126
Az olimpia játéka
-
#126 Visszaolvastam és nincs... -
#125 Kösz, ez jól jöhet. :) -
#124 ebbe nincs élsimitás?? mert sehogy sem tudom beállítan... -
#123 még long jump-olni sem tudok :S -
Philip00 #122 Hát Hamachin keresztül és akkor lan -
#121 azt hogyan?
-
Philip00 #120 Sziasztok!
Nincs valakinek kedve egymás ellen játszani? -
gaba999 #119 szasztok!miért van az hogy betölti a játékot,aztán full sötét minden,meg barna csikok uszkálnak össze vissza!!a videokarim pedig megfelelö.pixel shader 3.0-ás!!mi lehet a gond?? -
petibeck #118 jah,megoldva....nemtudtam h a=j es b=k:D:D -
petibeck #117 Hello!nemtudok regelni a gamespy oldalra,anelkul viszont nem enged at:(ti ezt hogy oldottatok meg? -
#116 hogy kell ide regisztralni? gamespy oldalan? ingyenes? -
#115 súlyemelést talán valaki? nekem nem jön össze -
#114 megvan a hiba oka. miutan frissitettem a video kari software-et, azota kifogastalanul fut 1440*900as felbontasba full-on :D -
feci82 #113 nekem olyat ir ki az inditásnál,hogy összeférhetetlenség támadt egy emulácios szoftverrel!Valaki tudna segiteni a megoldásban?? -
#112 tölcs le....khhhm vegyél meg egy másik verziót:D -
#111 igy teljesen értékét vesztette számomra a játék ha így megy a menü... :( -
#110 nekem is ugyanez van -
#109 Hali!
Az mért lehet, hogy a kajaknál meg az íjászkodásnál akad? A többi simán megy! -
#108 Tényleg olyan lassú amíg betölti... a game megy fullon de amig betölti... laggol, akadozik, minden baja van. Aztán helyrejön game közben de addig.... a konfigurációm tökéletes hozzá. A PES 2008 is fullon fut, de ez... a menüvel... már directx-et is frissitettem. Mi a baj???? -
#107 Nekem 2 giga van, ati radeon hd2600pro mellett s nekem is ez a panaszom -
#106 valaki tudna adni egy olyan programot amivel meg lehet változtatni az irányítást? -
koj #105 Hogy lehet nevet változtatni? -
koj #104 Hali! Tényleg annyira gagyi a game, ahogy leírták a cikkekben? -
#103 Sziasztok! Segítségeteket kérném hogy kell átírni a nevet multiplayer részében hogy ne azt írja hogy @unregistered, pedig regiztem mert anélkül nem is tudnák neten játszani. -
#102 Pl vegyél valami normálisabb vga-t? -
kretzsche #101 üdv. megvan a játék, de mikor elindítanám olyasmit ír ki, hogy vmi VertexShader 3.0 kell a gamehez. mit csináljak? aki tud segítsen, kösz -
Neton #100 Na, valakinek már sikerült a súlyemelésben a Turn-t megcsinálnia? -
#99 le tudnád írni a progi pontos linkjét?
mert nekem a főoldal jön be -
junior1972 #98 Tockos! Köszi a segítséget
-
bbccc #97 Lacica... Azért nem reagál először a B betűre, mert az nema billenytűzeten lévő B betűt jelenti hanem az XBOXON lévőt. Legelőször tul lehet azon lépni és igy vagy ugy de el lehet az irányítás beállításokig jutni, ahol be tudod állítani a B re a B betűt az A ra az A-t és igy tovább.. Ezután már valamennyivel könnyebb lesz. -
#96 Hello!
Sajna még nem szedtem le a gamet, azért a 2004-s olimpiai gammel tolnám, de olyan problémám van, hogy mikor betölt a sportesemény akkor nem tom mit kell nyomni, hogy versenyezhessek s ne csak egyhelyben álljon a kép! Köszi előre is a helpet, s bocsi az offért! -
BGYI #95 köszi a segítséget életet mentett.
Mondjuk az azért szégyen h nem lehet előre konfigurálni pár gombot és csak xbox360 kontrollerrel játszható...ez kb 1 hét lett volna sztem programozásban...
