A Gigabyte is olcsó laptopot készít

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! 😊

Waterman: igen, jó az észrevételed. Írásban nem jelenik meg, de gépelésnél mindig felkiáltójelet teszek, nem tudom miért! Próbálok figyelni!

Hozzáteszem, te legalább kúltúráltan jelezted. Ezért engem már lehülyéztek és megpróbáltak nevetségessé tenni egy másik fórumon. Véletlen, nem is veszem észre! Sajnos utólag itt nem lehet szerkeszteni, így az elgépeléseket nem lehet kijavítani. Az utolsó mondatm óhajtó, többi kijelentõ. Próbálok figyelni!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Off: Óhajtó mondat végére is felkiáltó jel kell.
nem akarok kötekedni, de félsz valamitõl? 😊 3 mondatot írtál, mindegyik kijelentõ módú, de felkiáltójel van a végükön..

\"The voices are back... Excellent.\"

Most egy halom tervrajzból meg mûanyag és kábelrengetegbõl nem sokat lehet sejteni. 😊 Engem elsõsorban nem a kinézete, hanem az ár/teljesítmény aránya érdekelne.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Jól hangzik, de manapság már egy olcsó, 150k alatti noteszben is sokminden van, és olyan extra dolgot nem lehet tenni! De mivel a Gigabyte egy bejáratott név, ezért nem lesz gondjuk remélhetõleg! Remélem nem a septiben összedobott, gagyi illensztésekkel tüzdelt noteszek táborát erõsítik!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

jó lett volna egy kép, mégha csak terv is...
PíszLávJuniti
mindenki hogy rákattant erre a piaci szegmensre
remélem q3 ra már nálunk is elérhetõ lesz

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler