10
-
#10 "2008-ban már kötelező lesz a full HD képrögzítés (1920 x 1080 pixel), és a gép természetesen erre is képes, mozgóképet azonban nem tud ilyen felbontásban rögzíteni." - teljes fogalmatlanság, indokolatlan hablaty.
A "full HD" képrögzítésnek mozgóképes környezetben van értelme, amire a kütyü nem képes! -
SENNA001 #9 Hello!
Nekem egy panasonic Ls 60 van,nemrég vettem minden rendben volt vele csak akkor csalódtam benne egy nagyot mikor nem dátumozta automatikuasn a képeket.
Ez még a kisebbik baj lett volna,de amikor dátumozom a 6 megapixeles képeket átalakítja 3 megapíxelessé.
És szerintem elég sokan dátumozzuk a képet,szóval ez egy hatalmas hátránya.
Olvastam a könyvében is hogy a dátumozás után a 6 mpx es képekből 3mpx est csinál.
Azt hittem dobok egy hátast.
Most arra gondolok felteszem a gépre és valamiylen progival dátumozom én a képet.
Valaki nemtud ajánlani egy jó progit hozzá?
Köszi. -
Visor #8 Tetszik a gép. Nekem LS60 van ami nagyon jól működik. Csak az LS80-ban hiányzik a tekerő, amin a módokat lehetett beállítani. -
MolniGee #7 "a mozgás sebességétől, illetve a fényviszonyoktól függően állítja be az ISO-érzékenységet és a zársebességet."
Tűző napban csak nem állít be iso 6400at egy mozgó gyerekre pl :D
Bár így se tartom sokra ezt a dolgot, aki egy isot se tud beállítani, az nem fényképezzen... -
#6 Ez a FULL HD képrögzítés lesz 2008-ban a sláger marketingbullshit? 3 megapixelről van szó... -
babajaga #5 "rendszer érzékeli, hogy mozog-e a fotóalany - ha mozog, akkor automatikusan megemeli az ISO-értéket,"
Ha jó a megvilágítás akkor baromság ISO-t emelni mert lesz elegendő zársebesség és a stabi is működik. -
#4 n+1-ik vacak kiskoNpakt :| manuál módok gondolom álmaimban maximum -.- -
Gabe Dearborne #3 (Nem is olyan) olcsó játék hülye gyerekeknek. -
MolniGee #2 Elnézést, helyes az a mondtt mégiscsak. Nagyobb zársebesség=kisebb záridő :) -
MolniGee #1 "A rendszer érzékeli, hogy mozog-e a fotóalany - ha mozog, akkor automatikusan megemeli az ISO-értéket, így a készülék nagyobb zársebességet használhat."
Nem inkább kisebbet? :)
ISO 6400... Ez is afféle dupla képstabilizált gép mint a Finepix Z100fd :)