor2>#vigyor2>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Próbáljátok ki.
Þór vígi þessi rúnar
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
You\'ll never walk alone!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ja és ott készül a legfinomabb burgonyás pogi, amit valaha ettem.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Aggyábelõle!!! 😄
Am énis csatlakozom a mazsolásokhoz, mindenképpen kell bele, nélküle nemazigazi... 😄
Hmm nemisgondoltam vna, h ennyien mazsolátlanok, lehet h a somlóitársadalom kétfelészakad, és örök háborúk árán fogják a világ somlóipiacát megosztani?
XD
Asszem csatlakoznék énis a fanclubhoz... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Amúgy csatlakozom Fan Clubhoz, nagy somlói rajongó vagyok 😊 (Kivéve amikor elcsábít a Zserbó Fan Club 😊))
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
www.smart-bus.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
REAL MADRID