U.I.:a hosszú rúd dobálása a gerelyhajítás -
Tockos #94
Tegnap igértem hogy lefordótom erre a játékra cseh nyelvrol az irýnyítást amit egy fórumon találtam.ez csak egy gyors fordítás lesz nem lesz hiba nélkul de remélem segiteni fog.
futás: 100m, 200m, 400m, 110m gátfutás (100 nok)
J - start
J-K - power felváltva
W - Finish vagy a gát átugrása akadályfutáskor
800m a 1500m
J-K - power
W - finish
magasugrás
J - A
K - B
A+D egyszerre elrugaszkodáshoz
rúdugrás
J-K - power
A - felemelkedsz a magasba
távolugrás
J-K - power
A - elrugaszkodásnál tartani
3ugrás
J-K - power
A - elso két ugrásnál nyomni aztán a harmadiknál nyomva tartani
javelin most hirtelen nem is tudom hogy hogy hívják magyarul az amikor olyan hosszú rudat dobsz
J-K - power
D - lefikszálod a szaladást már tobbet nem kell nyomni a j-t és a k-t
A - rovid ideig megtartani az eldobási szog felvételéhez
golyó + Diszkosz
J-K - power
A+D egyszerre - rovid ideig az elhajítási szog felvételéig
Kalapács
W - pohybuje s pruhem, ve kterem musite udrzet kouli
J - elhajítás
úszás
H - Start
H-K - power
J - megfordulás 50m után
vízbe ugrás
A-D - zold mozgása
H-K - piros mozgása
Gymnastika
sok mindent nem tudni róla talán annyit hogy az elrugaszkodás A+D egyszerre
J=A ez a zold
K=B ez a piros
U=Y ez a sárga
H=X ez a kék
lovészet a pisztolyból ugyanúgy 10 M-rol is
A j segítségével beállítod a pontosságot vagy a lélegzést visszatartod
A, S, D, W - a célzó mozgatása
J - lovés
kérámia galambra való lovészet
H - a galamb kiengedése kérése (call)
S - lovés
A+D - célzó mozgatása
Kanoe -kajak
A - balra
S - hirtelen balra
H - jobbra
J - hirtelen jobbra
bicikli
A-D - start
H-K - power
J - a biciklista váltása
Íj
H - elkezdeni célozni
A, S, D, W - célozni
H - lovés
asztali tenisz ping pong
J - elol utés
K - hátsó utés
U - speciális utés
J - adogatás
Valut bakot átugrani
J-K nekifutás
A-D felváltva megynyomni a kért betu szerint
J-K foldetérés
Hát valahogy így kellene lenni az írányításnak remélem sikerult valamennyire érhetoen lefordítanom cseh nyelvrol,és remélem sikerult valakinek segíteni abban a nem konnyu irányításban.
-
tumpi #93 Csáó másik Peking fórumba már leirtam a judo részét.De akkor ide is hátha itt többen olvassák és tudok segiteni.
Úgy sikerült hogy, nem nyomtam semmit majd amikor középen fennt kijöttek azok a piros nyilak, akkor azt az irányt nyomtam amennyiszer csak tudtam. Majd amikor kiír valami ilysmit hogy chance akkor kétszer megnyomom az Y-t és megfogja akkor hátulról, majd utána a jobb-bal gombokat hogy netudjon kiszabadulni a szorításból.
Bocsi ha hosszú voltam, remélem pár embernek tudtam segiteni.
-
#92 Na aki tudja írányitásokat az leirhatná! -
Ryannnn #91 Az úszás meg atlétikai sportoknak már tudom az irányítását csak ne m tudom megcsinálni pl. a súlylökésnél h az erő max legyen :S engem a lövészet érdekelne meg és a gimnasztika irányítása érdekelne. -
#90 Be is linkelhetnéd nekünk mert sokaknak segítene!!!! -
Tockos #89 Egy Cseh fórumon megtaláltam egy pár sportág irányítását billentyuzettel.Ha valakit érdekel feltenném csak elobb le kellene fordítanom. -
Tockos #88 Én letoltottem egy kis progit a netrol amivel akármilyen gamepadot megtudsz változtatni gondolom a nevét és úy lehet hogy hamarább felismerne a game csak azt kellene tudni hogy milyen gamepadokat támogat a játék.A progi valamilyen joystick remover www.cznhl.com/download_manager.php?id=4690241167aa -
#87 Nekem van egy logitech rumplepad 2 esem valaki irta hogy megy vele a játék, hogy csinálta meg?