Meghalt Heath Ledger

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Úristen, ezt nem hiszem el!!! Hatalmas tehetség volt a srác, nagyon megrettentett a hír... 😞 Nyugodjon békében... <#rinya><#sir>

Vorpal
a prog.hu nem bulvár - nemis oda járunk - csendben olvasgassunk inkább

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Vorpal
Hagyjuk ez a drog drug dolgot - mindenki tudja, hogy mit jelent szinészként Amerikában "gyógyszereket" szedni - fõleg ha kurvák mellérõl és vodkával van.
Nem az elsõ, nem az utolsó nyugtató parti lenne.
Láttam már ilyet és leépitõ hatása van.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Valahogy sose kedveltem ezt a figurát...
... de el kell imsernem, remek színész volt, hitelesen alakította a ráosztott szerepeket, legyen az meleg fiatal, vagy akár elmebeteg "criminal mastermind"
Kár érte, kár, hogy így végezte.
Nyugodjék békében!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Reggel hallottam a rádióban a hírt és elõször el sem akartam hinni!
Tehetséges színész volt (a Túl a Barátságon címû filmben igencsak emlékezetes alakítást nyújtott, és bízom benne hogy a Dark Knight-ban is hatásos lesz Joker szerepében) megdöbbentõ és szomorú hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia!

Nyugodjék békében!

Szinte láttam az összes filmjét és nagyon meggyõzõen alakította minden szerepét. Egyszerûen lesújt, hogy iylen megtörténhet egy ekkora tehetséggel. A The Dark Knight már eddig is érdekelt az elõzõ rész miatt is, de így merõben más lesz megnézni. RIP<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#shakehead>
ÚRISTEN! Ez hihetetlen, szegényt a lovagregényben láttam elõször, nagyon sajnálom, hogy így ért véget az élete. RIP. 😞

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Biztos szörnyû élete lehetett azzal a sok pénzzel és hírnévvel, amit már nem lehetett kibírni.

Túl jó dolga volt, biztos.

Szem nem marad szárazon.
R.I.P.
Amúgy nem Lovagmese, hanem Lovagregény.
Nyugodjék békében. Nagyon sajnálom szegényt.

Egy kicsit még mindig felfoghatatlan az egész... az egyik kedvenc színészem és valahol legbelül reménykedek,hogy majd jön a hír, hogy él és virul, de sajnos ez csak remény 😞

Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)

Tegnap este egyik ismerõsömtõl kaptam az infót, hogy a CNN-en azt mondják Heath Ledger halott. Biztos voltam benne, hogy ilyennel nem poénkodnak és a CNN-en tévedésbõl nem igen híresztelnek ilyet, mégis képtelen voltam elhinni hírtelen. Én az öngyilkosságot nem tudom elképzelni, 28 éves ereje teljében lévõ egészséges, elég nagy népszerûségnek örvendõ fiatal tehetség akinek a karrierje épp a csúcsra tart a Brokeback után és a Batman elõtt. Továbbá 2 éves kislánya van neki. Sokkal valószínûbb az altató véletlen túladagolása illetve a valószínû erre fogyasztott alkohol vagy szívott drog ami a májat és a szívet nem éppen simogatja. Sajnos ilyen körökben az a meglepõbb ha valaki tiszta és nem tol semmit. Nyugodjon békében.

Blasta
Hol reklámozta te csokker? Én egy darab linket nem látok a postokban, csak bemásolta az adatokat...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ffxi
Kár érte 😞

Fákjúal!

csak részletes info, szted nem leszarom, hogy mekora a nézettség?
Nem az enyém csak bemásoltam nem az a lényeg benne te hülye. Hanem ami allatta van. Meg ez is amit most küldök ide.

'szóval a saját lakásában halt meg és a saját takarítónõje talált rá nem Mary Kate olsen lakásában történt a dolog, és a saját gyógyszere volt mert a fürdõben további receptek voltak - amugy mélységesen sajnálom szerintem nagyon jó színész volt'
Durva, hogy a blogodat reklámozod egy ember halálával... hányinger vagy! Öszintén, ki a faszt érdekel a te blogod?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Jó színész volt, nem olyan ripacs, mit sok hasonkorú társa (pl Freddy Prinze Jr.).

