82
-
Andrews2007 #40 Pneumoniája azaz tüdőgyulladása volt halálakor biztosan ez tuti kérdés emiatt volt e a tragédia. Vagy túl sok altató beszedése álmatlansága miatt (Joker óta) vagy szívprob. stb. Vagy a túlhajszolása minál erőteljseb b szerepekért múlt évben ezeket mondják lehetséges válasznak semmiképp se öngyilkosságot. -
#39 Szánalmas milyen emberek vannak. -
Aram95 #38 Dögölj meg Cat!
R.I.P.Olyan tehetséges volt! -
#37 R.I.P
Kár érte, mellbevágott a hír.
-
Andrews2007 #36 http://edition.cnn.com/video/#/video/showbiz/
2008/01/23/ogunnaike.ledger.reax.cnn
Ezt hallgassátok végig nagyon árdekes dolgok derülnek ki pl a pillsekel altatókkal kapcsolatban és Joker karakterével kapcsolatban - a halál körülm.-vel kapcsolatban. Lehet hogy Joker szerepe kiszipolyozta nagyon elfárasztotta? Állitólag alig tudott aludni 2 órát esténként. (2-3 altató után se) olyanokat kérdeznek akik a Brokeback Mountain , az interjúknál segitettek neki vagy pl Joker szerepét láthatták élőben. Nagyon érdekes. Utálta pl az élő interjúkat mindig izgult idegesitette. (inkább a netre való nyilatkozatokat részesítette előnyben) -
#35 te nem láttad egy filmjét sem, ergó tök ismeretlen színész. egész biztos, hogy nem te vagy a tájékozatlan. gratulálok! -
#34 A Crow-t játszó Brandon Lee is joker-hez hasonló maszkban játszotta utolsó szerepét, és ő is fiatalon halt meg.. érdekes véletlenek -
CaptainRumi #33 Basszameg.......Forog velem most a világ....alig kapok levegőt :S
Ilyen fiatalon.....és még nagy jövő állt volna elötte
Nyugodjon békében R.I.P.
-Cat te pedig ásd el magad- -
Cat #32 Nemértem mire ez a nagy hajcihő, egy filmjét se láttam, egy tökismeretlen színész. -
#31 mikor reggel hallottam a hírekben, szabályosan sokkolt :-/ nagyon jó színész volt, majd minden filmjét láttam. nem terveztem előre, de mostmár biztos h moziban nézem a Dark Knightot. RIP. -
#30 Úristen, ezt nem hiszem el!!! Hatalmas tehetség volt a srác, nagyon megrettentett a hír... :( Nyugodjon békében... -
#29 a prog.hu nem bulvár - nemis oda járunk - csendben olvasgassunk inkább -
#28 Hagyjuk ez a drog drug dolgot - mindenki tudja, hogy mit jelent szinészként Amerikában "gyógyszereket" szedni - főleg ha kurvák melléről és vodkával van.
Nem az első, nem az utolsó nyugtató parti lenne.
Láttam már ilyet és leépitő hatása van. -
Kindred Blades #26 Valahogy sose kedveltem ezt a figurát...
... de el kell imsernem, remek színész volt, hitelesen alakította a ráosztott szerepeket, legyen az meleg fiatal, vagy akár elmebeteg "criminal mastermind"
Kár érte, kár, hogy így végezte. -
Csaba42 #25 Nyugodjék békében! -
vLaDDD #24 Reggel hallottam a rádióban a hírt és először el sem akartam hinni!
Tehetséges színész volt (a Túl a Barátságon című filmben igencsak emlékezetes alakítást nyújtott, és bízom benne hogy a Dark Knight-ban is hatásos lesz Joker szerepében) megdöbbentő és szomorú hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia!
Nyugodjék békében! -
sugarforce #22 Szinte láttam az összes filmjét és nagyon meggyőzően alakította minden szerepét. Egyszerűen lesújt, hogy iylen megtörténhet egy ekkora tehetséggel. A The Dark Knight már eddig is érdekelt az előző rész miatt is, de így merőben más lesz megnézni. RIP -
Chris05 #20 ÚRISTEN! Ez hihetetlen, szegényt a lovagregényben láttam először, nagyon sajnálom, hogy így ért véget az élete. RIP. :( -
Zuhanyrózsa #19 Biztos szörnyű élete lehetett azzal a sok pénzzel és hírnévvel, amit már nem lehetett kibírni.
Túl jó dolga volt, biztos.
Szem nem marad szárazon. -
bippo #18 R.I.P.
Amúgy nem Lovagmese, hanem Lovagregény. -
ddt500 #17 Nyugodjék békében. Nagyon sajnálom szegényt. -
TDaniel #16 Egy kicsit még mindig felfoghatatlan az egész... az egyik kedvenc színészem és valahol legbelül reménykedek,hogy majd jön a hír, hogy él és virul, de sajnos ez csak remény :( -
Kemuri #15 Tegnap este egyik ismerősömtől kaptam az infót, hogy a CNN-en azt mondják Heath Ledger halott. Biztos voltam benne, hogy ilyennel nem poénkodnak és a CNN-en tévedésből nem igen híresztelnek ilyet, mégis képtelen voltam elhinni hírtelen. Én az öngyilkosságot nem tudom elképzelni, 28 éves ereje teljében lévő egészséges, elég nagy népszerűségnek örvendő fiatal tehetség akinek a karrierje épp a csúcsra tart a Brokeback után és a Batman előtt. Továbbá 2 éves kislánya van neki. Sokkal valószínűbb az altató véletlen túladagolása illetve a valószínű erre fogyasztott alkohol vagy szívott drog ami a májat és a szívet nem éppen simogatja. Sajnos ilyen körökben az a meglepőbb ha valaki tiszta és nem tol semmit. Nyugodjon békében. -
#14 Hol reklámozta te csokker? Én egy darab linket nem látok a postokban, csak bemásolta az adatokat... -
#13 Kár érte :( -
Polkino #12 csak részletes info, szted nem leszarom, hogy mekora a nézettség? -
Andrews2007 #11 Nem az enyém csak bemásoltam nem az a lényeg benne te hülye. Hanem ami allatta van. Meg ez is amit most küldök ide.
