72
Minden ami Somlói galuska Fan Club ™, vagy Csak simán a somlói.
-
#72 azonnal kéne egy nagy adag... -
#71 Somlóyba nemvaló masola. fúúúj.
meg a sok tejszínhab se jó, nemszeretem :C
deviszont ezek nélkül beztezt.
karamellaöntetes mékjop -
gyuri12 #70 Neked is sok eszed lehet.. -
#69 mama2=gyuri12 -
#68 kösz, volt -
Jóétvágyat :D -
#66 most
aggyatok!!!!!!!!!!!!44444444444444444444444 -
#65 Ma ettem somlóit, kettőt is, és még mazsola is volt benne:D. Isteni volt:D. -
#64 Minap gondolkoztam hogy nyitok egy rákóczi túrós topikot, de ezzel el is vetettem.
(mazsolát én sem díjazom :D) -
#63 Da best :D -
#62 -
#61 legeslegjobb -
timantes #60 Egyetek Norbis somlói galuskát és Ti is izmos sudár legények és lányok lesztek.
-
#59 A mazsola fos, somlóiban is, és mindenben, mert NEM ILLIK BELE SEMMIBE! Csokiöntetbe piskótába tejszínhabba se illik egy rohadt gyümölcs se.
Janem műzliszeletbe illik. -
-
Vlala #57 HA arra járok, mindenképppen. -
#56 nyam +fav -
#55 A legjobb somlóit az Árkádban a szamos cukrászdában lehet kapni...
Próbáljátok ki. -
#54 Somlói galuska
mazsola -
#53 igen ott én is ettem még nyáron mikor lementünk haverokkal sótvadkerti strandra :D -
#52 tudjátok hol a legjobb? a soltvadkerti cukrászdában. Nemtom pontosan a nevét sajnos, de érdemes kipróbálni. Kicsit drága, de nagyooooon finom. -
kiskorúbézoltán #51 Somlói galuska -
#50 Egyik cukrászdában nem messze tőlünk egész finoman csinálják. Bár ott a többi süti meg a profiterol, tiramisu is isteni :)
Ja és ott készül a legfinomabb burgonyás pogi, amit valaha ettem. -
#49 imadom!Tesco-s is jo de azon muhab van az a baja -
#48 Somlói Galuska Rulez! ha lesz időm kipróbálom a receptet is :) -
#47 Amúgy én még úgy is szeretem, ha egy kis mogyoró, vagy dió van rászorva -
Axl Rose #46 Kizárólag mazsola nélkül, nyaminyami -
#45 without mazsola, johet! -
#44 szemét...
Aggyábelőle!!! :D
Am énis csatlakozom a mazsolásokhoz, mindenképpen kell bele, nélküle nemazigazi... :D
Hmm nemisgondoltam vna, h ennyien mazsolátlanok, lehet h a somlóitársadalom kétfelészakad, és örök háborúk árán fogják a világ somlóipiacát megosztani?
XD
Asszem csatlakoznék énis a fanclubhoz... :D -
#43 Jah és te is írd ki Hajnalcat. -
#42 Lehetsz persze, csak írd ki az aláírásodba hogy: Somlói galuska Fan Club ™, és aki még csatlakozni akar, az is írja ki az aláírásába. Egyépként most is Somlói eszek, sok habbal, csokival, és még mazsola is van benne:D. -
#41 Ovis koromban annyit ettem a vendéglátóegységben ahol apám dolgozott,hogy somlói folyt az ereimben.Az oviban emiatt galuskának hívtak,akkor én lehetek tag? -
Hajnalcat #40 [csatlakozik ^^] -
#39 Nálunk Szekszárdi Tálnak hívják
klikk -
#38 énis szeressem -
#37 A mazsola szerintem is jó benne. Úgy nem is Somlói a Somlói, ha nincsen benne mazsola:D. Látom van banner, tök jó:D. Bamdee1987, be vagy véve, csak az aláírásodba rakd be hogy: Somlói Galuska Fan Club™. -
#36 Mazsolával a legjobb, ugyhogy le vagy nyomva :P
Amúgy csatlakozom Fan Clubhoz, nagy somlói rajongó vagyok :) (Kivéve amikor elcsábít a Zserbó Fan Club :))) -
#35 eccer ettem ilyen izét valamoi karácsonyi fasságon de csak azé rendetem ezt mer összekevertem a varga bélessel ami ha jól emlékszem egy sima cukros túrós tészta spagettiből
-
#34 mazsola és dió nélkül, mindent visz ...... -
#33 :D