Reneszánsz Királyságok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ez a játék így elég vaktöltény
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Éhínség, nyerészkedés... kíváncsi vagyok, hogy oldják ezt meg a Tanácsházán.
practitioner of the forbidden arts of death
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
És a kocsmában sincs élelem.
Valami tipp egy kezdõ számára?
Ez ügyben.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1057869802
ide írd be hogy berakják bannernek
ha tetszik, belehetne majd tetetni.. esetleg vmi keretet még rákalapálhatok...
az viszont kérdés, hogy ügyebár kitudnak rabolni, ha elmegyek valahova...de a házam kitudják rabolni ?
otthonhagytam pénzt, de az nekem teljesen ugy tûnik mintha eltünt volna. hogyan tudom ezt a pénzt újra magamhoz venni ha a szükség úgy hozza?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Leltárban (Inventory) tartom, nem otthon ... nem értem :(
Az elsõ szinttõl már földtulajdonos lehetsz és a megtakarított pénzbõl felruházkodhatsz.
A második szinttõl szakmát választhatsz magadnak. A földed meleltt így lehet egy saját kis üzleted.
A harmadik szinttõl választanod kell, hogy katonai, közigazgatási, tudományos, vagy egyházi úton mész tovább.
akkor majd igyekszem
nem hiszem hogy átmegyek más országba, mert egyenlõre nem nagyon tudok angolul beszélni annyira hogy megértsek mindent vagy hogy meg tudjam magam értetni ^^
A kocsmában beszélget két játékos:
- Szolgálhatok egy kis kávéval esetleg kakaóval?
- A kakó jó lenne, de sajnos eltart még pár tucat évig míg felfedezzük
Itt a kocsmában a játékosok nem játszanak csak örülnek mint macska a farkának, hogy lehet inni és csuklani egy idõ után.
Elmesélek egy tapasztalatomat: Bementem a kocsmába egy kicsit beszélgetni. Bejött valaki (név nem lényeg) Gondoltam akkor beszélgessünk. Az az igazság nem volt valami közlékeny. Erre elkezdtem én beszélni. Nagy hallgatások... néha egy-egy kelletlen válasz. A végén pedig kapom az értesítõt, hogy a beszélgetésünkrõl (már, ha lehet annak nevezni) screenshotokat készített és feljelentett a bíróságon. végig azt nézte, hogy mibe köthet bele. Nem az járt az eszébe, hogy beszélgessünk, szerepjáték, vagy csak out of character duma, hanem, hogy találjon valamit amibe beleköthet és feljelenthessen. A polgármester csak mosolygott az eseten és ellátott tanácsokkal az angol szerveren való játékkal kapcsolatban. Én elmondtam a védõbeszédem a bíróságon (a vád: nem lehet a piacon vett terméket visszaárusítani magasabb áron, védelem: megvettem, de nem adtam el szevasz tavasz
Nem tagadom, hogy jogosan pereltek be, de itt a hozzáálláson van a hangsúly. A magyar szerveren nem tapasztaltam játékot, csak szabályok és azok betartatása. Közösségépítésnek nyoma sincs. Azért mennek be a kocsmába (chatre, hogy bizalompontot kunyeráljanak aztán szevasz) Ezek az emberek nagyon hamar meg figják unni ezt a játékot.
Igazából ez egy folyamat. Még a tanulási szakasz van. Új a játék, meg kell ismerni.
Ellenben az angol fórumot nézve látszik, hogy ott már kialakult egy játékosréteg. Már kialakult egy generáció akik játszák a játékot és nem azzal vannak elfoglalva, hogy megtanítsák a többieknek. Topiconként néol már több mint 100ezer hozzászólás! A magyar részen is ki fog alakulni, de ehhez még sok idõ kell. Ezért javaslom mindenkinek aki tud valamenynyire idegen nyelvet beszélni, hogy inkább máshol játszon anglia, németo, franciao.
ez nagyon állat
Aibo a karakterem neve... majd néha felpöppenek a kocsmába meginni az sg-sekkel egy két korsó sört :)
#36 igen
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem