15
  • knut
    #15
    Az I am Legend-et digitális mozigépeken is vetítik, így kerülhetett ki a netre azonnal jó minőségben, 5.1-es hanggal. Szerintem hosszútávon a digitális mozigép okozza majd a mozi halálát - minek menjek a moziba, ha azonnal letölthetem. Ha szar volt a film, akkor azért nem megyek a moziba, ha jó volt akkor meg azért, mert már láttam otthon.
  • Jack Bauer ahős
    #14
    a geek kritikája
  • Jubei
    #13
    Mar sorry de ez nem igy van anno ha bementem egy moziba meg ugy 20 evvel ezelott en inkabb csondben voltam es neztem a filmet.ES nem voltak mobil csorgesek + nem lukdostek a szeket nem beszelgettek film alatt.
  • Atomreaktor
    #12
    hát szerintem senki sem volt különb anno a mostani tizenéveseknél, ezzel csak magadat minősíted...
  • ldavid
    #11
    hát amit ezen a plakáton "magyarítani" kellett, azt ms paint-el meglehet csinálni 1 kemény perc alatt...

    amúgy én már nagyon várom, remélem nem fog zavarni a kamera
  • ioinme
    #10
    Moziba felvett változatot, nem a legjobb minőség, de ahol nincsen a filmben sötét, ott egész szép a kép. Csak az a baj, hogy ugye a film nagy része éjjel játszódik, és a trailerek alapján az eredeti is elég sötét, a kamerás verziónál meg egyenesen pocsék :D

    De ahhoz képest hogy nemrég adják az amerikai mozik, én azt mondom eléggé "oké" a minősége. Bár azt még máig nem értem hogy az I Am Legend-del mivolt mert azt félhónappal a bemutató után meglehetett találni kristálytiszta DVDripen.
  • Seth
    #9
    milyen verziót néztél?
  • Atisz #8
    Nekem nem baj az izgő-mozgó kézikamera... a néző becsapása (szivatása, ha így jobban tetszik) viszont már annál inkább. Ha van benne épkézláb sztori, atmoszféra, normálisan kinéző szörny, akkor jöhet :)
  • ioinme
    #7
    Én már nem bírtam magammal, és kénytelen voltam megnézni a filmet. Hát mit is mondhatnék így Spoiler mentesen. Tényleg egyedi filmmel van dolgunk a szörnyfilmek terén. Néhol idegesítő volt a kamera állandó rángatózása, főleg olyan jeleneteknél, ahol pont nem várná az ember. :D Viszont talán emiatt a kamerázós feeling miatt a hangulata az eszméletlen jó volt, tényleg át lehetett érezni a dolgokat. Az első háromnegyed óra után mintha leült volna kicsit a hangulata, de ennek elelnére szerintem elég jó volt. Zavart, hogy (direkt mód) rengeteg dolog van benne, ami nincs megmagyarázva, de ilyesmire számítottam.

    Ja és nagylényel nem volt bajom, de a kisebbek lehettek volna egyedibbek.
    Mindenki nézze meg, mert megéri szerintem.
  • Brett Shaw
    #6
    Beleolvasgattam az IMDB nézői véleményekbe, tényleg vagy csillageső vagy egy csillag a filmnek. A rossz minősitést adó nézőknek nem is film tartalmával vagy az eseményekkel volt baja(no azért akadt jó pár ilyen is), hanem leginkább a kézikamerás megoldással. Aki falra mászik az ilyen egyfolytában illegő-billegő-rázkódó kikapcsolt SteadyShots-os :D first person kamerás felvételtől, be se üljön a moziba.
  • Jubei
    #5
    en pont ezert nem jarok moziba mar evek ota. Szinkronos filmeket nem nagyon csipem
    es a mozi hangulatat sem, sok balfasz tizeneves gyokerek visitanak vagy beszelnek
    film alatt. Inkabb letoltom netrol akarmikor ragyujthatok azt eszem amit csak akarok itthon a monitor elott.
  • tyuklepes
    #4
    Akarom írni, pont hogy az előbbin lepődnék meg LOL
  • tyuklepes
    #3
    Részemről szerintem is-is :)

    Lehet már tudni, hogy szinkronos lesz-e vagy feliratos? (utóbbib meglepődnék, de hátha ...)
  • Atisz #2
    Hmm az amerikai plakát is ilyen :P

    Hát a Blair Witch-es párhuzam eléggé lelombozó, bár ott pl. kifejezetten emlékszem hogy voltak akik figyelmeztettek, hogy "ne nézd meg mert nagyon rossz"... de hát ugye az emberi kíváncsiság. Meg kell várni az első kritikákat aztán eldönteni hogy /torrent vagy /mozi.
  • hispan2
    #1
    Régen vártam már ezt... Remélem jó lett.