'szóval a saját lakásában halt meg és a saját takarítónője talált rá nem Mary Kate olsen lakásában történt a dolog, és a saját gyógyszere volt mert a fürdőben további receptek voltak - amugy mélységesen sajnálom szerintem nagyon jó színész volt' -
gabr #10 Durva, hogy a blogodat reklámozod egy ember halálával... hányinger vagy! Öszintén, ki a faszt érdekel a te blogod? -
Wittgen #9 Jó színész volt, nem olyan ripacs, mit sok hasonkorú társa (pl Freddy Prinze Jr.).
RIP -
Andrews2007 #8 Nem őnszántából, fentebb linkeltem is a blogom ahol már megírtam, hogy interjúk meg videó is utalt rá, hogy túlhajszolta magát és altatózott. Szerintem kivolt már a munkától és túl sokat vehetett be
Tragédia a tragédiában, hogy Ledger éppen Terry Gilliammel forgatott, már egy hónapja dolgoztak az Imaginarium of Doctor Parnassuson, és nem valószínű, hogy mindent felvettek volna Legderrel. Gilliam már a Don Quixotéval is megjárta, a Grimmel is, és most Legder halála minden eddigin túltesz. Furcsa lenne, ha Ledger forgatás közben lett volna öngyilkos. Az viszont nem csoda, ha kikészült a beteg Joker-szereptől és a beteg Gilliam-filmtől. Itt egy New York Times-cikk, amiből az derül ki, hogy altatóval is alig bírt aludni a The Dark Knight forgatásán. -
MoToX #7 Nyugodjék békében. Igaz, hogy nem láttam még egy filmjét sem, csak a dark knight-ra várok, viszont annak a trailerét láttam...Nekem ennyi is elég hogy megnézzem a többi filmjét. -
Andrews2007 #6 . A rendőrség arra gyanakszik, hogy halálát gyógyszertúladagolás okozta. Heath 28 éves volt.
Paul Browne a NYPD szóvivője elmondta, hogy a színész masszázst rendelt. A házvezető, Ledgernek akart szólni, hogy megérkezett a masszőz amikor, holtan talált a színészre 3:26 perckor.
A színészt Oscar-ra is jelölték a Brokeback Mountain-beli alakításáért, és számos más szerepében is felejthetetlent nyújtott (Grimm, Monster's Ball, Casanova, I'm Not There).
Jelen pillanatban Terry Gilliammel készítette második közös munkájukat a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. Utolsó bemutatandó filmje a The Dark Knight marad.
Update 2:27
Délután 3:31-kor, időpontra érkezett a masszőz az apartmanhoz. A masszőzt a házvezető engedte be, aki ezután kopogtatott Ledger hálószobájának ajtaján. Amikor senki nem válaszolt, kinyitották az ajtót és Ledgert eszméletlenül találták. Megrázták, de nem reagált. Rögtön hívták a hatóságokat. A rendőrség állítása szerint, a helyszínen semmi nem utalt megtévesztésre, és Ledger mellett tablettákat is találtak.
Update 3:25
Ledger éjjeli szekrényén receptre és recept nélkül kapható altató tablettákat is találtak. Paul Browne szerint "nincs nyilvánvaló jele öngyilkosságnak". Többre is fényt derít a boncolás, amit a mai napra tűztek ki.
Update 3:47
Előkerült egy NY Times interjú amiben már benne voltak a vészes előjelek. “Múlt héten körülbelül két órát aludtam egy éjszaka." "Nem tudtam, nem gondolkodni. A testem fáradt volt , de az agyam még mindig pörgött." A teljes interjú itt olvasható, és ezen a linken pedig látható egy videó, amiben látszik is, hogy Ledger nem volt túl jó állapotban.
Update 6:35
Dark Knight hírek:
Ezekben a pillanatokban a film Július 18.-i premier dátuma még mindig áll. Viszont Ledger halála a Warner Brothers, Dark Knight kampányának a kezdetén következett be, ami miatt a reklámhadjárat státusza most bizonytalan és ez késöbb a film bemutatására is hatással lehet.
Címkék: hírek -
#5 Rest in peace
Sajnálom őt -
#4 NAgyon sajnálom, borzalmas volt nézni neten az egyik videón ahogy viszik a hulla zsákba. Nagy tehetség volt, és ő róla szerintem senki nem sejtette hogy ilyen előfordulhat vele. Batman-t főleg miatta várom mert abban eszméletlen nagyon alakít.
gabr: nem volt drogos, altatókat találtak az ágyában! Külföldi hírbe olvastam hogy megállás nélkül dolgozott több mint egy éve és altatót szedett. Nem volt drogos. -
gabr #3 Hullanak a drogos hollywoodi gyerekek mint a legyek... :( -
GErYkE83 #1 R.I.P. Nagy tehetség volt...