Windows Experience Index
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg 1x bocs hogy ide irom(uj topikot nem tudok nyitni)
Elég szánalmasnak tartom, hogy valaki pl. vesz több 100ezer forintért egy lézernyomtatót, vagy 2 millióért egy plottert és nekünk azt kell mondanunk, hogy sajnos kilátás sincs arra, hogy a közeljövõben Vistával használni tudja. Vagy pl. a notebookon nem mûködnek a gyorsbillentyûk, nem lehet szinkronizálni PDA-t, stb... külön topicot lehetne nyitni. És ez nem azon múlik hogy van-e neki 2GB vagy 4GB RAM.
Még soha nem terveztek bevezetni olyan gyorsan új OPrendszert, mint most a Vista után a Windows 7-t.
És hogy ne maradjak ki a sorból, elmondom, hogy a régi konfigom 1,5 pontot kapott:
EPOX 8RDA3+
AMD 2800+ (Barton)
1GB DDR 333
ATI Radeon 9800 Pro
2x Samsung 200GB SATA HDD
Már ezen a gépen sem elsõsorban a sebességgel volt bajom (másodsorban igen) hanem a kompatibilitással.
Szerintem, mivel lassan 1 éve van kint hivatalosan a Vista, annyira már nem tartunk az elején, hogy ilyen szopások legyenek vele...
Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!
Én is csak gratulálni tudok ehhez a nagyszerû topichoz.
Kedves Vista felhasználók! Egy gyors kérdésem lenne... Csak azért használjátok, hogy elmondhassátok hogy én Vistát használok, vagy van valami más oka is?
Milyen jó is lehet, hogy az én gépem 0,2 ponttal többet ad a végén, mint másnak, közben meg ha pl megy egy CD írás, akkor halott az egész gép a szar OPrendszer miatt. Milyen jó is lehet napokig bújni a fórumokat, hogy vajon hogy kell 1 programot megbütykölni, hogy Vista alatt is azt csinálja amit kellene neki.
Csak nevetni tudok... A Vista tipikusan azoknak való, akik ki akarnak tünni a tömegbõl. Tudjátok mit? Tegyetek fel 64 bites Vistát, na az az igazi kihívás, azzal lehet igazán menõzni 😊
Aki használná is szeretné a gépét, nem csak mutogatni, az az elsõ adandó alkalommal lecseréli az OPrendszert XP-re. A többiek pedig itt maradnak, és mindig beírnak egy kicsivel nagyobb számot, mint az elõtte szólóak...
Akinek meg nem inge ne vegye magára
PEACE
Diablo II: It is not a game! It is a job to be done!
Processzor 5.4 pont
Memória 5.7 pont
Videókártya 5.9 pont
Játékraszolg. 5.5 pont
Merevlemez 5.6 pont
Amúgy hozzáteszem 2gb ramnál 5.6 pont volt 7600 gt ugyanezt a pontot irta és Core2 Duo E6600 2.4 GHz procimnál 5.3 pont volt ugyhogy hiába fejlesztettem sokat nem adott rá.szerintem ez nem valós,de hozzá teszem 1 éve használok vistát és semmi gondom nemvolt még vele az XP-t már ujjra kelett volna raknom.
Írhatta volna inkább, hogy õ képtelen normálisan futni.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Memória: 5,9
Videókártya: 5,9
Játékra szolgáló videókártya: 5,4
Elsõdleges merevlemez: 5,2
A gép az aláírásomban.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://gaborszantai.co.uk/
minél drágább a bódban, anál több ponty? <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
practitioner of the forbidden arts of death
* 32GB (8x4G😎
* NVIDIA Quadro FX 5600 1.5GB GDDR3
* Four 300GB 15,000-rpm SAS 3Gb/s
* Two 16x SuperDrives
* AirPort Extreme Card (Wi-Fi)
* Quad Channel 4GB Fibre Channel PCI Express Card
* Mac Pro RAID Card
* Two Apple Cinema HD Display (30" flat panel)
Vista said: GODLIKE!
Memória - 65GB DDR5400 - 1620,5
VGA Aero - Sapphire z1300grandturismo - 823,9
VGA Játék - Sapphire z1300grandturismo - 4234,4
HDD - Samsung 320TB SATA 523 - 3515,7
Memoria - 1GB DDR(asszem 600as) - 4,5
Aero - GEforce 7600 GS 512 ram - 4,8
játékra - GEforce 7600 GS 512 ram - 4,8
HDD - 250GB - 5,5
REAL MADRID