Miért vesztünk meg a moziban 2007-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes, hogy mennyi gyerek(vagy inkább családi)film van a legnézettebbek között. komolyabb film meg szinte nulla.
egyébként szerintem, szerencsésebb lett volna a lényeget valami táblázatos formában hozni.

És tényleg 300 a címe <#banplz>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

hát nem tudom, tegnap néztem meg a die hard 4.0 szerinten nagyon jó kis film. meg a 300 is nagyon bejött. az én listámba mind a 2. az elsõ ötbe benne van.

samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...

de látod, ennek ellenére te is megnézted a taxi 4-et. én is. mások is. nem csoda, hogy beelõzte.
Erdekes, hogy egy gagyi Taxi 4 beelozte nalunk a 300-at ami szvsz az ev legjobb filmjei kozott van. Mig a Taxi 4-et meg letoltve se erte megnezni.
A folytatasok meg eleg gyengek voltak iden. Pok 3 volt talan meg a legjobb. Shrek 3 ver gyenge, Karib 3 szinten melyre ment mar.
Faterok Motoron sikeret meg kb az elozetesnek koszonheti, amiben mar minden poen benne volt. A filmet kar volt utana mar megnezni 😊
És tényleg "deszka"? <#vigyor3>
És tényleg "foglal helyet". XD

Egy deszka, az elsõ kép jobb oldalán.

És az kiaz? 😊

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

bakvarnyu
jó csaj ez a Knightley

NEOreg3
tényleg a 8. helyen foglal helyet

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tényleg képregényadaptáció.

tényleg iszonyat népszerû volt a film.
"A 8, helyen egy képregényadaptáció, a 300 foglal helyet"
Ezt most én olvasom félre, vagy vicc???

Nekem tetszett a Csúcsformában 3, bár az elsõ két rész szórakoztatóbb volt.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia