Miért éppen Alaszka? a Viasat 3-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én épp tegnap kezdtem el és rögtön az jutott eszembe, h hogyan lehet Alaszkában telket vásárolni...?!
Vajon a magyarországi USA nagykövetségen keresztül lehet az ilyesmit intézni, esetleg ez egyszerû adásvétel, csak keresni kell egy alaszkai weboldalt, ahol földterületeket árusítanak és azon keresztül?
Egyáltalán hogyan zajlik egy ilyen adásvétel?
Milyen jó is lesz majd öregecske koromban, mikor tényleg tele lesz a tököm ezzel a mocskos könyöklõs világgal, elpucolni... (bár nagyon szeretem kis hazánkat...!)
Ötletek, tippek?
Vajon a magyarországi USA nagykövetségen keresztül lehet az ilyesmit intézni, esetleg ez egyszerû adásvétel, csak keresni kell egy alaszkai weboldalt, ahol földterületeket árusítanak és azon keresztül?
Egyáltalán hogyan zajlik egy ilyen adásvétel?
Milyen jó is lesz majd öregecske koromban, mikor tényleg tele lesz a tököm ezzel a mocskos könyöklõs világgal, elpucolni... (bár nagyon szeretem kis hazánkat...!)
Ötletek, tippek?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nemreg (ugy egy honapja) nekem is eszembe jutott ez a sorozat. Epp tegnap fejeztem be a utolso reszt. ^^
Meg mindig jo, konnyed kikapcsolodas, es kellemes emleket hozott vissza gyerekkorombol. Csak sajnos sikerult jol elkurniuk az utolso evadot. Kar erte.
Meg mindig jo, konnyed kikapcsolodas, es kellemes emleket hozott vissza gyerekkorombol. Csak sajnos sikerult jol elkurniuk az utolso evadot. Kar erte.
A mai Twin Peaks crossover ütött <#vigyor2>#vigyor2>
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
na hát akkor nézzük 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De szerettem ezt a sorozatot régen.Emlékszem hogy az egyik részbe valami tehenet akartak kilõni egy katapulttal...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
-Fleischman doktor telefonja van, bekapcsolom az egyesen!
-Marilyn csak egy vonalunk van..
-Marilyn csak egy vonalunk van..
Imádtam ezt sorozatot!!