RIP
Nem õnszántából, fentebb linkeltem is a blogom ahol már megírtam, hogy interjúk meg videó is utalt rá, hogy túlhajszolta magát és altatózott. Szerintem kivolt már a munkától és túl sokat vehetett be

Tragédia a tragédiában, hogy Ledger éppen Terry Gilliammel forgatott, már egy hónapja dolgoztak az Imaginarium of Doctor Parnassuson, és nem valószínû, hogy mindent felvettek volna Legderrel. Gilliam már a Don Quixotéval is megjárta, a Grimmel is, és most Legder halála minden eddigin túltesz. Furcsa lenne, ha Ledger forgatás közben lett volna öngyilkos. Az viszont nem csoda, ha kikészült a beteg Joker-szereptõl és a beteg Gilliam-filmtõl. Itt egy New York Times-cikk, amibõl az derül ki, hogy altatóval is alig bírt aludni a The Dark Knight forgatásán.
Nyugodjék békében. Igaz, hogy nem láttam még egy filmjét sem, csak a dark knight-ra várok, viszont annak a trailerét láttam...Nekem ennyi is elég hogy megnézzem a többi filmjét.
. A rendõrség arra gyanakszik, hogy halálát gyógyszertúladagolás okozta. Heath 28 éves volt.

Paul Browne a NYPD szóvivõje elmondta, hogy a színész masszázst rendelt. A házvezetõ, Ledgernek akart szólni, hogy megérkezett a masszõz amikor, holtan talált a színészre 3:26 perckor.

A színészt Oscar-ra is jelölték a Brokeback Mountain-beli alakításáért, és számos más szerepében is felejthetetlent nyújtott (Grimm, Monster's Ball, Casanova, I'm Not There).

Jelen pillanatban Terry Gilliammel készítette második közös munkájukat a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. Utolsó bemutatandó filmje a The Dark Knight marad.

Update 2:27

Délután 3:31-kor, idõpontra érkezett a masszõz az apartmanhoz. A masszõzt a házvezetõ engedte be, aki ezután kopogtatott Ledger hálószobájának ajtaján. Amikor senki nem válaszolt, kinyitották az ajtót és Ledgert eszméletlenül találták. Megrázták, de nem reagált. Rögtön hívták a hatóságokat. A rendõrség állítása szerint, a helyszínen semmi nem utalt megtévesztésre, és Ledger mellett tablettákat is találtak.

Update 3:25

Ledger éjjeli szekrényén receptre és recept nélkül kapható altató tablettákat is találtak. Paul Browne szerint "nincs nyilvánvaló jele öngyilkosságnak". Többre is fényt derít a boncolás, amit a mai napra tûztek ki.

Update 3:47

Elôkerült egy NY Times interjú amiben már benne voltak a vészes elôjelek. “Múlt héten körülbelül két órát aludtam egy éjszaka." "Nem tudtam, nem gondolkodni. A testem fáradt volt , de az agyam még mindig pörgött." A teljes interjú itt olvasható, és ezen a linken pedig látható egy videó, amiben látszik is, hogy Ledger nem volt túl jó állapotban.

Update 6:35

Dark Knight hírek:
Ezekben a pillanatokban a film Július 18.-i premier dátuma még mindig áll. Viszont Ledger halála a Warner Brothers, Dark Knight kampányának a kezdetén következett be, ami miatt a reklámhadjárat státusza most bizonytalan és ez késöbb a film bemutatására is hatással lehet.
Címkék: hírek
Blasta
Rest in peace

Sajnálom õt

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PSone
NAgyon sajnálom, borzalmas volt nézni neten az egyik videón ahogy viszik a hulla zsákba. Nagy tehetség volt, és õ róla szerintem senki nem sejtette hogy ilyen elõfordulhat vele. Batman-t fõleg miatta várom mert abban eszméletlen nagyon alakít.

gabr: nem volt drogos, altatókat találtak az ágyában! Külföldi hírbe olvastam hogy megállás nélkül dolgozott több mint egy éve és altatót szedett. Nem volt drogos.

Hullanak a drogos hollywoodi gyerekek mint a legyek... 😞

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

R.I.P. Nagy tehetség volt...<#rinya>

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

← ElőzőOldal 2 / 2