Waterman: igen, jó az észrevételed. Írásban nem jelenik meg, de gépelésnél mindig felkiáltójelet teszek, nem tudom miért! Próbálok figyelni!
Hozzáteszem, te legalább kúltúráltan jelezted. Ezért engem már lehülyéztek és megpróbáltak nevetségessé tenni egy másik fórumon. Véletlen, nem is veszem észre! Sajnos utólag itt nem lehet szerkeszteni, így az elgépeléseket nem lehet kijavítani. Az utolsó mondatm óhajtó, többi kijelentő. Próbálok figyelni!
Filiic#6
Off: Óhajtó mondat végére is felkiáltó jel kell.
waterman#5
nem akarok kötekedni, de félsz valamitől? :) 3 mondatot írtál, mindegyik kijelentő módú, de felkiáltójel van a végükön..
Csaba42#4
Most egy halom tervrajzból meg műanyag és kábelrengetegből nem sokat lehet sejteni. :) Engem elsősorban nem a kinézete, hanem az ár/teljesítmény aránya érdekelne.
tomcsa4#3
Jól hangzik, de manapság már egy olcsó, 150k alatti noteszben is sokminden van, és olyan extra dolgot nem lehet tenni! De mivel a Gigabyte egy bejáratott név, ezért nem lesz gondjuk remélhetőleg! Remélem nem a septiben összedobott, gagyi illensztésekkel tüzdelt noteszek táborát erősítik!
brueni#2
jó lett volna egy kép, mégha csak terv is...
mindenki hogy rákattant erre a piaci szegmensre
remélem q3 ra már nálunk is elérhető lesz